💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 775
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз вече се чудя дали именно тоя остров не осигурява по- дългото оставане на Никол и влизането ѝ в напреднал етап на играта. Замислете се, ако беше в редовните племена, дали щеше да е стигнала дотук? Иначе е приятно        Доволна 😂😂

# 1 816
Цвети докрая ли ще го играе иди ми, дойде ми с тия грошове! Чака я грандиозно фиаско! По законите на Тупарев! Нещо като Мани Първа, но с присъщата ѝ безличност!

# 1 817
Хора нема отърване от тази Цвети .. доста глупав ход на Мишо тогава , че я прати на камънака , при положение , че можеха да я пратят на елиминации и тя от там да не се върне … глупаво е да пращаш човек с грошове на камънака.

Тъпо ми стана за Цецо , не че го харесвам , но е по - добре да гледам комплексен играч като него , отколкото Цвети , Дани и други подобни слаби попълнения …

# 1 818
  • София
Златната кокошка ли е Николчето..всички я пазят..

# 1 819
Хитра Виолетка, изчетка Никол, за да влияе емоционално на къде да иде гласа на Никол

# 1 820
Аз мално се сепнах Момчил като зачатка по главата си, звучеше и изглеждаше болезнено, не знам как  помага за концентрацията

# 1 821
Дунев и Николчето са толкова зле, надявам се поне тя да не влезе изобщо в игрите!
Никол хич не изглежда да е зле. Аз за толкова седмици там щях да съм отслабнала 10+кг.  А тя си е все още пухкава. Виж на Цецо му хлътнали бузите.

Сините мъже какви са жалки мизерни страхливци.... Не смеят да излезнат срещу Гладиаторите.... пращат жените на елиминация.
Не само това … някак си видът й не предполага този човек да е гладувал … ако наистина е гладувала през тези седмици щеше по очите да личи !!
На Цецо яко му разказаха играта … никакъв полезен ход Sad

# 1 822
Аман от принцеса Никол и мрънкалото Цветка. 🤮

# 1 823
  • София
Виолета пази дъщерята на Дунав, но той нейната - не.

# 1 824
Вярно,че тук правилата са мираж, но ако сега Цвети може да върне някой на каманака ще е просто.......

# 1 825
Най-тъпото напускане ще е на Цецо

# 1 826
Искам лицата на Рълев, Радо и Мишо на корица.

# 1 827
Виолета пази дъщерята на Дунав, но той нейната - не.
той мъжка дума не ѝ е давал! Тя е женкЯ!

# 1 828
Продукцията Дъъъънооо !!! Срама нямате.😡🤬 Особено, че тия грошове Цветка изобщо не трябваше да ги има. Първо трябваше отдавна да е в чистилище , а Марто в къщи. А второ тя не спечели ,де факто и дадохте служебна победа, такава не заслужава грошове.😡🤬 Очаквайте втори Алекса този сезон на финал, а в топ 10 сто на сто половината ще са бутани от продукцията. Аман от тези тъпотии, съсипаха го това предаване.😬

# 1 829
И аз ще пазя Дунева
Мъжка дума!

Общи условия

Активация на акаунт