💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 062
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 425
Не знам кои са сценаристите, но си ги представям като жалки комплексарчета.

# 1 426
Аз пък се чудя как още има джанки по тая река Grinning  не ги ли опасаха тия джанки, плантация ли има там?! Grinning

# 1 427
  • SF
За мене и това с шоколада е реклама, опс, продуктово позициониране. Помните ли как тържествено бе връчено едно бурканче на Цвети?
И това е така. И Вики за белия шоколад питаше. И Ситнилска (която ме съмнява да пие газирано в реалния живот) и Ива пиха вчера енергийни напитки по никое време..

Реклами са.
И вендинг машината на терасата. Вкарват се рекламни реплики. Екипът подканя: Кажи, кажи сега, колко шоколад можеш да изядеш! - Ми, както не съм ял - много! - Е, сега, много! Кажи го цялото! И участникът почва да съчинява: така като го гледам, ми идва да спя с този шоколад!
Не знам кога ще се появи пликът с кафе върху кафе машината с блърнато лого. И всички ще искат да пият кафе преди лягане. Или да си го носят по леглата.

# 1 428
  • На брега на реката
То верно, че всичко е пародия и подигравка с драгия зрител, та и рекламите им такива. За мен лично,  са отблъскващи, но съм сигурна,  че има хора,  които ще опитат.

# 1 429
От два дни и една битка с тях, а Руменчо говори крайно снизходително и за Момчил (само един пъзел можел да реди, на друго всеки от отбора можел да го бие) и за съотборничките си (всяка една била взаимозаменяема). Само в себе не вижда слабости.

# 1 430
  • SF
То верно, че всичко е пародия и подигравка с драгия зрител, та и рекламите им такива. За мен лично,  са отблъскващи, но съм сигурна,  че има хора,  които ще опитат.

Е, ако си в таргет групата (спортист, който купува протеини), защо да не опиташ? Това важи за всички реклами. Едва ли купуваме всичко от рекламния блок, който прекъсва няколко пъти предаването. Все пак хората, които гледат Игри на волята и други риалитита, имат някакъв профил. А на продукцията й трябват продукти, за да има лукс на Резиденцията.
Първата година, когато още нямаха достатъчно имиджова реклама, иконом им носеше салати, картофи, кюфтета. Името на продуктите се появяваше в кредитите. Останалото е било от бюджета на продукцията.

# 1 431
  • София
Цитат на: Esmee link=topic=1593126.msg47028403#msg47028403

Еее, ти така искаш да съсипеш целия формат.
Няма смисъл да се забранява нещо, което не може да се проследи и контролира.
И ако някой все пак се наговори с друг, какво следва??
В резултат само зрителите ще бъдат лишени от излъчване на разговори с наговаряне. А предимно такива ще има. Те там за друго почти не се сещат да говорят. На нас ще ни излъчват разговори за времето и дръвчетата и ще ни излъчват пейзажни кадри. Нема нужда.
Хаха...По-скоро ще се объркат плановете на режисьорите, ако го няма това наговаряне и коалиции..Няма да знаят на кого какви гащи да подготвят и към кое племе ще тръгне 😆
В сегашното им наговаряне има доза редакторски вмешателства, както много пъти се видя. Така, че промяната ще засегне не само зрителите, а и сценарият и режисурата..

# 1 432
Само си пропуснала Цвети към тия с отклоненията. При нея са най-очевадни дефицитите.
Реплика на Цвети:
- "Радо е егоист ще гласува на елиминации не според който му е близък, а според представянето в игрите"
Моля????!!! Тотална неадекватност.
Това беше много смешно Joy Само не разбрах тя към приятелите на Радо ли се причисли? Хем не му е приятелка, хем издъни играта JoyJoyJoy

# 1 433
Да, определено има реклама и насочване на репликите. Но Момчил не поддава на подадените реплики, за разлика от Гатьо или Румен, да не говорим за Калоян ( да им приседнат на продуцентите и психолозите тия пари, смачкаха го тотално). И докато Гатьо взе да се усеща и да обръща на майтап, другите се вживяват. Човешко е, разбира се. Но Момчил е сдържан и фалшив, доколкото прилага нормално възпитание и логика  какво да каже и какво не.  Бих го сравнила с Мартин. Мартин е неприятен, защото дори и възпитан, предпочита да се изтъкне и отпуска под маската на покерджия да лъсне душата на лош човек.

# 1 434
  • SF
Калоян сега пораства. До Игри на волята не е прилагал тактики, интриги, схеми освен в посока как да се запознае с момиче.
Откакто е на Реката, се е разклатил психически. Липсват му елементарните удобства. Видяхме го колко неловко води преговори и с Цвети - голи обещания, които нямаше да спази, ако наистина трябва да спасява себе си. Още е неопитен.
И Радо е неопитен и затова и разговорът между тях беше по-скоро нелеп и смешен, отколкото интересен.

# 1 435
Момчи нещо и мен взе да ме дразни тези дни. Много му се вдигна самочувствието, взе всички да мачка, чувства се непобедим. Не върви добре. Продукцията ще го сготви накрая. Същото се отнася в по-голяма степен и за Радев, който също е с голямо самочувствие, но с по-малко покритие. Радо и той ми изпада от фаворитите, заради глупостите, които сътвори от неприязън към Цвети.
И засега топ фаворит ми става Рълев, който както ме беше издразнил с коментарите за Цецо и други неща, сега ми се откроява като мега силен в игрите и много мислещ играч. Хем се раздава за племето, хем играе за себе си. Топ ми е наистина.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 13:32 от Не се сърди, човече

# 1 436
Момчил изпъква с увереност във възможностите си (досега оправдани, но ако иска доброволно да ходи на битки за елиминации, да не забравя, че зависи какво и кого ще се падне - видяхме го и пръв да пада в капитанска битка, преди Крум, и Ива да печели).

сдържаност, която не е само характер, но и тактическа (очевидно по възпитание е уважителен към околните. не е първичен, образован е, мислещ човек е. същевременно има моменти от синхроните, които подсказват, че в главата му има тактика, насочена към следващите етапи, където ще трябва да е индивидуалист). Ще е интересно как ще реагира при някоя голяма издънка на някого в отбора.

умее да играе в екип (не се щади, не подценява другите, мисли отборно. Същевременно от изказвания е видно, че и той е убеден, че е спасител на жените. Това, че иска и чинии да мие означава, че смята, че дори и това може да върши с лекота за тях 🙂 ) ,

като капитан показва и лидерски черти и мотивира (за разлика Калоян и Мастагарков), но и при него имаше реплика от типа ИСКАМ днес за изорете пясъка 🙂

очевидно има високо мнение за себе си, но го признава само в синхроните.на терен не си позволява да го показва, там е скромен и при хвалби отклонява и насочва заслугите към отбора.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 12:00 от cool_style

# 1 437
Цецо ще се окаже по-човечен от Румен. Рязко стана неприятен, макар че още му се кефя на играта. Но като че ли вече се има за недосегаем. Имам чувството, че ше предаде дори Мудева, даже съм почти сигурна.

Относно Момчил, не ви ли прави впечатление, че гръмките му изказвания са основно като се стигне до битка. Това е надъхване и самонадъхване, не виждам нищо лошо. В един момент ще трябва и той да номинира. Наистина много му се иска признание, но дали има други такива като него, дето да се респектират от него по достойнство и да не му играят номера? Да, това е игра и всичко, което не е забранено, е позволено. Очаквам признание към него от Оряшкова, Теди, за другите не знам. От Ива, Гатьо и Румен - в никакъв случай. Мудева - може би, но тя ще трябва да подкрепи мъжа си...

Ще се радвам Цецо и Никол да се държат един за друг и думите им да не са били напразни.

Калоян ми се реабилитира, неговите проблеми по-скоро са със самия себе си, но не е лош. Радо не е далновиден хич. Михаил още има симпатиите ми.

Дени е много добра, но още не сме видели истинска социална игра от нея. Сигурно ще си покаже рогцата. Коя е по-устойчива от нея и Виктория? Залагам на Дени. Нещо не ги виждам тези женски коалиции там. Старейшините вече опряха до фазата отсяване на най-добрите. Не знам дали изобщо вече имат място за коалиции и стратегии. Мартин със сигурност все още е обзет от стратегии, но ми е чудно защо нищо не говори. Може би очаква ново разместване и всяка дума сега би била фатална после. А може би евентуално връщане на Виолета все още е най-големия му проблем, който не му дава мира (освен оцеляването като племе) .

Би било интересно Цецо да влезе в друго племе, примерно в Старейшините. Нали казаха, че на никой не липсва.

# 1 438
Да, определено има реклама и насочване на репликите. Но Момчил не поддава на подадените реплики, за разлика от Гатьо или Румен, да не говорим за Калоян ( да им приседнат на продуцентите и психолозите тия пари, смачкаха го тотално). И докато Гатьо взе да се усеща и да обръща на майтап, другите се вживяват. Човешко е, разбира се. Но Момчил е сдържан и фалшив, доколкото прилага нормално възпитание и логика  какво да каже и какво не.  Бих го сравнила с Мартин. Мартин е неприятен, защото дори и възпитан, предпочита да се изтъкне и отпуска под маската на покерджия да лъсне душата на лош човек.

гатьо пред повечето време се ебава, но със сериозен тон и изражение.
днес залагам на елвиса и съответно победа на сините.

# 1 439
Аз пък се чудя как още има джанки по тая река Grinning  не ги ли опасаха тия джанки, плантация ли има там?! Grinning
Може и плантация да е станала 😁. Четвърто лято разни хорица плюят костилки от джанки край реката. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт