💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 062
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Румен беше добре в играта, но никак не ми хареса в останалото.
Много грозни думи, предвид че го спуснаха в играта.

# 1 261
  • Стара Загора
Виктория беше цялата в рани и посинена от този куб
Минала година и Елица беше така ужасно ожулена.

# 1 262
  • София
Пичуити го закъсаха 😂😂😂 Даже Цвети не би успяла да ги прецака така с пъзел, както Момчил

# 1 263
Че той Дани си е на всеки пост котва... не съм го видяла да цъфка някъде.

# 1 264
Прочетох коментари, че предимството на амазонките било никакво. Но ето, че забавиха достъчно червените, с последния пост на Дани
До сега не съм гледала игра с толкова ефективно предимство.Ето гладиаторите може да загубят.

# 1 265
Румен на трасе е перфектен, а като е хапнал и с пъзела се справи прилично.

Даже по-добре от партньора си. Момчил е много трескав и го кара по-скоро на опити и грешки, докато Румен търсеше връзката в десена.

# 1 266
Румен какъвто е пъзелист ..
Ама сега говори "ние, ние на пъзела"..
част от колектива е!
Налягат ме аналогии от детството: Съседката, леля Мишева все викаше: В нашто министерство така, в нашто министерство онака! А беше готвачка в стола на министерството/е, МВР все пак! /.

# 1 267
Пичуите ще имат нов прочит на пъзела. Нова шевица в българският фолклор. Ще останат в историята.

# 1 268
  • Варна
Че той Дани си е на всеки пост котва... не съм го видяла да цъфка някъде.
Същият като Цвети...
Когото и от двамата да бяха пратили на плажа не е грешка

# 1 269
  • Другата България
Румен беше добре в играта, но никак не ми хареса в останалото.
Много грозни думи, предвид че го спуснаха в играта.
Именно. За момента единственият парашутист.
Виктория не я броя, всъщност, и двете Викита.
Отшелниците визирам.

# 1 270
Даниел много смешно реди пъзела

# 1 271
  • Луната
Цецо като видя Цвети и му стана ясно, че ще си ходи. Жалко, беше един предендентите за победител в ИВ.

# 1 272
Румен Радев е тотално разочарование. По принцип не понасям хора, които са неблагодарни, но тук е налице комбинация- липса на смиреност, наглост и завист. Не стига, че стигна в племето с рев и заради очакванията на публиката за любов, ами ден по-късно, забравил как "победи" чистилището, вече се опитва да дирижира и да раздава оценки.  Интересно кои са слабите, които следва да се номинират? Че то най-заменяема е любимата му, ако и да е повече мъж от него. Пък и нервничи! Гневен от морала на Момчил- смешен и разочароващ!  Ей така като тръгнеш да се излагаш и няма спиране...

# 1 273
Аз също смятам, че Румен е прав в случая с Момчил. Абсурдно е да се рискува и Момчил да ходи на дуели нон стоп. Все ще дойде момент в който "стомната ще се счупи".
Той за мен не го казва по тази логика, а защото се страхува, че ако се номинират мъже, ще бъде номиниран и той. Лично мнение, разбира се.

# 1 274
Пичуите ще имат нов прочит на пъзела. Нова шевица в българският фолклор. Ще останат в историята.
Шевиците не са това, което са! 😂😂😂😂
Абе вие пробвахте ли новия Ленор? На въздух под небето?

Общи условия

Активация на акаунт