💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 674
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Дано довечера не ни изиграе лош късмет ситуацията, че трябва да минаваме на розовите хапчета, дето ги раздава Слабето, че даже и по-силни.🤪..Скъсахме си нервите последните дни, особено снощи...

фаастък, така е, проекция на живия живот в предаването..
Но кому е нужно да гледа същите неща- връзкарство, парашутизъм, натегачество и т.н в предаването..Та ние си ги гледаме всеки ден отвън. Искаме нещо позитивно, честни и интересни игри, а не интригантски и нагласеии..според зависи кой ще играе...
Настройват и озлобяват и без това озлобения народ..мен още ме държи злобата с/у нагласените победители от Един за друг 😡 Сега и тук същото...

# 2 011
  • Другата България
Според мен проблем е и това вкарване/канене на известни участници. Един вид, за реклама, или пък за повече шоу...знам ли защо всъщност. Втори и трети сезон не съм гледала, не знам дали е имало известни, или по-скоро “известни“, но от миналия, а и сега този започнаха да наблягат на познати имена и от спорта, и от шоубизнеса, и всякакви разни разнообразни, които наистина /съгласявам се със съфорумката, която го прие лично/ са един вид “връзкари“, влезли ей така, за сметка на доста млади способни хора, останали извън класациите. Всеки на всеки е някакъв, навързани са като мокра връв, този обучаван от онзи, онзи от този....не можеш да разбереш кой кум, кой сват, кой на булката брат. Идва на кастинг някой, поставят условие да влезе с близък/роднина/гадже. Така, както са изнудили Елица миналата година /но пък и добре ѝ се реваншираха/, така вероятно е станало и с Никол, а защо не и с Мишо, и с Мудева, а вероятно и с Дени. От тях не виждам кой би станал победител, по-скоро никой, но Мишо и Дени може и да стигнат до ТОП5.
Та и от тази гледна точка за мен Сезон 1 беше най-добър от към каст и участници. Неизвестни, непознати, е, една Марешка и Георгиус, ама на фона на сегашните известни си бяха съвсем на място.

# 2 012
  • софия
Никол , че не става е видно.
Интересно ще е обаче ако се наложи нейната защитничка Виолета да се изправи срещу нея.
Не случайно снощи Ралица и зададе подобен въпрос. Мисля, че точно така ще се случат нещата. И не се съмнявам, че Вили ще се бори за себе си. Докато можеше я опази. Но играта е игра.
 Ама аз забравих най-важнотооооо.
 Гатьо пак позна, яко му се е отворило третото око покрай този тормоз да е пленник на Амазонките. Каза ли Гатьо кон в игрите, каза. Е, вярно, че беше само в на Момчи главата, но конят дойде.😀

# 2 013
Не могат нещо да се разберат тези момчета - Рълев и братята. Определено нямат дар слово. Сега, дали е до интелект, до притеснение пред камерите или си е просто характер, не се знае.
То си е до недодяланост това, не е до злонамереност.
И Рълев нещо ги заподозря и щял да ги наблюдава, ама така и не разбрах защо.
До колкото разбрах е, защото Радо трябваше да гласува за Крум на съвета, а последния момент е решил друго. След това като си говориха тримата, Радо каза е добре се получи, по-добре, че така направих, съответно беше доволен от развоя на съвета, за разлика от Рълев, който излезе на пангара... Даже мисля че го ядосаха 2мата братя като обсъждаха как чудесно се е получило, а в същото време Иван на номинации...

# 2 014
Настройват и озлобяват и без това озлобения народ..мен още ме държи злобата с/у нагласените победители от Един за друг 😡 Сега и тук същото...
Да, постоянно го правят! Медиите са отровни! Вчера имах проблем на пътя с колата, сама жена. Веднага спряха няколко непознати и се опитаха да ми помогнат. Има много свестни хора, но обикновено ни се показват по медиите само мръсниците.
Всеки човек има и хубави и лоши качества и те се проявяват при провокация. Тук провокацията цели предимно да покаже лошите човешки качества.

# 2 015
  • София
Здравейте, млади и успешни хора! Много съм разочарована за Цецо, не ми беше любимец, но го исках още в играта и тайничко се надявах да остане (макар да беше 1% шанса). За Винету - тъкмо взех мъъъничко да го харесвам и ми се срина, тотално дъно, първо, че не му разбирам какво говори, второ, че такава злоба лъха към Момчил, че ми стана неприятно чак да гледам. Николчи - неприятна особа, искам да влезе и веднагически да бъде изпидуркана и баща ѝ да бере срам, колко е "подготвена". Дунев - мнението ми за него много се срина като човек, не като спортист. Мишо и той нещо не ми допадна. Поне се зарадвах Цвети като се върна - физиономиите на братята бяха безценни, даже ще се радвам на гифче, мухаха. При старейшините сигурно ще са Мартин и Мастагарков номинирани, по желание, но ще видим довечера.

# 2 016
Какво мy е на Цецо та не е подходящ за победител?

Няколко са причинете.
Има голяма уста, която отваря по-често отколкото обича продукцията.
Не е приятел на продукцията.
Не е известен и не общува с известни хора.
Хвали се, че е силен и идва злобното вътрешно "ей сега ще ти покажем точно колко силен си".

# 2 017
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Според мен проблем е и това вкарване/канене на известни участници. Един вид, за реклама, или пък за повече шоу...знам ли защо всъщност. Втори и трети сезон не съм гледала, не знам дали е имало известни, или по-скоро “известни“, но от миналия, а и сега този започнаха да наблягат на познати имена и от спорта, и от шоубизнеса, и всякакви разни разнообразни, които наистина /съгласявам се със съфорумката, която го прие лично/ са един вид “връзкари“, влезли ей така, за сметка на доста млади способни хора, останали извън класациите. Всеки на всеки е някакъв, навързани са като мокра връв, този обучаван от онзи, онзи от този....не можеш да разбереш кой кум, кой сват, кой на булката брат. Идва на кастинг някой, поставят условие да влезе с близък/роднина/гадже. Така, както са изнудили Елица миналата година /но пък и добре ѝ се реваншираха/, така вероятно е станало и с Никол, а защо не и с Мишо, и с Мудева, а вероятно и с Дени. От тях не виждам кой би станал победител, по-скоро никой, но Мишо и Дени може и да стигнат до ТОП5.
Та и от тази гледна точка за мен Сезон 1 беше най-добър от към каст и участници. Неизвестни, непознати, е, една Марешка и Георгиус, ама на фона на сегашните известни си бяха съвсем на място.
ако не се казва кой при кой е тренирал, кой на кой е човек и този сезон щеше да е така.
за мен сал един Дунев ми е познат. всички други са ми неизвестни. точно както сезон 1

# 2 018
Дунев е страхотен в игрите и за годините си е направо наравно с всички, че и повече. Но... такъв човек не мога да уважавам. Дори Валентин го бие по човечност, етичност и дрън-дрън всички анархизми за днешният свят Щом разбра, че дъщеря му е в криза, понася тежко условията там, веднага предложи и поиска да отиде при нея и даде сили с присъствието си. Вярно, дразнаеше, вярно имаше трески, ама бащиното му чувство е в пъти повече от това на Дунев. Какво чака да попитам и защо. Дали не беше редно да отиде при детето си толкова време , а не да чака уж да дойде при него. Това кога ще стане и затова ли я дундуркат тази Никол с червените бузки и без никаква подготовка. Нея ли пазят и какво като ги съберат в някое племе да бъде котва там и нищо да не помогне. Не виждат ли, че сама се закопава, а този Дунев такъв егоисти , че...жалко за медали и постижения. Дори още в началото ощети племето и избра грошове, а имаха шанс тогава да не паднат, нооооо ще ги събирал за Никол, това да не е банка там.

