💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 133
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 450
Виктория и мен ме радва като присъствие и ми е красива Grinning

Просто заслужаваше да бъде включена от самото начало.

# 451
Най-накрая РР е в президенцията, че и с президентска стая, основния сценарий върви, а върне ли се брат при червените, Дани с раницата отива на плажа, обещано му е.
Дилемата на Калоян беше същата като тази на Момчил - да плува, или да играе, като той като капитан избра грешно. Може би Калоян ще загуби и капитанската, не е показал някакви капитански качества, докато Крум и Рълев успяха да овладеят племето, остана си като някакъв музикален фон намилането на Цвети, а Радо да го споменем че не е готов за такава жена, трябва да си поживее първо още.

Заменяме изтощената Виктория с чисто нова, при това, също студентка по право, а пълна противоположност. Спомних си че Димо й каза "толкова си добра, че няма как да не се срещнем отново", докато на другите трима не го е казвал.

# 452
  • София
Рълев разфасова инвентара 😀

# 453
Мисля си, че всеки друг от останалите Гладиатори щеше да нареди пъзела по-бързо от Цвети и Дани.

# 454
  • Варна
По-скоро Дани беше излишен.

# 455
Добре да как не ги е срам да дадат тази игра на Изгубените......поне да се бяха опитали малко да прикрият сценария ебати...........то не е реално това

# 456
Цветито много се изложи. Започнаха тигъра, заби и остави Даниел да му държи главата, пък на нея й щукна да прави дракона. После не бил й помагал, ама не била само тя на пъзела. Да бе, ама твърдеше, че го знаеше... Мрънкалце.

# 457
В другите сезони имало ли е толкова контузии?

# 458
Чакаме Гатьо по жълти гащи!

Дени заслужаваше повече признание!

Сега вече Гладиаторите могат да се сплотяват, неразсейвани от лукса.

# 459
Даниел отиде на пъзела, защото не може да плува, а не защото може да реди пъзел. Черна точка на стратегията!

# 460
  • Sunshine state
Цвети се изложи - тя не се чувствала виновна.. 😳🙄 Уж знаеше пъзела, а.. И как знаеш пъзел, на който частите са разместени? Нагла е Цвети. Даниел беше тотал щета тая битка, но той не е твърдял, че знае пъзела и не се е натискал да го реди. Тя е едно от разочарованията ми в това предаване.
Много се изкефих, че Амазонките са в резиденцията! Как си хапваха сладко, сладко.. 😀 Гатьо е сензацията при тях - няма слаб синхрон, отделно как вардеше Гладиаторите да не си изнервят пъзелистите, абе напълни ми душата. Чак му симпатизирам вече. Знаех си, че Виолета няма да влезе, но като гледам анонса за утрешния епизод...Михаил май пак ще артиса. 🫣

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 03:22 от Pupitka

# 461
Ето и Анкетата за качество на епизод 27       (от 2-ри октомври).   

Кликнете картинката.

# 462
  • Другата България
Рълев разфасова инвентара 😀

Фрустрира се човека.
Прекали доста, изненадващо за мен. Да, гори в играта, пали се бързо и се дразни, когато някой нещо не прави бързо или точно. Подобно поведение показа и към Радо, когато обърка понтоните. И изведнъж по точно това поведение ми заприлича на Юлиян, той така се фрустрираше, когато някой беше бавен. И отнасяше негативи за това. Ама Рълев няма устата на Юли....Joy
Сетих се и че Амазонките НЕ изпратиха никой в Чистилището на мястото на Радев.
СлучаЕност? Не мисля. Blush ще има още подсилване на Старейшините. И отново думата "правила" придобива друг смисъл.

# 463

Сетих се и че Амазонките НЕ изпратиха никой в Чистилището на мястото на Радев.
СлучаЕност? Не мисля. Blush ще има още подсилване на Старейшините. И отново думата "правила" придобива друг смисъл.

Май правилото е да изпращат обратно човек, само ако са влезли в племената след битка. И Вики не върна никой, когато си плати с грошовете, за да влезе отново в играта. Румен влезе след гласуване, не след спечелена битка.

# 464

ХАХА, Радо го няма тук. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт