💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 981
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Ами и аз това се чудя вече пет години, защо се готвят само силово, а не се готвят и относно пъзелите. Има супер много логически пъзели по магазините, малки, големи, дървени, метални, с повече части, с по-малко... А те издишат именно на това... Дори и обикновени пъзели от малко части да решават, пак ще е по-добре отколкото сега.

# 1 516
Калоян не мисля, че е блеснал кой знае колко, че чак да го обявяваме за велик пъзелист. Нареди тия бебешки пъзели, дето бяха 3 на брой след ходенето по варелите и толкоз.
И аз съм с такива наблюдения, та чак ме изумява мнението на Ива, че е добър. 😳

# 1 517
  • София
Калоян не мисля, че е блеснал кой знае колко, че чак да го обявяваме за велик пъзелист. Нареди тия бебешки пъзели, дето бяха 3 на брой след ходенето по варелите и толкоз.
И аз съм с такива наблюдения, та чак ме изумява мнението на Ива, че е добър. 😳
Добър е в сравнение с всички останали.... Той поне има някаква идея, ако пуснат Гатьо, Дани,  Ива, Оряшкова, Елвиса, Мастагарков, Мишо,ч на пъзела са до там, завинаги заседнали...

# 1 518
Съгласна съм и с повечето от вас за Калоян, изобщо не ми допада като играч, нито като пъзелист, нито като стратег...
На единия пъзел беше с Цецо, който редеше също, на една от първите битки даже мисля че се изложи на пъзел. В бягането също беше минус...
Фен съм на Момчил, мисля че може да си реди пъзелите, просто го тресе адреналина точно на тях, вероятно е и понеже в повечето случаи финала зависи точно от този етап на състезанието, на физическата част е по-спокоен определено, искам днес да победи, нооо като знам, че Амазонки са 8 и трябва да намалят бройката, се съмнявам...

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:57 от Не се сърди, човече

# 1 519
Писаха тъкмо, че днес Ралица е родила - второ момче. 😍

# 1 520
Дали го е кръстила Гатьо Trollface

# 1 521
Бих казал че Калоян да спечели ще е много добър сценарии. От това да е неориентиран и объркан от тези стратегии и коалиции, да стане победител. Поне аз така го виждам. Момчил има огромно самочувствие - с покритие, ама аз не харесвам някой да е толкова уверен в способностите си. Предпочитам "underdog-овете" като Калоян.

# 1 522
Напълно съм съгласна със Синева, че Цецо е силен , но не е подходящият типаж за победител. Продължавам да съм си с убеждението , че тази година Продукцията е решила да "победи" идеален и обичан от Публиката герой. И това е Момчил. Даже си мисля , че и тя има пръст със съвети , пазене да не каже нещо накриво. От там си обяснявам и "смелостта" да ходи по битки. Предния сезон Фифо и Гого бяха много оплювани за това - големи спортисти пък мрънкат , че са номинирани
 Сори просто поведението му е някакво , като предварително много добре премислено . Сякаш е чел много внимателно всякакви форуми и коментари. Дали той ....дали продукцията....
Също не разбирам защо Цецо е несправедливо изпратен в Изгнание...сякаш Румен е справедливо пратен там. И той и всички в чистилището са одобрени за сезона кандидати. С всички права изначално да са на терен. Участват и се мъчат от ден едно , за това не виждам ,защо трябва да се свиват по ъглите и да не си играят стратегиите , казват мненията и бъдат себе си , щото видите ли по -късно са ги включили там където имат право да са

# 1 523
За пъзелите страшно много хора не сме ги видели на пъзел, че да твърдим колко са добри. Не само че си зле на пъзел е мотивация да не си на този пост.

Прочетох , че изкарват Мудева по- добра от Ситнилска и онемях. Единственото с което Мудева е по- добра е плуването. Не може да се сравнява 23 пъти европейска и 6 световна с модел и танцьор, не е сериозно. Албена е цялата мускул, да тук не блесна, ама защо и е. Тя е блестяла над 20 години по световните сцени в истински състезания, не в нагласени игри на плажа. Изумена съм, че някои хора от дивана могат да я принизяват само защото са имали по- големи очаквания от нея. Да не говорим, че тя с нищо не се е изложила за разлика от мнозина други. Жал ми е как се направлява общественото мнение от едни нагласени игри , монтаж и измислени синхрони.😪

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 00:31 от Joy 05

# 1 524
Честито на Ралица!
Хубава новина!

# 1 525
Честит син на Ралица и Салпаров.

# 1 526
За пъзелите страшно много хора не сме ги видяли на пъзел, че да твърдим колко са добри. Не само че си зле на пъзел е мотивация да не си на този пост.

