💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 984
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 500
Момчил просто изпъква на фона на амазонките. Иначе е по-слаб и от Калоян, и Дени, че и Цецо.

# 1 501
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз лично разделям ум и интелект. Той е възможно да е умен- в значението на схватлив, ориентиращ се в логическите задачи, намиращ зависимости между компоненти. Интелигентността обаче е друга бира, там започвам да не го виждам, а именно- дребнав, кисел, мрънкащ НЕ където трябва. Адаптацията също е част от емоционалната интелигентност за мен, а той не се адаптира правилно около играчи като Момчил, а ги интерпретира по крив начин, защото е възможно да се чувства застрашен като мъж от него.
Аз също ги разделям, но емоционалната интелигентност е различна от останалите видове интелигентност и няма нищо общо с решаването на пъзели, което точно коментирахме в това, което си цитирала. Просто е от малцината там, които не гледат пъзелите като объл камък, това е.
Всъщност като стана дума за пъзели, за мен най-добри този сезон са Дени и Виолета и чак след тях е Момчил.

# 1 502
Р.Р. е най-голямото разочарование според мен - когато беше на плажа, жив да го овалиш, но в момента, в който влезна в играта, рязко опротивя. Добре, че не е бил там от самото начало, че вече нямаше да мога да го гледам. За човек, който не спечели битка и не влезна в племената по нормалния начин, има маааалко повече мнения за другите хора отколкото е етично. Ясно, че завижда на Момчи за уменията и спокойствието, но можеше да запази грозното изказване за себе си.

# 1 503
Момичета и момчета, учете децата си да редят пъзели и редете и вие с тях. Не съм очаквала, че умението да се реди обикновен равнинен пъзел ще е толкова ценно и рядко срещано, особено на фона на всички други умения, които имат участниците.

# 1 504
  • София
    Предимството за жълтите вчера се оказа МНОГО ГОЛЯМО ПРЕДИМСТВО и за сините!
И какво им беше предимството на сините? Че бутаха куба в пълен състав през цялото време,а Дунев допълнително минаваше и през торнадото.А този пъзел-шевица изобщо не беше тегав.
То и червените можеха да се спасят,просто поставянето на дългуча на последен пост ги забави.

# 1 505
7Vivi7, не мисля, че става дума за завист, а по-скоро за неправилна самооценка. А и някой неща са свързани и с възпитание, манталитет и тн.

# 1 506
  • София
С много непопулярно мнение съм, но аз не мисля, че Момчил е чак толкова добър на пъзелите. Има идея, очевидно е, че и акъл, но не мога да го сложа на едно ниво с да кажем Катя от сезон 2.
За мен Денислава е по-добра от него от този сезон, пак казвам, не че не ги реди Момчил, но ако няма преднина и е сам, мисля, че трудно ще се справи.
Не знам защо казваш, че е непопулярно, повечето хора пишат това. Тази година няма изявен пъзелист. На Дени и Момчил им идва отвътре, Калата е назубрил. От Амазонките е най-добър, затова им е нужен. Преди това Вики им ги решаваше.
Момчил не е и най-бързият плувец, не може и най-много тежко да носи, но на нито един пост не е най-слабият, навсякъде е над средното ниво, затова и изпъква така, защото поддържа добро темпо на смесено трасе.

# 1 507
  • Sunshine state
Калоян не мисля, че е блеснал кой знае колко, че чак да го обявяваме за велик пъзелист. Нареди тия бебешки пъзели, дето бяха 3 на брой след ходенето по варелите и толкоз.

# 1 508
  • Варна
Сколосах да гледам промото за тази вечер. Игра като за Мартин, тъй че ще бъда много изненадана ако по някаква случайност Амазонките успеят да спечелят. Професионален покер играч помни раздаванията или поне си е изработил система за по- лесна игра. Загуба за жълтите, но те и без друго станаха много. Време е да се поразреди кабалъка и да поизравнят бройката играчи в племената. Само да не ми номинират отново Момчи и Теди ( близначката). Simple Smile

Иначе от червените предполагам тази вечер ще бъдат номинирани Даниел и Рълев.

