💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 031
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 990

А Туньо е сред нас. Здравей. Ти си ни Чакалчето този сезон. ☺️

Старая се да е по-различно от Чакалов и НадкасТ. Не желая да ги копирам Simple Smile

# 991
В Инстаграма гърми само с клипове -победата на Мишо на кръста.Питат Даниел ,с кого е останал най-близък след предаването.Изброил е всички от Гладиаторите и Цвети ,но без Радо,Мишо и Рълев.Дали пък те тази вечер няма да го изфичкат на камънака.
Пропуснал е и Ники бедрото

# 992
  • Дубай
Привет, Туньо! Успех с подкаста, ще ми е интересно да видя твоето виждане, като човек, който е бил вътре.

# 993
  • SF
А Туньо е сред нас. Здравей. Ти си ни Чакалчето този сезон. ☺

Здравей и от мен!
Чакалчето не се ли навърта вече наоколо?? Ееее, аз си го харесвах него.

# 994
Ники нали беше се изказал в синхроните ,че Даниел е най-слабият в племето,така че не се харесват .

# 995
Цитат
Кой участник промени вашето мнение от отрицателно към положително?
Единствено Крум.

# 996
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Идеята за четвъртия въпрос е на jhbd, благодаря за което.
Ще го има и обратното питане. От положително към отрицателно, но следващия път, за да не бъде прекалено дълго, а и не бързаме за никъде. 😊

Браво на Момчил!
Смаза Марто и Калата. Истинска машинка! 💪
Не съм чел мненията тук от снощи и днес, по-късно ще го сторя.

Но сигурно е имало доста мнения за две неща.
Първо,
Искам да защитя Калоян, на всеки може да се случи. А много малко мъже биха си признали такава слабост. Той явно искаше да се освободи от този товар. Дано му помогне занапред, но не съм оптимист за бъдещето му. Никога не съм и бил де. Дано ме опровергае ама надали.
Второ,
Относно маменето на Момчил. Наблегнаха на това продукцията. Но Марто го каза по-скоро на майтап, не съм видял да има някаква драма. Факт е, че Момчил го правеше непрекъснато, докато другите двама не.
Само че на битката на Изгубените си спомням, че и Денислава го правеше, но не съм сигурен колко често и кои други, ако е имало. Ще трябва да я погледна отново битката.
И без тази засилка с крак, Момчил щеше да ги бие, така че според мен това е безсмислена дискусия.

Много се радвам на Мишо. 😊
И той вярващ. Лефтеров втори номер. И той с тази вяра остана само на нея и на воля последен, като само нинджата бе по-добър.
Но играта беше умишлено дадена, за да прецакат Цецо, който на трасе няма кой да го бутне този сезон, освен може би Крум, Рълев или Момчил, но с много условности за тримата.. И продукцията знае това. А тя не обича никак Цецо... Защо? Не мога да кажа, но знам. За някои неща Цецо сам си е виновен обаче... НО, не е това начина. Пускаш игри спрямо данните на мъжете и жените, всичко да е максимално равностойно и който е по-добър да спечели, а не тези простотии.
Играта беше като за Никол. Каква е тази гимнастичка дето не може 1 мин. да се задържи на кръста не знам. Срамота! Винаги съм избягвал да давам такива квалификации, но този път няма да си премълча!
И жалко, че такава като нея ще определя съдбата на такъв невероятен състезател като Цецо...

# 997
И аз в анкетата гласувах за Крум и Елена, но най- вече за старшинката ГатЮ.😁 И аз харесвам Пенелова, не знам дали ще и стискам палци, все още като човек ми е мистерия, но физическото и представяне е много добро.

# 998
На мен много ми допада играта на Мартин точно заради характерът, който той притежава. 😃При него определено няма само бели или само черни нюанси и отлично знае как се играе тази игра. Много ми е смешно участниците като почнат да се обясняват как няма да номинират някой, защото им бил станал близък. 😄 Добре, но ти не си отишъл в предаването "Търся си най-добър приятел", а си отишъл в ИВ. Тук колкото е важна физическата подготовка, толкова е важна и социалната игра. Такива като Теди нямат място в това предаване, също и такива като Цецо, въпреки че и двамата са ми симпатични. На нея не й се чува гласът, а Цецо обича да се налага. Да, супер добри са и двамата в игрите, но само с това не става. С нетърпение очаквам да видя още от социалната  игра на Мартин, защото е многопластов и интересен играч.

# 999
На мен много ми допада играта на Мартин точно заради характерът, който той притежава. 😃При него определено няма само бели или само черни нюанси и отлично знае как се играе тази игра. Много ми е смешно участниците като почнат да се обясняват как няма да номинират някой, защото им бил станал близък. 😄 Добре, но ти не си отишъл в предаването "Търся си най-добър приятел", а си отишъл в ИВ. Тук колкото е важна физическата подготовка, толкова е важна и социалната игра. Такива като Теди нямат място в това предаване, също и такива като Цецо, въпреки че и двамата са ми симпатични. На нея не й се чува гласът, а Цецо обича да се налага. Да, супер добри са и двамата в игрите, но само с това не става. С нетърпение очаквам да видя още от социалната  игра на Мартин, защото е многопластов и интересен играч.
Това е така. Само, че не забравяй първо:
1. Цецо не се е провалил нито в социалната, нито във физическата игра и вече е ... извън играта.
2. Мартин се провали в социалната /номинираха го на съвет/ и физическата игра /завърши последен на елиминационна битка/, но е още в играта.
И всичко това по каприз на продукцията. Така, че за мен Цецо стои по-стабилно от Мартин в играта, пък ако ще Мартин и до финала да я докара и шампион да стане.

# 1 000
А за мен беше нелепо обяснението на Цвети как Радо е егоист ако гласува срещу най-слабия играч, дори да му е приятел! Нали ако си егоист и мислиш за своето благо и коалиция ще си къташ слабите, ако са ти глас. А да номинираш неполезните за племето, не може да те прави егоист. Всъщност егоистката е тя!

# 1 001
В зависимост от това, кой ще дойде при изгубените от гладиаторите, може и Виолета да си тръгне. Цецо и новият изгубен ако гласуват за нея, Виолета и Никол да гласуват за Цецо, то новият изгубен има решаващият глас. Ама де толкоз акъл у тях.
Ще са 2-2-1 гласа при твоя сценарий. Как ще има решаващ глас новия ?  Решаващият глас има останалия на второ място в последната битка, а именно Виолета.

# 1 002
Май само мен ме дразни бавното и провлачено говорене на Момчил.

А като вземе да обяснява нещо,направо превъртам напред,не издържам такива мудности...

# 1 003
Когато Валентин беше новодошъл, Ралица го каза, че ще е с имунитет и ако има равни гласове, той ще решава.
Първия имаше решаващия глас в седмицата, когато имаше двама новодошли и с имунитет /Виолета и Цецо/. Тогава Румен като първи, реши и отиде при Амазонките, а Елена след това, като човека с най-високо място се изпрати в къщи.

# 1 004
  • София
Аз защитавах Цвети, докато бе видях как настоява тя да реди пъзела. Еми сори, Цвети, но с право ти се сърдят момчетата. Даже едно "съжалявам " не каза, за извинение да не говорим.
И като съм почнала, Мартин ми е не на минуса, ами не знам къде вече. Човек, роден със златна лъжичка в устата. Какво е постигнал сам, че не се сещам? А, да намери пътя до студиото за татуировки, може би. Имал бил опит, смело си изказвал мнението? Много ясно, на него не му дреме за играта, смятай колко скучен живот има, че е влязъл да се излага в реалити шоу за да се разнообрази Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт