💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 056
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 020
Искам на съвет червените и сините, защото при тях има динамика - нови играчи и евентуални нови коалиции. Една идея ми е по-симпатичен Гатьо, отколкото в началото, но далече не споделям всеобщото затрогване по него. Много интригантства тоя мъжки мъжкар и все няма угаждане. Първо недоволен, че ще е бушон, сега недоволен, че е без грошове. Първо недоволен, че не избират мъж за капитан, сега като избраха, пак недоволен. Недоволен е, че не той командва, това е. За другите някакво лошо мнение не съм имала, та да се е подобрило.
Играта на червените я изпортиха Цвети и лошата стратегия. Ако бяха я оставили с Калоян, което изглежда е била и нейната идея, нямаше да затънат така. И Дани не плува като нея. Ама бил дълъг и щял да вкарва. То и Калоян не е от късите, е не е 2 метра, ама си е височко момчето, да е живо и здраво.
Но пък сеирджийчето в мене е много доволно да види мъжкото племе на строга диета и да сравни кои се оплакват повече - сините или червените.

# 1 021
Започнах да гледам подкаста на Туньо, благодаря за което, и ми изниква чуденка - как така е забранено за останалите участници да участват в кастове, а Туньо си прави каст и спокойно си споделя мнението? Адмирации от мен за това, че споделяш откровено какво мислиш, Туньо! Че аман от напудрени и захаросани възхвалявания от страна на продукцията на хора, които да кажем не са безкомпромисно добри. Подкрепям всичко, казано за Михаела! Надценена и изкуствено побутвана, неясно за какво точно...

# 1 022
Дори Даниел да отиде на острова няма да подкрепя Цецо.  Абсурд. Всеки би отстранил по-силен противник. А Дани се върна в играта дори след онова чудовищно падане в басейна- значи му се играе. За Момчил и поритването с крак на въртележката. Не съм сигурна за световъртежа, но че си облекчава самото навиване на въжето, засилвайки се с крак, съм сигурна. Както винаги правилата не са ясни. Но по сценарий Момчил им трябва още, така че ще замажат историята. Много по-трудно е да се въртиш без да си придаваш ускорение с крак. Според мен за Момчил това си беше сериозно предимство, несигурно е дали е справедливо получено. Интересно какво ще му дадат довечера- дупка от геврек. Калоян е интересен образ. Момченце, инфантилно и загубено в тялото на голям. И много слаби нерви. Но не забравям как предложи "да изтрепят" амазонките на въжето. Не ми буди ожесточение, но по-скоро говори за липсата на ценности. За мяученето на Румен сте говорили. Не ми хареса мяткането на девойките Ива и Мудева в стил Джералдин със задниците вън от банските. Толкова лош вкус. Може да плюете по Виолета, но  тя се бори. Тъжното е, че нямам фаворит. Никой не е Гого.

# 1 023
  • Sunshine state
Е, аз не виждам някой да отрича, че Виолета се бори, просто е мега неприятна.
Колкото до това кой ще изпрати Михаил - смятам, че това ще е Даниел. Това с Цвети е кьор фишек - тя не им представлява заплаха, та да я пращат. Дори Крум е по-логичн избор от нея - в опозиционната коалиция е, силен е и тн. Михаил спокойно си го замества по сила, та и от това няма да пострадат особено.

# 1 024
Лично според мен днес ще пратят Цвети при изгубените. Личи си много, че не я харесват и искат да я премахнат от мъжкия отбор. Радостин не я харесва - няма съмнение, че ще е тя. По този начин Цецо е вън от играта тази седмица защото момичетата ще се съюзят. В началото на сезона харесвах Цецо но това самочуствие и его и поведение просто не ми допада.
Ситуацията с Калоян на битката не ме изненада. Има нещо в него, което не ме кефи. Може да е добро момче но понякога се държи неадекватно и че не издържа психически.
Виктория за сега я харесвам, симпатична ми е. Ще видим с развитието на сезона какво ще стане с нея. Но не мисля че ще стигне далеч.

# 1 025
Изпратят ли Данаил, Цецо ще се спаси, на 100% Дани няма да гласува срещу него, като мъж. Дано стане така, че ще е тъпо Цецо да отпадне по този грозен начин, натирен за нищо, несправедливо и незаслужено. Искам Цецо и Виолета да се върнат. От друга страна си мисля, че връщането на Виолета ще развали играта на Дени, която ми е фаворит и искам да спечели, ако ще печели жена.

