💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 142
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 800
Каквото и да стане Цецо винаги ще остане по-добър от тези трите. Да си знаят

# 1 801
Никол грам не се е променила Хранят ли го това момиче там😄 .Все на едни килограми седи.Вечно усмихната.Нещо не е както трябва.Не я харесвам и нея 😁

# 1 802
  • София
Даниел ще бие Рълев 😂😂😂😂 ще умра 😂😂😂

# 1 803
Гледам я Дуневата и губя надежда, че някога ще отслабна. Щом тя не успя на чистилището, аз няма на какво да се надявам у дома до хладилника...Cry

# 1 804
  • София
"Сбий го тоя Рълев утре", да го питам Крум кой ще им печели битките ако не Рълев? Котвата Даниел, страхливката Цвети, или нестабилния Калоян.
Имам чувството, че живеят в някаква друга реалност тези двамата, не знам, гледат ли представянето на съплеменниците си по трасето...

# 1 805
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Много ми е кофти за Цецо, такъв пропилян потенциал и силен играч. Сложен да гние на камънака и да се гаврят с него, Фродо не ви прави чест.

# 1 806
Виолетка сякаш не е при Изгубените, а от Бродниците - "winter is coming" 😄.
Да се върне да ги разхвърля всички 😄😄😄

# 1 807
Не ги дишам Крум и Даниел. Очаквали Рълев да си тръгне и Цвети да разкарала Радо. Ами Дано Рълев разкара тях двамата. Heart
Крум излезе някакъв стратег, но онзи случай с гласа! Та малко това с гласеца ми дойде показателно за характерчето! Иначе, в игрите, има какво още да се желае, но се справя добре!

# 1 808
На Виолета Мартин й бърка да не казвам къде.🤣🤣🤣

# 1 809
Измислих супер сценарий,  Дунев другата седмица става капитан, печели капитанската и наградата му е да подсили племето като си избере един от Изгубените, аз друг начин Никол да влезе в играта не виждам, тя е вечната последна.
Иначе, браво, страхотно изглежда момичето - аз сутрин този вид го докарвам след кафе и грим Joy

П.п. Оф, Божеее, братя, братя...с избора на Цвети и шанс за коалиция с нея изгубихте, и Цецо прецакахте, и нищо не направихте.
Ах, Цецо ако беше втори на кръста имаше шанс, жалко.

# 1 810
  • Варна
Е кво ся Цветито ще влезе и ще има право да прати някого ли? Виктория като се върне нямаше такова нещо.

# 1 811
  • София
Рълев беше прав, че Цвети има грошове и ще се откупи. Яд ме е, че братята не пратиха някой от мъжовете.

# 1 812
Дунев и Николчето са толкова зле, надявам се поне тя да не влезе изобщо в игрите!
Никол хич не изглежда да е зле. Аз за толкова седмици там щях да съм отслабнала 10+кг.  А тя си е все още пухкава. Виж на Цецо му хлътнали бузите.

Сините мъже какви са жалки мизерни страхливци.... Не смеят да излезнат срещу Гладиаторите.... пращат жените на елиминация.

# 1 813
  • София
Виолетка сякаш не е при Изгубените, а от Бродниците - "winter is coming" 😄.
Да се върне да ги разхвърля всички 😄😄
Иска ми се да я върнат при Гладиаторите, че да разхвърля едни други двама участници. Joy

# 1 814
Я моите 5 +Ц отново се събраха. Викинга гоу хоум. Позор най слабия играч Никол ще изгони най силния Цецо. Сценарий......

Общи условия

Активация на акаунт