💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 045
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
... ама не разбраха, че Гатьо амазонка няма да стане. Ама, ха.

# 1 216
Страхотен Момчил. Страхотен Рълев.
Само да отбележа, че Рълев го е готвил Гого и е излезнал от неговите кастинги. Grinning

# 1 217
  • Fire & Blood
Аз мисля, че дори продукцията с цялата си сила и мощ не може да излезе на глава с Гатьо.
Независимо колко пъти Ралица ще му повтаря и повтаря за шортите, Гатьо до края ще държи
на червеното. Отказали са се и ще пускат отвреме на време някой бъзик/истина за гащите му и това е.
Дръж Гатьо, не се давай, зад теб сме!

# 1 218
  • София
В този епизод се видя "високата интелигентност" на стратезите и колко държат на думата си 😂.

Някой пита относно Денислава: Дени не винаги е живяла с майка си, като тинейджърка живееше с баща си и баба си.
Личи ѝ по говора! Всички имаме познати, приятели, роднини в САЩ и при децата им има як акцент, ако говорят български!
Не при всички си личи. Но тук според мен искат да ни натъртят на едни отношения, които не са точно такива. Според мен една от причините да дойдат заедно в ИВ на Дени и Вили е сближаване, защото то много им липсва. Едно време имаше периоди от необщуване години.

Част от мъжете в този сезон, не трябва да им дават думата: Радев, Рълев, Радо и Мишо, Цецо...

# 1 219
Гого беше рядко харизматичен , няма втори засега. А и явно има готин характер, защото беше близък както с Алекса, така и с жълтите. Но и изглежда голям чешит, не е от хората, където всичко е изписано на опаковката , определено Simple Smile
Сега само Момчи се откроява като съвкупност от качества и присъствие.

# 1 220
  • Другата България
Така запалих заради тоя, че забравих да кажа за поредна вечер - УАУ! За Рълев. Браво момче, този наистина ли е зъботехник? Че той по-подготвен от т.нар. спортисти!
Не мога да не отбележа и за поредна вечер прекрасното представяне на Дунев. За годините си ги удря в земята младоците.

# 1 221
Радев се оказа див селяк. Въобще има ли представа Момчил освен пъзели на колко неща е добър. Съжалявам, че ми заблуди. Откога да си възпитан и сдържан, да не споделяш стратегиите си с всеки срещнат те прави фалшив? Ако беше казал, че не иска на елиминации, пак щеше да е виновен.

# 1 222
Румен се дразни на Момчил, но не каза кои две момичета ще прати. Дали едната ще е Мудева ???

# 1 223
Браво на Радо и Дунев за многократното преминаване по торнадото. Рълев отново блести, а Ива мноооого бавна. На пъзел ще ги видим, там ще се реши играта.

# 1 224
  • Sofia
Теодора е супер на куба!

# 1 225
Хммм.. Теодора дръпва за отбора, Оряшкова, Ситнилска и Ива да от силните (Румазонка коя жена ще иска да отпада?)

# 1 226
  • Брюксел / София
Теди е страхотна. Може би най-силната жена този сезон.

# 1 227
Теодора е супер на куба!
Даммм...напълно заменяема.
Дано Мишо има дълго участие в предаването, ще бъде жалко да не видим потенциала му.

# 1 228
Аз също смятам, че Румен е прав в случая с Момчил. Абсурдно е да се рискува и Момчил да ходи на дуели нон стоп. Все ще дойде момент в който "стомната ще се счупи".
Не става дума за това, а за начинът, по който се изказа за Момчил, квалификациите, които направи за него и нереално високото му его и самочувствие с думи от рода на “кой ще МИ решава пъзелите“. Той е никой, вчера е дошъл, ако не беше същия Момчил, Радев още щеше да рупа джанки на реката. Ок, той пита, иска отговори, но не ДАВА предложение. Коя жена да се жертва? Да се опитам ли да позная - Теди. Ама не неговото Теди, а другото, което вече веднъж беше пушечно месо. Оряшкова е ясно, че няма да се изпрати на елиминации, Ситнилска и Ива също, и то не остана. Е, това ли са му принципите на големия “мъж“?
Много искам амазонките на съвет, да го видим коя “слаба“ жена ще номинира и как ще си подплати това, което НЕ успя да каже. И по ягодите, да му назначат преводач, че е трудно за зрителя да му схваща мрънкането.

Да, съгласна съм за останалото. Със сигурност обаче и Момчил трябва да понамали "изхвърлянето", защото полза от ходене непрекъснато на съвет не е добра идея.

# 1 229
Гатьо с червените гащи. Не се предава
Гатьо не е шушумига като онези двама.
Истински гладиатор. Няма да сложи жълто. Каза!
Продукцията няма думата.

Общи условия

Активация на акаунт