💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 056
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 975
  • София

Гатьо да поостане. Къде е тръгнал сега за грошове? Да седи и да се буди жив.

Да си стои викам и аз... Такъв е свеж образ, само като погледне с оня обречен поглед и почне да ги реди Laughing
Какво ще правим без него Laughing

Жал ми е за Цецо, може да е всякакъв, но пък като играч е топ. Леля ще бъде доволна довечера ми се струва ...

# 976
Затрогваща е убедеността, че мъжете биха пропуснали да разкарат силен играч, който при това би влязъл в друго племе и играл срещу тях, от едната мъжка солидарност.

# 977
Единственото което не ми харесва в Момчил е, че изглежда твърде перфектен, а както знаем "Прекален светец и Богу не е драг". 😃 Не знам, ще го видим.

# 978
  • Fire & Blood
Много се радвам за Мишо, не заслужаваше момчето да отвиси месец на камънака. Иначе фаворитите ми вече напълно се оформиха. Първо Момчил, много ми харесва и на терен, и като поведение, категорично номер 1 в личната ми класация. Рълев, много добре подготвен, вкарва мисъл, малко има тук-таме изцепки, но му стискам палци. Радо, фен съм му, определено е номер 1 в плуването, интроверт е, малко борсук си пада, но явно тази ледена вода му е позамразила емоциите Grinning. Социално не се справя особено, но иначе според мен е много точен и подготвен и заслужава да стигне напред. Мишо, показа, че може да издържа на глад, студ, камънак, мизерия, пек, много добър атлет, пич, Крум също ми допада. Сори, но има нещо в Калоян и "президента", което ме спира напълно да ги харесам. Румен ми е една идея по-симпатичен от Калоян даже. При Калоян има някаква гаднярска и подлярска жилчица и на моменти се показва при него и взема превес.
Мартин го подцених, оказа се много по-издръжлив, не толкова голямо мрънкало, има ум и наблюденията му са добри. Но отношението и епитетите към Моника и сега след капитанската нещо ме спира да го харесам напълно.
Гатьо е извън времето и пространството, човека е за отделна класация просто.
От жените Теди ми е номер 1, това момиче е машина, Дени също се представя на битките супер. Оряшкова ми се вижда разкошен човек и атлет няма как да не я уважавам. Мудева приятно ме изненада. Очаквах повече от Ситнилска и Ива. Засега не съм изцяло анти Виолета, тази жена има качества и акъл, но мутренското и поведение на моменти много ме дразни и напряга.
Не разбирам прехласването по новата Виктория, досега не показа абсолютно нищо като качества на арената и извън нея, за да си кажеш уау това момиче е супер подготвено и е готина и като човек. Тупърва ще гледаме при нея как се развива в играта.
Най-голямото ми разочарование е Цвети.

# 979
Едно Клипче на Todor Azov относно Игри на Волята, мисля че доста истини каза относно предаването

# 980

Гатьо да поостане. Къде е тръгнал сега за грошове? Да седи и да се буди жив.

Да си стои викам и аз... Такъв е свеж образ, само като погледне с оня обречен поглед и почне да ги реди Laughing
Какво ще правим без него Laughing

Жал ми е за Цецо, може да е всякакъв, но пък като играч е топ. Леля ще бъде доволна довечера ми се струва ...

Абсолютно! Гатьо да не тръгва за грошове, щото може и да не се върне...

# 981
.
Докато пиша слушам ауткаста. Този чоевк ни чете тук.

Даже си ни и пише Grinning

СлаБе,

ей заради теб все си редактирам мненията. Все да напиша нещо и си го казала.

# 982
В Инстаграма гърми само с клипове -победата на Мишо на кръста.Питат Даниел ,с кого е останал най-близък след предаването.Изброил е всички от Гладиаторите и Цвети ,но без Радо,Мишо и Рълев.Дали пък те тази вечер няма да го изфичкат на камънака.

# 983
Мишо отдавна го забелязах, но за съжаление отвися на камънака. Хората, които са там рядко се коментират, не гласуват за тях в анкетите, а понякога дори не присъстват в тях. Жалко, струва ми се че е по- добър от брат си във всяко отношение.

# 984
Здравейте! Доизглеждам вчерашния епизод. Не съм чела коментарите назад, сигурно сте отбелязали, но.. на фона на по- доборото представяне на Мартин в самите битки, доста разочароващо поведение по време на и след капитанската битка. След като Калоян се разчувства, стана му гадно, Мартин по мъжки и от позицията на успял в живота го подкрепи, говореше разни от сорта на, че е мъжко, че се е разплакал- до тук добре… докато не се върна при племето си и основно не започна да акцентира върху това как се бил разплакал, как се бил предал, акцентираше на слабостта на момчето? Това някакво покер- изкривяване ли е?
Контрастно, Момчил скромно и достойно разказа представянето си и наблегна на това, че противникът му е бил силен и достоен, че Мартин се е справил блестящо. Калоян също честно и справедливо призна, че са били по- добри от него и много искрено съжаляваше.

# 985
Здравейте! Доизглеждам вчерашния епизод. Не съм чела коментарите назад, сигурно сте отбелязали, но.. на фона на по- доборото представяне на Мартин в самите битки, доста разочароващо поведение по време на и след капитанската битка. След като Калоян се разчувства, стана му гадно, Мартин по мъжки и от позицията на успял в живота го подкрепи, говореше разни от сорта на, че е мъжко, че се е разплакал- до тук добре… докато не се върна при племето си и основно не започна да акцентира върху това как се бил разплакал, как се бил предал, акцентираше на слабостта на момчето? Това някакво покер- изкривяване ли е?
Контрастно, Момчил скромно и достойно разказа представянето си и наблегна на това, че противникът му е бил силен и достоен, че Мартин се е справил блестящо. Калоян също честно и справедливо призна, че са били по- добри от него и много искрено съжаляваше.

Точно така, това се нарича лицемерие - пред едни си един, със други -друг . Наистина каза добри думи и подкрепи Калоян като човек с по-голям житейски опит. А като отиде в племето направо го разсипа пред съплеменниците си. Не знам дали е покер-изкривяване ,но не е ОК това. Още една черна точка за него като човек.

# 986
Елвисът е от хората, които могат и да подкрепят, и да разсипят някого, защото имат силата и опита да направят това и не са точно мили и състрадателни.

В случая цялото му поведение е водено от егото му - той просто иска да изпъкне силно пред всички по своя си начин - и пред Димо, Калоян и Момчил, но и пред съотборниците си.

# 987
Моят обзор за изминалата седмица Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=qOV2gj73jSw&t=13s

# 988
Все пак ми се струва, че по начина на Момчил, Мартин най- чисто изпъква- признат е от най- добрия на терена до този момент. Не е нужно да развяваш по този начин чужди слабости, са споменеш- ОК, но да натъртваш е излишно, предвид, че само допреди малко си казал окуражителни, мъжки думи, целящи да върнат вярата на момчето в него.

# 989

А Туньо е сред нас. Здравей. Ти си ни Чакалчето този сезон. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт