💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 978
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 530
Разочароваме, защото само мънка. Дори когато беше капитан пак не изрази ясно позиция по нито един въпрос, ами пак само мънкаше. Същата работа и по време на номинации, пасува си около коалицията към която се е вкопала и това е всичко.

# 1 531
Разочароваме, защото само мънка. Дори когато беше капитан пак не изрази ясно позиция по нито един въпрос, ами пак само мънкаше. Същата работа и по време на номинации, пасува си около коалицията към която се е вкопала и това е всичко.
Ок, разбрах. Значи вас Ви разочароват тихите хора, очаквали сте да е гръмогласна и налагаща се. Разбирам ,различни хора, различни вкусове .Но аз лично мънкане не съм забелязвала, дори напротив  за мен тя казва малко думи ,но на място.

# 1 532
Ами то откакто дойдоха спасителите-мъже при Амазонките, последните се скриха напълно. Всъщност получи се малък феномен - Теди, която преди бе незабележима, сега когато има мъже изпъква повече, докато "лидерките" от преди това Оряшкова и особено Ива тотално се изгубиха. Вече не се сещам кога бе последния синхрон на Ива. Ситнилска също напълно изчезна от полезрението с идването на мъжете, преди повече я даваха. Момчил, Гатьо и сега Румен взеха изцяло вниманието в племето, като Мудева по обективни причини също е в полезрението, както и Теди, която Гатьо хитро се опитва да манипулира, навивайки я че е бушон на жените.

# 1 533
Гледам на запис вчерашния епизод... и се чудя Ралица осъзнава ли какви ги говори... 😳 Как точно Руменчо се пребори да влезе в племената. 🤪🙄

# 1 534
  • София
Гледам на запис вчерашния епизод... и се чудя Ралица осъзнава ли какви ги говори... 😳 Как точно Руменчо се пребори да влезе в племената. 🤪🙄
По сценария на продукцията. Ралица била родила днес, разгеле!

# 1 535
  • Другата България
Шшшшшт.
Аз минавам само за да пожелая успех на Радев в епизода, по-късно ще гледам на запис.

# 1 536
  • София
Никой тук не обсъжда спортната кариера на жени, като Оряшкова и Ситнилска, като и това, че мъкнат варели, като луди почти сами... Обсъждаме другите им възможности: нито едната, нито другата успяват да се справят с изпитанията, които не са силови, плуването също не им е от силните страни, логиката хептен. Вместо да си бият шута на непотребните в отбора, Ради, Вики, Цвети, можеха да го приобщат, за да ги ползват по-късно за бушони. Ето например мъжете приобщиха добре Дани и го пазят, за да изгърми, когато нямат избор. Сините пък пазиха Моника по същата причина. Така че...

# 1 537
  • Варна
Теди е добра в игрите, забелязах я още на кръстовете, но ми се струва, че я надценявате за този тип игра която предстои

# 1 538
  • софия
Тъй, кат ви чета, май пак с екзорсист трябва да дода. Да ръсне малко чесън и там каквото ръси и да сядаме по диваните омиротворени.
 Днес стискам палци за Амазонките, чакам с блажена усмивка мазалото при отбор "мъжка дума на килограм" и на Марто непобедимия да му натрие някой нослето.
 Приятно гледане, банда!

# 1 539
Гатьо е отговорил на въпрос колко килограма е свалил в предаването.

# 1 540
  • София
Значи не търсете логика защо са изпратили Цвети...
Ясно е защо, за да бъде отстранен неудобния Цецо.
За пети сезон вече би трябвало да е ясно, че много неща на нас ни се струват странни, но са странни именно защото не идват от играчите и по естествен път...

Друго,
Рълев и Радо не знаят, че Цвети е минала в другата коалиция, но ние знаем. Там Радо няма как да знае, че Калоян е толкова лабилен и че няма да удържи новата си дума заради старата такава.
Ние виждаме всичко наготово. Те не знаят и само могат да гадаят кое и как би се случило.

Ходът на Радо беше добър и правилен без значение как ще се развият събитията оттук-нататък.
И го изигра добре. Само че за да се получи един ход винаги имаш нужда и от шанс или от напълно честен формат в който да има ясни правила и продукцията да е само наблюдател.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 21:04 от Diavolo

# 1 541
  • Буркина Фасо
1 час рев и сълзи

# 1 542
Турския сериал можеше да ни го спестят 🙂

# 1 543
Тези видеа са сякаш, за да съсипят Калоян докрай.

# 1 544
  • София
Приятно гледане! 😊
Аз ще съм на вълна Лига на Европа и Лига на конференциите.

Ето ги моите хора. Плувци тенисисти 😎
Мъжка сила и чест!

Общи условия

Активация на акаунт