💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 215
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 720
А това трасе, защо е толкова нелогично построено - не е линейно, а само напред назад, аз да бях ще съм се объркала 10 пъти.

# 721
  • Другата България
Ако Калоян е усмихнат на промото, значи НЯМА да спечели. Blush

# 722
Калоян нали не е ял, а пък той повръща
Е може и стомашни сокове да повръща, не е задължително да е ял.

# 723
  • София
На мен ми е жал за Калоян. Това само който не го е изпитал, би се подигравал. Ял, не ял като ти се гади и жлъчен сок може да повръщаш.

# 724
Калоян нали не е ял, а пък той повръща
то е по-гадно на гладно! Само стомашен сок!

# 725
  • На Изток от Рая
Така като гледам Гладиаторите скоро няма да имат победа в капитанската, нищо че са най-силното племе. Надеждата ми е в Рълев, малко да ги отсрами.

# 726
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ха, аз в каква заблуда живеех.  Снимката беше със сигурност с Калоян, явно коментарът не е бил правилен.
Съученици и приятели са, Жорката го е подготвял за Игрите.

Не виждам как някой различен от Момчил ще спечели капитанската, много е добър във всичко и вярвам че и на последния елемент ще е най-добрият.
Горкият Калоян! И на мен ми стана лошо, докато ги даваха да се въртят, представям си на тях какво им е.

# 727
Калоян все е инфантилно нахилен, така че това нищо не означава.

Удоволствие е да се гледа Момчил как играе.

# 728
Момчи стъпваше да се засили, то и Калоян го правеше, не мисля че е забранено. Ама за кубчетата Калоян не си изкара едното зад линията , а направо прескочи. Да не говорим за гъбките на Калоян.🤪 Аз съм за Момчи.🤞 Разбива ги по трасето. А Марто неочаквано много добър на баланс. Браво.

# 729
Като човек с нефункциониращ вестибуларен апарат, на когото му става лошо само от офисния стол - искрено съчувствие към всеки участник в тази битка. Това въртене, на тази жега и за най-подготвения човек е изключително тежко.

# 730
  • Другата България
За мен изненадата е поредното добро представяне на Мартин в тази игра.
От Момчил го очаквах, но Мартин ........много го подценявах в началото. Успя да ме заблуди.

# 731
Калоян е тотал  щета. Не виждам как ще спечели. Освен Момчил и Мартин да забият яко на пъзела

За мен изненадата е поредното добро представяне на Мартин в тази игра.
От Момчил го очаквах, но Мартин ........много го подценявах в началото. Успя да ме заблуди.
Мартин наистина се представя много добре на всяка една битка.

# 732
  • София
Е голям пъзел, няма що...

# 733
Объркала съм се! Браво на Момчил!

# 734
  • До сърцето...
Ха, познах! Много се кефя....
Момчи е толкова усмихнат на синхроните, че ще ми е странно, ако не е победител.

Тоя Димо баси жестокото отношение към Калоян, бил се предал... кому е нужно това унижение??

Общи условия

Активация на акаунт