💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 737
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 830
Братята замръзнаха като видяйа Цветка Емиии Рълев ги предупреди, ама Радо....

# 1 831
  • София
Направо не ми се гледа..егати несправедливостта.. Цецооо..

# 1 832
Значи Дунев и Виолета е успял да обработи за неговата дъщеря, да я пази. Сигурно по тънката линия на родителството, а реципрочно, той би ли се жертвал пък за другата дъщеря - Дени?

# 1 833
Виолета пази дъщерята на Дунав, но той нейната - не.
той мъжка дума не ѝ е давал! Тя е женкЯ!
Ама от тия дето ходят на битки 😄

# 1 834
  • София
Значи Дунев и Виолета е успял да обработи за неговата дъщеря, да я пази. Сигурно по тънката линия на родителството, а реципрочно, той би ли се жертвал пък за другата дъщеря - Дени?

Би се жертвал, ама не сега...чака все пак, няма как в момента

# 1 835
  • София
Аз не бих изхвърлила Цецо, ако съм на мястото на Никол. Дразни ме, но заслужава момчето да участва. Виолета е дошла , за да избута дъщеря си. А пък тя си се справя по- добре без нея.

# 1 836
  • София
Никол каква самодоволна физиономия има. Никол новата Мани-миглата - супер некадърна, но стига напред в играта и отстранява истински силни играчи. Тъжно ми е за Цецо, въпреки арогантността си не заслужава такова отпадане, поне на битка да беше.

Цвети май няма право да прти някой в Чистилището. Радо-Мишо-Рълев много се прецакаха, пропиляха голям шанс. Даниел нямаше шанс да се върне от там, дано поне отпадне на елиминацията.

# 1 837
  • София
Той имаше възможност да се жертва за нея днес и заяви, че няма да го направи.

# 1 838
Отвратително е да гледаш ехидната усмивка на Никол. Аз за по-слаб участник не се сещам. Мани би избърсала пода с нея.

# 1 839
  • София
Вече виждам финалът - Румен, Цвети, Никол. Няма какво да се обърка Grinning

# 1 840
Ама какви деца … това са вече големи момичета, така де жени ….. и все тате или мама ли трябва да ги бута, пази … това не са Семейни игри !!

# 1 841
Виолета пази дъщерята на Дунав, но той нейната - не.
той мъжка дума не ѝ е давал! Тя е женкЯ!
Ама от тия дето ходят на битки 😄
По неволя! Но сто пъти Вила ДеВила пред Ленчето и Никол! Елена поне излезе безславно, но с чест!

# 1 842
Аз не бих изхвърлила Цецо, ако съм на мястото на Никол. Дразни ме, но заслужава момчето да участва. Виолета е дошла , за да избута дъщеря си. А пък тя си се справя по- добре без нея.
Ама на битка срещу него, надали вярва, че има шанс

# 1 843
Не можах да разбера тоя зор на Дунев, на живот и смърт да вкара некадърната си дъщеря. Той самият има някакъв шанс да спечели, вместо да се съсредоточи натам, той бута дъщеря си, която в играта ще бъде елиминирана моментално. Като се е разтъжил за нея, все едно няма да са заедно след края на игрите.

# 1 844
Гатьо, когато загуби:  "Ай стига! Как стАна този номер? Ко стана бе? Тази игра по принцип съм я играл с предмети, когато бях в специалните сили, там с други предмети я играехме и бях много добър в това нещо, ноооо ми изигра лош късмет сиуацията ..."  Гатьо - шедьовъра Laughing

Общи условия

Активация на акаунт