💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 821
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 255
Явно пъзелът ще реши цялата битка.
Гладиаторите -на реката!

# 256
  • Дубай
Гатьо е скица!

# 257
Айде на Орехитеееее  Joy
Чакам Гатьо да избухне Joy

# 258
  • София
Ей, една седмица няма да излезна от кухнята. Ще спя до хладилника и ще ям 24/7 Grinning

# 259
  • София
Как да не се ядосва Рълев след като той предложи други да са на пъзела, но те настояха. Да не говорим, че изнесе племето на гърба си и накрая Цвети и Даниел, както и тези, които ги подкрепиха за това да са на пъзела, го натресоха на реката.

# 260
  • Другата България
Хе-хе, знаех си, че червените ще идат на реката, нека, време беше.

Обаче, направи ми впечатление как някак между другото Гатьо скастри бившите си, а Момчил подсказваше на Дени и Вики. Единия си е Гладиатор, а другия Старейшина, личи им.

# 261
  • Варна
Сега ще има модни ревюта на резиденцията 😁

# 262
Теодора+Момчил = страхотен тандем! Браво бе.

# 263
  • Дубай
Явно пъзелът ще реши цялата битка.
Гладиаторите -на реката!
Нека гладиаторите отидат на реката да ги видя тогава, какви стратегии ще правят.

# 264
Толкова не съм се радвала за племе да вземе резиденцията.Браво момичета,браво момчета.Напълно заслужено.Момчил прекрасно младо момче .Разбирам защо са близки с Филип.От една кръвна група са 🙂Червените пък на  реката.Рълев не спря да дудне много дразнещ.Много ми допадат и сините в този състав.Дано вземат стопанството.

# 265
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вълнуващ момент беше победата на Амазонките, много мило ми стана, че всички се зарадваха за тях.
Цвети и Даниел са големи злета, направо нямам думи, страшна излагация! Единият се подпира на рамката, другият гледа парчетата, все едно за първи път вижда пъзел. В потрес съм! Че и сама се предложи Цвети, баси самочувствието! Rolling Eyes Като знаят, че в 95% от битките нещата се решавата на пъзела, трябваше да си разпределят по-грамотно постовете, щяха да имат реален шанс за победа. Но то не става само със сила, трябва и акъл.

# 266
Еми ревнах малко аз. Браво на амазонките, страхотна отборна игра. Браво на Момчил, за страхотната игра и най-вече че си преглътна егото в името на отбора.

Цвети милата в пясъка ги рисува тигрите сега. Едва реди. Даниел дори и не се опитва.. ами заслужават си я реката..

# 267
  • Другата България
Казано честно, мен също Рълев започва да ме изнервя с това постоянно дуднене.

# 268
Радо пак си помисли, че трябва да дърпа лодката и заплува към нея  ...... Голям сладур ми е това момче. Но си е доста отнесено. Поне наваксва с плуването Simple Smile   Simple Smile  Simple Smile

# 269
Сега ще има модни ревюта на резиденцията 😁
От кога ги чакам!

Общи условия

Активация на акаунт