💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 907
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Гладиаторите са бесни, еле пъ Рълев..Да не се отчайват,  всеки трябва да мине през реката. Тука е ясно кои ще са номинираните..

# 286
Няма да е зле да изгонят Дани и Цвети !!!!
Ако обаче им стига акъл за този ход , разбира се …

# 287
Еми съжалявам  не мога да харесам Рълев и това си е .Кой квото иска да говори.А Цвети е пълен провал и беше по-добре да замълчи.

# 288
Рълев им каза - "Ние пак ги бихме, но пъзелът е важен". Как да не се ядоса, като имаха такава преднина.

# 289
  • Някъде в Матрицата
Цвети си иска да е на пъзела и точка.

# 290
Гатьо днес ми беше героя! Как даваше наставления на бившите, но с пълно основание!
Агрономчето беше кат Ненчо на Ненка!

# 291
  • Другата България
Аууу, супер грозно поведение от страна на Рълев, какво, отиде да блъска там дървените букви! Агресията винаги ми е била противна. Дори и да е прав, така не се прави.
Още по-противно поведение на Цвети. Направо не мога да повярвам колко е арогантно това девойче!
Единственото положително е, че Радо не го отнесе.

# 292
Цвети как не и е неудобно да се оправдава. Даню поне си мълчи

# 293
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Тази година всички отбори без изключение ми правят много приятно впечатление.
Подкрепят се, вълнуват се един за друг, желаят си доброто, има много позитивен вайб
поне засега. Този епизод го гледах с удоволствие, Цвети само окаква пейзажа, Рълев
има пълното право да се ядосва. В един момент на човек му писва от котвите в отбора,
Цвети и Даниел са само в тежест. Рълев ако не е той, този отбор ще си виси доста по-често на реката.

# 294
  • Дубай
Еми съжалявам  не мога да харесам Рълев и това си е .Кой квото иска да говори.А Цвети е пълен провал и беше по-добре да замълчи.
Правал е и Дани, иначе е добра на някои компоненти.

# 295
Цвети не може да приеме критика.

Рълев не показва агресия към никого, а фрустрация насочена към неодушевен предмет. Абсолютно го разбирам, особено след като при потенциален конфликт или елиминационна той е на пангара.

# 296
Нищо не са доказали Амазонките, поне не тези от оригиналния им каст.

# 297
Ооо, на Цвети пък сега някой друг и е виновен..  мн тъпо се държи. На кривата ракета космосът й пречи.

# 298
  • София
Агрономът рече, че много от тях не държат на глад и предстои маските да паднат...

# 299
Цвети е права за Дани, но и тя се изложи. Такава заявка за тия тигри, накрая до котета не го докара.

Общи условия

Активация на акаунт