Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 884
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Аз отдавна съм го гледала и с нетърпение чакам сезон 3. Много голяма химия имат Тони и Арман. Много добре са ги подбрали. Дано ги съберат в бъдеще. Харесва ми че дават реалността в Америка, а не ни показват всичко в розово.

# 316
Загледах Туин Пийкс…леле-мале, само от носталгия ще го догледам и да разбера кой я уби тази Лора Палмър!!Трийсет години вече се чудя.😂

# 317
  • Галифрей
Гледах новият епизод на Doctor Who  и много ми хареса. ❤❤

# 318
Загледах Туин Пийкс…леле-мале, само от носталгия ще го догледам и да разбера кой я уби тази Лора Палмър!!Трийсет години вече се чудя.😂

Ами май нямаше намерен убиец. Не помня съвсем филма, но като че ли бе с отворен край.

# 319
  • Вестерос
Има, във втори сезон се разкрива,
Скрит текст:
че е баща ѝ, който е бил обсебен от Боб.

Скрит текст:
During the second season, the identity of her murderer was revealed: her father, Leland, who had sexually abused her for years while being possessed by BOB. Before his death in police custody, Leland tells Cooper and the others that he had not been aware of his own actions during the times BOB possessed him

# 320
Забравила съм. Но явно и втори сезон не съм гледала. Простете за заблудата.

# 321
Аз нищо не помня от филма, затова рефреш, обаче този сезон е такава психария, все едно някой е събирал най-големите кошмари на хората и ги е превърнал в сериал.И все известни актьори.Откачена работа..

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 15:54 от ДХ3

# 322
  • Вестерос
Aз съм го гледала като дете покрай родителите ми, но ми се е запаметил Боб и последната сцена от сериала с огледалото.

# 323
  • Бургас
Аз го изгледах отново по HBO, като за времето си сериала е бил много интересен и иновативен. След това пуснах и новия сериал, който излезе преди няколко години, но гледах само първи епизод и го зарязах. Някакви бледи напъни за оригиналност. Нищо не разбрах, от цялата объркана история. Те за това и го спряха, предполагам. Определено субстанциите са му дошлш в повече на Дейвид Линч. Grinning

# 324
  • София
Интересно, Нетфликс води и то убедително и в България, въпреки че нямаме официален Бг превод на техните филми и сериали...

# 325
Липсва най-важната платформа в статистиката - безплатната Joy

# 326

Номерацията на епизодите им е много зле.
Doctor Who S14E00 излезе.
Но има и стар качен такъв нулев, с другите актьори. Сега е този.
Какво значи?

И тия нулевите епизод в имдб не се намират въобще.

# 327
  • Галифрей

Номерацията на епизодите им е много зле.
Doctor Who S14E00 излезе.
Но има и стар качен такъв нулев, с другите актьори. Сега е този.
Какво значи?

И тия нулевите епизод в имдб не се намират въобще.
Не знам така ги правят.  Специалните епизоди винаги са отделно и често пъти ги няма в плейлистата на сезона след който са, защото са в секция филми. Но поне лесно се намират.

# 328
Как се намират в имдб? Не успях.

# 329
  • Галифрей
Как се намират в имдб? Не успях.
С заглавието има ги всички епизоди навсякъде, вчерашният е the star beast. Има го в dailymotion. Ако искаш линк давам веднага. За да намеря епизод просто пиша doctor who и заглавието и излиза.
Ето тук ги качват ( най новият все още не са го качали но ще го)
https://watchdoctorwhoonlines.com/episode-watch/

Общи условия

Активация на акаунт