# 1 509
Цецо гОркия примига на късо като видя Цвети😀
Защото знае съдбата си. Frowning1
След Юлиян, на който откраднаха победата, според мен Цецо е най-прецакания участник във всички сезона. Не знам защо от продукцията решиха, че не отговаря на профила за победител, а е твърде силен, за да го оставят. Rage
Не съм чела тези дни в темата спойлери. Така че не е инфо, а усещане, по-точно убеждение, че Цецо е пътник. Стрина ще го схруска, защото е най-опасния й съперник. Само той стои на пътя й да се върне при дъщеря си.

# 1 510
  • София
За мен на Момчил никак не му идват отвътре  пъзелите. И на този с шевицата и на предишния, които са буквално пъзели, поне по 10 кадъра има как държи парче и казва"Да, да, тук е, а не, не е тук", даже на вчерашния Румен го каза за едното парче, че не е за там. Отвътре може би на Денислава, Виолета не, при нея си личи, че се е подготвяла, но не е нейното нещо и може би на Виктория. Там още гадая, защото е от скоро в играта.

За довечера, ако титанът на мисълта и стратегиите Радо се върже на 100% на Калоян, то той и Рълев ще са номинирани. Но, все пак и Рълев е там, така че подозирам Рълев и Даниел да са номинирани. Просто Рълев ще настоява тримата да са с единен вот.
При Изгубени - 99% съм, че Цецо ще отпадне и 1%,че ще е Никол и то 1 процент, ако нещо удари Виолета по главата и реши да играе за момента, а не за в бъдеще. Но, тъй като това няма да стане, разговорът на Цецо с Никол беше "лебедовата му песен" за сезона. Казвам сезона, защото кой знае, може и да го поканят за този с предишни участници.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:39 от gg__

# 1 511
С много непопулярно мнение съм, но аз не мисля, че Момчил е чак толкова добър на пъзелите. Има идея, очевидно е, че и акъл, но не мога да го сложа на едно ниво с да кажем Катя от сезон 2.
За мен Денислава е по-добра от него от този сезон, пак казвам, не че не ги реди Момчил, но ако няма преднина и е сам, мисля, че трудно ще се справи.

Момчил, като реди пъзели - "ето го бе, ето го бе, да бе, не, не тука, а ето това е, не, наобратно, чакай ето го, ето го, не, ето това парче е бе, да беееее".

И за мен е по слаб пъзелист отколкото го изкарват, пробва на поразия без много мисъл, върти от всички страни, не се съобразява с ъглите.
Виолета, Дени, Виктория (новата) и Калоян мисля са по добри пъзелисти. За Цецо не мога да кажа.

# 1 512

То се вижда това.Като хване едно парче и го върти и суче на всички посоки, а то от самолет се вижда че не е за там.

# 1 513
Е, прекалявате с това триене.

Сина ми на 3г вече редеше пъзели от 64 парчета. Отнемаше му време наистина,но се справяше сам.
А тези тук едни елементарни пъзели,които всяка година дават и най-малкото могат да назубрят картинките и ходове, не могат да решат.
Изумена съм,честно!

Тази новата,която толкова много хвалите в темата - Виктория,с нищо кой знае какво не ме е впечатлила.Справя се и толкова. Ама тя и Мудева се справя на същото ниво и без да е шампионка по не знам си какво с 15 медала от не знам си къде.
Ако трябва да избирам кой от Амазонките да си ходи (защото съм сигурна,че Марто днес ще спечели играта),то бих номинирала Ива и Ситнилска. Която от двете да се разкара,няма да е голям минус.
РР плува и се справя мн добре на терен,затова вече може да покрие постовете на една от двете.
На този етап не искам Гладиаторите да отпадат,продукцията последно време само ги мачкат. След Цецо като оригинален гладиатор,смятам,че тр да се поспрат.

Ралица е родила днес - момченце. Blue Heart

# 1 514
  • Буркина Фасо
най-после .... ленорката роди.

Общи условия

Активация на акаунт