Прочетох , че изкарват Мудева по- добра от Ситнилска и онемях. Единственото с което Мудева е по- добра е плуването. Не може да се сравнява 23 пъти европейска и 6 световна с модел и танцьор, не е сериозно. Албена е цялата мускул, да тук не блесна, ама защо и е. Тя е блестяла над 20 години по световните сцени в истински състезания, не в нагласени игри на плажа. Изумена съм, че някои хора от дивана могат да я принизяват само защото са имали по- големи очаквания от нея. Да не говорим, че тя с нищо не се е изложила за разлика от мнозина други. Жал ми е как се направлява общественото мнение от едни нагласени игри , монтаж и измислени синхрони.😪
Аз съм фен на Ситнилска. Тиха е, не се е конфронтирала, има малко синхрони с нея, за това е в сянка. Но ако гледаш представянията й е силна опора на много от елементите. Боец е, спортист е, върши си работата без да мрънка. До сега в племето им е било изцяло отборна игра. Не е имало нужда от коалиции и социални хватки, те тепърва предстоят. Може би тогава ще има и възможност да покаже повече от себе си в този аспект. Но на терен няма издънки. Носеше варели без гък да казва, спечели капитанска със здрава психика..

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 19:52 от cool_style

# 1 527
За пъзелите страшно много хора не сме ги видяли на пъзел, че да твърдим колко са добри. Не само че си зле на пъзел е мотивация да не си на този пост.

Извън шоуто не знам каква е Ситнилска, но за мен в това предаване е пълно разочарование. Изглежда ми безхарактерна, а и във физическите игрите не е нищо особено.

# 1 528

Прочетох , че изкарват Мудева по- добра от Ситнилска и онемях. Единственото с което Мудева е по- добра е плуването. Не може да се сравнява 23 пъти европейска и 6 световна с модел и танцьор, не е сериозно. Албена е цялата мускул, да тук не блесна, ама защо и е. Тя е блестяла над 20 години по световните сцени в истински състезания, не в нагласени игри на плажа.

Aми щом не й трябва да блести и да се показва "цялата мускул" , значи е логично да си ходи.
23 титли,медали и хвалби и една Теодора,момиче без медали и перчене,ще я отвее Wink

# 1 529
Скрит текст:

Извън шоуто не знам каква е Ситнилска, но за мен в това предаване е пълно разочарование. Изглежда ми безхарактерна, а и във физическите игрите не е нищо особено.
С какво точно Ви е разочаровала ? И как точно разбрахте ,че е безхарактерна, като тя има три синхрона на кръст ? И с какво точно особено трябва да е в игрите ? Те в тези игри изпъкват, плувци, пъзелисти и минаващите халки, защото това е единственото на което отделят огромно внимание - най- колоритно изглеждащото. А Ситнилска исвен издръжливост, сила , гребане има и точност. Не е добра в плуване сравнение с други жени, но е по- добра и от Цветка и от Моника и от Никол, за Оряшкова не съм сигурна. Не е минавала халки, ама то от този сезон повечето жени не могат да ги минават. И не е била на пъзел за да знаем там нивото и. Че пак да попитам къде точно Ви разочарова ?
Скрит текст:

Прочетох , че изкарват Мудева по- добра от Ситнилска и онемях. Единственото с което Мудева е по- добра е плуването. Не може да се сравнява 23 пъти европейска и 6 световна с модел и танцьор, не е сериозно. Албена е цялата мускул, да тук не блесна, ама защо и е. Тя е блестяла над 20 години по световните сцени в истински състезания, не в нагласени игри на плажа.

Aми щом не й трябва да блести и да се показва "цялата мускул" , значи е логично да си ходи.
23 титли,медали и хвалби и една Теодора,момиче без медали и перчене,ще я отвее Wink
Ще си иди разбира се, няма да остане да живее на плажа. И аз не съм замесвала Теди в поста си, а Мудева !!!

Общи условия

Активация на акаунт