💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 169
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 825
Писна ми от това "Светилище". Не ми се гледат гаври. Вече изобщо не е забавно. Да закриват!

# 826
Нямало кой друг от жълтите да го бие.
Румен щеше да си го бие Wink
Интересно защо Денислава не го каза. Тя най-добре знае колко е добър Румен на тази игра, защото трасето го мина преди нея. Но когато коментираха, че Мартин няма кой от жълтите да го бие освен Момчила, тя нищо не каза.... Не иска да го ядосва ли, що ли...

# 827
За мен в случая на Мартин да кажеш едно нещо в очите на човек за пред камерите, а зад гърба му друго и да натъртиш няколко пъти колко видиш ли по- добър си бил срещу разплакано и повръщашо момче е долно и смешно и не му прави чест за годините.

# 828
  • София
Никол, ако беше гладувала колкото другите, и то 4 седмици, щеше да ѝ е по-леко да се задържи.

# 829
  • Някъде в Матрицата
Сега Никол 1 или 2 гласа получи служебни?

# 830
  • София
Един каза Димо в началото

# 831
  • Другата България
Мартин 100% ще ползва подобни случки като тази с Момчил да го дискредитира в бъдеще. Като не можеш да победиш някой на терен или психически почваш да го очерняш.
Точно същото си помислих и аз, затова и попитах за Изгубените и дали там се е случило същото. Случило се е, но никой не го е отбелязал. Ако и сега беше станало така, минало - заминало. Обаче, след като ни наблегнаха на разговора между Мартин и Момчил, ще има нещо, и Мартин ще е замесен. И после защо конспирации....ами, да не бяха позволявали и на Денислава да го прави, и Калоян се подпря веднъж с крак между другото.

# 832
Ех кофти за Цецо... при всички случаи той ще е изгонения. Не ми беше фаворит, но пък изглеждаше много подготвен, заслужаваше да остане още и да гледаме интересни битки. Наистина ми е чудно какво толкова е сгафил, личи си че всичко е направено срещу него.

# 833

Никол вече има 1 глас.
Цецо ще гласува за Никол - стават й 2.
Виолета и Никол гласуват за Цецо - и той става с 2.
Ралица ще каже, че втория ще реши, демек Виолета, т.е. Виолета ще избере Цецо да отпадне.

# 834
Защо само една номинация за последния. Толкова ли им е важно да запазят Никол Joy
Защото няма интрига, ако са два според мен.

Цецо е чао.
То пък сега е голямата интрига. Ясно е кого ще изпидуркат 🤣

# 835
  • София
Не познах за Виолета, браво на Мишо..

# 836
  • София
Трогателна победа на Михаил и реакция на всички останали. 🥺🥺

# 837
Браво на Мишо, жалко за Цецо-гавра....

# 838
Браво Мишо!Хайде в играта!

# 839
Радвам се за Мишо. Заслужено. Измъчиха се тези хора.
Сега като го видят Гладиаторите ще им се тъжни.

Общи условия

Активация на акаунт