💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 998
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 455
Замислих се няма ли да е по-добре, ако правилата забраняват обсъждане на номинации и правене на коалиции..Говоря за сезон в който няма роднини. Така всеки сам ще решава, без натиск и всички ще са в неведение до последно. Нещо като в Биг брадър, където наказват, ако някой сподели с друг за кого ще гласува.
Тука са много предвидими ходовете..
То пак ще я има социалната игра, но по-завоалирана...

Тук няма как да стане.Не ги снимат по 24 часа и винаги могат да се уговорят без да ги снимат.

# 1 456
Тихичко за Рълев, да не го урочасаме.
Харесвам го откакто се оказа извън мъжката гладиаторска дума, т.е. някъде от ден 1-2. Издигна ми се до личен фаворит за спечелване на Игрите от онази игра, когато окапаха Николай и Даниел, както и после изтощителното гонене.

# 1 457
Освен Мартин и Момчил не знам кой ще се справи добре с играта довечера. Всеки друг ще е изненада за мен

Изобщо не съм сигурен.Не винаги интелигентността върви с добра памет. Изобщо няма да се изненадам скритата лимонка Теодора например да ги бие всички. Или някой друг да покаже страхотна памет.

# 1 458
Аз пък се чудя как още има джанки по тая река Grinning  не ги ли опасаха тия джанки, плантация ли има там?! Grinning
Може и плантация да е станала 😁. Четвърто лято разни хорица плюят костилки от джанки край реката. 🤪
Те там и банани и други цитроси ядат ама не съм видял цитрусова плантация да поникне.😀

# 1 459
Продуктовото позициониране е най-малкия им проблем. Няма лошо, че са си намерили спонсори, които си рекламират продуктите. Все пак предаването не се прави за чест и слава, а да генерира печалба.
Разбира се, че са подадени реплики на участниците. Някои се справят по-добре със задачата, на други не им се отдава. Румен Радев звучеше мега нелепо, че ще спи с бурканчето с шоколад, което ще сложи между него и Мудева. Satisfied
Не знам защо са го накарали да говори подобни тъпотии, още повече защо той се е съгласил?!  Scream

Лошо впечатление обаче ми прави, че пестят от продукти и на практика в Резиденцията се хранят само с осигурени от спонсорите такива. Нито месо виждам, нито много зеленчуци, с които да си сготвят, а карат тези спортисти, които сигурно имат строг хранителен режим да мААт колбаси и шоколади. Trollface
Фермата също си е осигурила продуктово позициониране, но понеже спонсорът е хранителна верига има голямо разнообразие и се хранят доста здравословно и в Рая и в Ада, но ИВ нещата са доста зле.
В Чистилището и на Реката пълен глад, по-тежко оцеляване от Сървайвър, където  се осигурява минимална дневна дажба от ориз.
На Стопанството филии с олио, боб и леща, дори зеленчуци не са им осигурили.
В Резиденцията нездравословна храна пълна с Е -та  и освен малко плодове никаква истинска храна. Trollface

п.п. Само рейтинга и печалбата ги интересува. Ни са подсигурили нормална храна, нито са обезопасени битките.

И моите набрюдения са такива. В хладилника само колбаси, майонези, лютеници - все нездравословни неща.
Ако ще ги хранят само от спонсори, да привлекат някоя месарница, да сложат едно барбекю..

# 1 460
  • София
Аз залагам на Мартин довечера - изявен покерджия няма как да има лоша памет Laughing

# 1 461
Шоколадът не е споносриран, защото нямаше етикет. Както и бутилките кола и всичко друго, което консумират, но не е на спонсор. Имат си всякаква храна, но нормално да не показват неспонсорираната.

Всичко, на което се вижда етика си е продуктово позициониране, за което си е платено - електролитни води, протеини, кисели млека, баници и луканки.

# 1 462
  • София
На Момчи не му се вдигна сега самочувствието, той още от визитката е с такова и го потвърди на първата битка с Туньо, накрая му каза да не се притеснява и че е паднал от бъдещ финалист или победител. Заяви си му, че ще стигне до финал.

За мен Момчи е последователен, не ме дразни самочувствието му, то е с покритие. Знае добре къде се намира спрямо останалите играчи и колко може. Не е най-добрият във всичко, но е комплексен и може от всичко над средното ниво. Не е пъзелист, но се справя и покрива поста, щом няма друг.

Харесвам целеустремени хора. Смятам, че има стратегия, но не искаше да я разкрива пред Румен. Отделно го намирам и за възпитан и не би отрязал някой грубо.

# 1 463
  • София
Замислих се няма ли да е по-добре, ако правилата забраняват обсъждане на номинации и правене на коалиции..Говоря за сезон в който няма роднини. Така всеки сам ще решава, без натиск и всички ще са в неведение до последно. Нещо като в Биг брадър, където наказват, ако някой сподели с друг за кого ще гласува.
Тука са много предвидими ходовете..
То пак ще я има социалната игра, но по-завоалирана...

Тук няма как да стане.Не ги снимат по 24 часа и винаги могат да се уговорят без да ги снимат.
Даа и това е ясно, те пак може да се наговорят, но ако не го правят така явно и да ги излъчват нон стоп кой за кого ще гласува няма как зрителите и режисьорите да го знаят..Само те ще си знаят и ще си трайкат до последно. И без това са им толкова нагласени тия наговаряния, все едно гледам артисти от Болшой театър.. Ако дойде оператора да снима-ще има наговаряне, ако не дойде-няма...

Продуктовото позициониране е тъпо най-вече заради тъпия и супер вреден Хелс...

# 1 464
  • София
elix, много по-добре е да се номинира стратегически, отколкото да е забранено и да трябва да вадят доводи на лична основа. Тогава става грозно, защото се започва с "номинирам Х, защото мирише", "дебел е и яде за двама". Изпуснат ли се веднъж такива реплики, ще гледаме само скандали. След това няма да има хубави битки, защото няма да се понасят.

Никой не е длъжен да номинира най-слабия на играта и ако не иска, а коалиции няма, ще са на лична основа.

# 1 465
  • София
Вчера, както пичуите така и Рълев и Радо, показаха, че мисловната дейнсот не им е основен приоритет. И сега на съвет ще стане скандал, който разбира се донякъде е бил продуциран от режисьора, с тук там подхвърлени думички.

Радев  и той, колкото и да е добър в игрите, е по-добре да не си отваря устата, че само глупости. Иначе с Мудева са ми много симпатични, е Мудева повече.

Пак казвам за мен единствените добри интриганти и стратезитази година са Виолета и Марто и мисля че трябва да ги разделят, така ще е по-забавно, защото ако ги върнат в едно племе ще има скандали, които честно казано никак не ми се гледат на мен. Нито гладиаторите, нито амазонките са добри в стратегиите, как да се развива играта.

Според мен е редно другарта седмица да организират на изгубените една битка пред другите племена и да си избират, кой да вземат, взимат по един и последния четвъртия (ако има такъв още) отпада. Така никой няма да гние по плажа, че вече става мъчно да ги гледаме.

Относно битката довечера и аз залагам на Елвиса, другият вариант за мен е по-скоро някоя от жените в жълтия отбор, но не Момчи, може би Теди.

Гатьо според мен ако идат на съвет, ще го пратят на битка, той е бушон според мен за тях, тъй като не  е много полезен извън силовеите битки.  Ако има халки, торнадо или плуване Гатьо е оут. Дори една Моника се справяше по-добре на тези елементи от Гатя, а на плуването бяха г/д на едно ниво. След пет години, още не ми е ясно, как не разбраха, че без плуване и пъзели, колкото и да си добър, няма да се справиш и, че един Касим, ще е за предпочитане в отбора, ако умее да реди пъзел, от който зависи цялата битка.

# 1 466
Анкетите винаги са с актуални въпроси, следващи злободневните теми във формата. Simple Smile
На мен ми липсваше опцията Мартин на въпроса  "Кой участник промени вашето мнение за него от положително към отрицателно? (3 гласа)"
Щях да дам гласа си за него. Първо бях предубедена, че е връзкар и парашутист. Това не се променило, но оцених, че е подготвен при това не е в първа младост и не е спортист, за което евала, но после ме разочарова. Прекалено е манипулативен, малко на принципа "през трупове минава". Мислех, че е над нещата и отишъл да се забавлява и е по-айляк.
Гласувах за Цвети и Мастагарков.

# 1 467
  • Другата България
На Момчи не му се вдигна сега самочувствието, той още от визитката е с такова и го потвърди на първата битка с Туньо, накрая му каза да не се притеснява и че е паднал от бъдещ финалист или победител. Заяви си му, че ще стигне до финал.

За мен Момчи е последователен, не ме дразни самочувствието му, то е с покритие. Знае добре къде се намира спрямо останалите играчи и колко може. Не е най-добрият във всичко, но е комплексен и може от всичко над средното ниво. Не е пъзелист, но се справя и покрива поста, щом няма друг.

Харесвам целеустремени хора. Смятам, че има стратегия, но не искаше да я разкрива пред Румен. Отделно го намирам и за възпитан и не би отрязал някой грубо.
Много добре казано. За Момчил.
Другият комплексен е Рълев.
Далеч не са най-силните, но са най-комплексни.
Рълев има черна точка от мен за блъскането по буквата.

# 1 468
  • София
Niya, съгласна съм, но то не че и сега няма скандали и грозни обиди... А и пак казвам, че в сегашния формат има нагласеност при номинациите и при кражбите .. това не са само техни решения, а има вмешателство..

# 1 469
  • София
Интересно ми е водещата като слон ли носи бременноста си, 24 месеца.Още в началото стоеше разкрачена и имаше корем, а още не е родила.

Общи условия

Активация на акаунт