💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 853
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Юхуу, жълта резиденция! Simple Smile
Това ще е истинска красота да се видят тези прекрасни момичета изкъпани и пременени. Simple Smile
Много мил момент беше как всички им ръкопляскаха и се радваха.

Сценарият е едно към едно спрямо миналата година между другото. Влезе Алекса и Супергероите отидоха на резиденция.
Сега влезе Румен Радев и Амазонките са там.

# 271
Момчил продължава със социалната игра, не забравя Теодора и я държи близо. Много ми харесва.

Рълев го разбирам напълно за разочарованието. Целият е издран и размазан, носейки тая хайка на гърба си, за да може “коалиционните” му партньори да го натресат. Едната смени цветовете, другия тръгна към Слънчака, а за Калоян бе по-важно да плува от това да осигуро победа.

# 272
Момчил вика на Старейшините: "Аз съм Старейшина!" Simple Smile))

# 273
Аз разбирам защо Рълев е бесен , и аз да съм и аз ще ги наредя всичките и ще ги напсувам , че той изнася победите , а те за по -умни от него се имат …

Браво за амазонки !
Прогнозата ми май излезе вярна и няма да се извинявам публично Simple Smile

# 274
Гатьо е нов човек. Както ме дразнеше отначало, така вече искрено му симпатизирам. Искрен е и има доброта в очите му.

# 275
  • София
Браво на Момчил, за страхотната игра и най-вече че си преглътна егото в името на отбора.
Много не биха го направили, виждали сме. Grinning

# 276
Гатьо ще си получи желаната барета.. Дано го видим с нея 🤣

# 277
Явно пъзелът ще реши цялата битка.
Гладиаторите -на реката!
както винаги-кой плувал, плувал, кой уцелил кош от раз и квото там! Пъзел за трети клас, да речем/по-напреднали/… Ма един реди, другият, два метра мъж, подпира!
Неделчо не беше нисък, ма сам редеше!
Какви са тез тренировки за участие в ИВ, не знам, но в такъв случай откривам Мастър клас! За записване пишете на лични, шансът гарантиран, пратетете видео как пливате у вана, пари не връщам!

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 22:30 от Anhela_a

# 278
Цветка е рисувала тигри, ама не е рисувала дракони. Е това беше проблема.

# 279
  • Дубай
Ах този Гатьо, гладиатор си е и това е.

# 280
  • Някъде в Матрицата
Гатьо строи Рълев.😁😁😁😁

# 281
Страхотна сцена на разплаканите амазонки и овациите от другите племена. Момчи и Теди страхотни.💛 Дори и тихичката и не емоционална Ситнилска плачеше. А Румен на колене и се кръсти и мен ме просълзи. Всички те наистина изкараха до сега Игри на волята. Само на воля карат от месец. Браво. 👏👏👏

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:23 от Joy 05

# 282
Мартин ги нацелува всичките  Старейшини. 😂😂😂

# 283
Рълев чак буквата Т изтласка.Но Гатьо му се скара и му каза ,да не се кара на Дани.Все пак Гатьо си остава тартора  на Пичуите.

# 284
Назад съм с епизода, но браво на Радев и Мудева/доста близо плува до Калоян/. Обаче се чудя, Радо знае ли къде се намира като тръгва по тези трасета....предния път пак плува до понтона и взе грешния цвят топка.

Общи условия

Активация на акаунт