# 1 026
А Мартин вместо да мрънка, че Момчил се е засилвал с крак, защо не го последва?!?! Какво му пречеше да го прави и той, след като никой не направи забележка и не каза, че е забранено.
Мен лично ме е яд, че прецакват Цецо. Дори и да не ми е сред любимците, не може да се отрече, че е сред най-добрите и комплексни играчи. И има право да се ядосва, защото до сега всички игри при Изгубените бяха многокомпоненти. Сега изведнъж, в чест на Цецо дадоха висенето на кръст! Аууу, каква изненада!!! Още повече, че тази игра вече я гледахме в този сезон, мисля и самия Цецо я игра срещу Амазонките, когато все още беше в червеното племе.

# 1 027
Мартин беше много интересен в играта, защото постоянно наблюдаваше как опонентите му минават препятствията. Следващия сезон да го взимат направо за рефер Joy

Не забелязах да си помага самият той с крак, но след като се спря да погледа как Калоян се върти, изтегляйки тялото си на една страна, приложи неговата техника за по-бързо въртене и сработи Grinning

# 1 028
Е, тя Денислава през цялото време въртеше с крак на въртележката и много се забави там пак. С точно тази битка влезе в играта. Така че не виждам проблем, освен ако продукцията не реши да се заиграе с това. Постоянно се нарушават правилата, постоянно. На последната битка Калоян на няколко пъти можеше Димо да го върне на края на гъбките, но не го направи. Във всяка битка наблюдавам множество нарушения , които се коригират само когато Димо или някой друг се обади.

# 1 029
А Мартин вместо да мрънка, че Момчил се е засилвал с крак, защо не го последва?!?! Какво му пречеше да го прави и той, след като никой не направи забележка и не каза, че е забранено.
Да, и аз това се зачудих, Мартин не е от най-честните, защо и той не си помагаше с крак? Цялата ситуация е доста странна, може и да си е помагал, но да са го изрязали или не е видял и са му подшушнали, за да стане интрига. Явно сценарият е Момчил да бъде разобличен като шмекер, брат му Васил също си тръгна по странен начин. Близначките не ги излъчват изобщо, Цецо явно е нарочен за гонене, Гатьо и Крум ги подиграват умишлено, Мартин вместо да си тръгне, бам на Чистилището. Толкова явно се месят в Игрите, че чак е жалко. Повтарям се, но много слаб сезон.

# 1 030
Започнах да гледам подкаста на Туньо, благодаря за което, и ми изниква чуденка - как така е забранено за останалите участници да участват в кастове...
Във тази връзка се сетих за НадкасТ-а с Морунов - Неделчо съжалява, че няма да могат да викнат Гатьо за коментатор, а Туджаров му отвръща, че трябва да намерят начин да платят глобата на Гатьо и да си го викнат. 😁

# 1 031
Сезон 5 Епизод 28, Пеньо: "Най-якото нещо е когато човек се събуди и не е умрял."
Достоен конкурент на Божинката Joy
Академик Гатьо Wear Mortar BoardBooksInnocent

# 1 032
  • София
Ако имат поне малко акъл ще изпратят Дани, защото Цвети има грошове, отделно Цвети е по-вероятно да се върне след игра отколкото Дани, защото със само жени няма да дадат силова игра. 2+2=4.
Това е и единствения шанс на Цецо да се измъкне от тази ситуация за която няма никаква вина, че е поставен в нея. Поставига го от продукцията и то на два пъти.

Прили ~ Разлики... 🙄

😀

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 18:22 от Diavolo

# 1 033
Това трябва да е съпругата на Гатьо, която щяла да се разведе с него. 😄 Не ми изглежда дзвер. 🙂

# 1 034
Добре де, това е игра, шоу. Не само битки и мускули, а и социален елемент. Тук трябва освен мнооого добра физическа подготовка, да си хитър като лисица и хлъзгав като риба. Хем да се нагаждаш, хем да имаш индивидуалност, хем и да не изпъква много.
Сумати постове че не е честно Цецо да отпадне на съвет
Ми да е играл по хитро. Ако снощи бяха дали силова битка с  плуване, влачене, бягане, тежести, ще казвате че е направена за Цецо и не е честно спрямо Мишо. Угодия няма.
Така че няма честно, нечестно. Играеш играта
Ако не можеш - чао

Общи условия

Активация на акаунт