💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 747
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 195
Неприятно ми е да го кажа, но тази невероятна световна шампионка Ситнилска май трябва да си ходи. Не е нейното състезание.

# 196
Гладиатори на река, даже синхрона го издава с тази стратегия. Да оставят Цвети и Дани на пъзел, и то на този точно…

# 197
Само Елвиса ли мина халките по голи ръце или пак блеях, докат пиша тука умотворения?

# 198
Ситнилска с нищо не се открои този сезон.

Има време Simple Smile

# 199
Кой мъкнеше варелите в началото-Ситнилска и Оряшкова

# 200
Сега се сетих как Алекса крепеше лодката на супергероите Joy
Ах! Клипчето на Неделчо! Помните ли го? Велико!

# 201
Мдааа, подозренията ми, че ще разкарат Радо се затвърждават. Сега ще го изкарат него виновен за загубата.
А Крум ще се измъкне по терлици. Класика.

Интересно защо Радо ще им е виновен , когато тъпите като галоши са Цвети и Дани и съм убедена , че точно те ще  се провалят на пъзела въпреки огромната преднина , която имат . Убедена съм , че заради тях ще отидат на реката . Ако греша , ще се извиня публично в темата Simple Smile

# 202
  • Другата България
Ситнилска е и моето разочарование.
За сметка на Теди.

И сега какво, Момчил и Теодора ще се справят естествено, по-добре от сините, а Цвети ще заведе червените на дивата река. Sunglasses Накрая виновен за това ще е #КОЙ? Радо, естествено. Щом и Рълев се възмущаваше толкова шумно.....като че ли на него не може да му се случи. Сега какво - всички срещу Радо, това ли ще гледаме?
Крум продължава да ми е все така неприятен и антипатичен. Вече дори Даниел не ме дразни толкова, но Крум....
Мдааа, подозренията ми, че ще разкарат Радо се затвърждават. Сега ще го изкарат него виновен за загубата.

Интересно защо Радо ще им е виновен , когато тъпите като галоши са Цвети и Дани и съм убедена , че точно те ще  се провалят на пъзела въпреки огромната преднина , която имат . Убедена съм , че заради тях ще отидат на реката . Ако греша , ще се извиня публично в темата Simple Smile
Съгласна, но все пак нали са в коалиция с Цвети, Крум също ги забави много, и то не остана кой.

# 203
Много ми се струва, че на гладиаторите са им казали да се бавят, за да спечелят амазонките. Много ми е противно това племе, непрестанно ги бутат, дават им нови играчи, единстветлни ги поддържат пълна бройка, сега им подаряват игра.  Много очебийно.

# 204
Кой мъкнеше варелите в началото-Ситнилска и Оряшкова

За професионален спортист само с едни варели не става. И в социалната игра хич я няма.

# 205
Хич не си дава зор Ситнилска. Сигурно има качества, ама хе й личи. Очаквах Румен да е тотал щета, след преживелицата на Чистилището, но много приятно ме опроверга. Айде сега последен напън и Момчи да ги заведе в къщата, да хапнат вече и те.

# 206
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Червените инженери голяма скръб. Че и хич не си дават зор - стоят с ръцете на кръста и чакат лодката сама да се сглоби вероятно. И какво толкова са заумували, явно не са гледали миналия сезон как жив човек може да е свръзка на частите без никакъв проблем. Joy

# 207
  • На Изток от Рая

Чак огромна преднина няма, почти по едно също време започнаха да строят лодката, едва ли е повече от минута.

# 208
Знам, че Алекса не е тачен тук, но имаше култови моменти момчето. Joy
Хич не говори добре, че в разгара на териториална битка си спомняме с носталгия миналогодишните.

# 209
Неделчо! Опропасти се с тия под над зад кастове! А къв сезон за анимация! Даже Мани, любимката му, почна да бледнее!
Но пъзелисти няма, живи панелисти! Не че има и пъзели, достойни за Неделчо!

Общи условия

Активация на акаунт