За Цецо каквото и да напиша ще е малко. Насила го направиха амазонка, човекът го прие, дори се зарадва да помага и да дръпнат напред, правеше сметки (не за себе си, а за отбора да останат силни и бъдат победители до съединението) Не виждам грешка при него. Вярно се пали, но нито обиди, нито се наложи с нещо (предлагаше и като срещне отпор се примиряваше) После без битка на чистилището пак него изпратиха. Три племена смени за нищо и без да има вина. Откраднат, натирен, изгонен от бездарната щерка. И всичко това по нишка и план на продукцията. Тези ни имат за малоумни зрителите. Това е обида към хората губещи си времето и гледащи ги, чакащи да видят честни битки, стратегии, коалиции, ама не и подлост, измама, побутване, изгонване на силови играчи, за да дръпнат техните хора. Това и в първи сезон дори го нямаше в такава степен. Жалко, че май малко хора го гледаха тогава. След подарената победа на Добрин, закопаването на Юлиян, няколко сезона решиха да са уж по-прецизни, ама вече сега се оляха, забравиха на хората възмущението. Че то много не гледаха втори сезон точно , заради пишман победителя Добрин. Съсипаха Юли, оставиха го там бездарни женски да се гаврят с него, пращаха го на елиминации и накрая , като не успяха две племена да го махнат, го махна продукцията публично с измама. Сега с Цецо решиха да тушират нещата още в началото. Защо тогава са го взели не знам. Този човек и сляп вижда колко е добър във всичко почти на терен. Страх ги беше да не им бутне победителя или какво? Та можеше по-замазано да го подхлъзнат. Такава гавра с човек доверил им се, подготвил се, гори от желание и всичко не съм виждала. Дори и в битка не отпадна, даже последната и за жени.
Чак такова падение на българска продукция не очаквах да видя. Заслужават да не ги гледа никой наистина. Това е обида, унижение и за нас зрителите. А думите на Димо и гаврата към Калоян за тях ...възпитание нула.

# 2 019
Според мен на Никол и дават храна. Няма друг начин. Цецо за 10 дни е с хлътнало бузи, а Дунева цъфти

# 2 020
  • Варна
...
И Рълев нещо ги заподозря и щял да ги наблюдава, ама така и не разбрах защо.

Третото колело е той и го осъзнава. Пък и на Радо не може да се разчита на 100% . Прост пример: на съвета се разбират той да гласува за Крум, а двамата с Мишо за Даниел. Рълев беше изненадан като Радо гласува за Даниел. За момент му дадоха учуденета физиономия. Simple Smile
За съжаление за момента е принуден да играе с тях.

Даниел беше по- добрия избор за Чистилището, но вече е късно. Идва Михаил не познава никого и се доверява на брат си, на неговата преценка за случващото се около него, настроенията в племето, което е нормално все пак са братя. Обаче Михаил би трябвало да познава брат си, че няма сензори да улови нюансите около себе си, че е капсулован в неговата си сфера. Как може да си мислиш, че си в коалиция с някого като използваш посредник да общуваш с този някого. Ами пречупи се малко, улесни своята игра и тази на другарчето. За момента аз виждам Радо като абсолютен социален пън. Михаил му се доверява, братя са, докато Рълев го познава едва от няколко часа и предполагам поради тази причина не взе под внимание казаното от Рълев за стоте гроша на Цвети. Simple Smile

# 2 021
  • При семейството си
gala66, трябваше директно да пратят Даниел, без разговори и ултиматуми. Нали и без това Радо си живееше с мисълта, че Цвети е от тях. Даниел няма грошове, нямаше да се върне, и остават Крум и Калоян.
Радо не играе стратегически.
Той наистина номинира на база на представяне. Крум го сложи заедно с Рълев, които не трябва да се изпращат при Изгубените.
А Калоян или е много хитър и това е игра, наивното, добричко, неопитно момченце или наистина му липсва известна интелигентност.

# 2 022
Виолета вече въобще не ми е интересна, много е еднопластова, цикли само едно и също. Като са такива дружки с Дундата, да си се хванат под ръчичка и кой откъде е.

Аз, да ви кажа честно, тотално се загубих в схемите при Пичуити Grinning кой с кого, защо, сълзи и сОполи, Цвета с кого е, ама аз при вас, а, не, не пак съм си с предишните, братя, мъжки думи, кой за кого трябвало/не трябвало да гласува... свят ми се зави и се отказах да ги разбера Grinning

Стана ми жал за Цецо. В последните синхрони не беше себе си. Един угаснал поглед, един вял човек. Как отчаяно се опитваше до последно да убеди някого да му помогне...

# 2 023
  • Другата България
Скрит текст:
ако не се казва кой при кой е тренирал, кой на кой е човек и този сезон щеше да е така.
за мен сал един Дунев ми е познат. всички други са ми неизвестни. точно както сезон 1

Е, за теб да, и за мен да. Аз “познавах“ и Оряшкова. За първи път тук се “запознах“ с Мартин Елвиса и разбрах кой е, тук научих за световно /не/известния модел Мудев, разбрах кой е Кен, признавам си, че и Мудева за първи път видях....обаче в темата, а и в социалните мрежи много хора знаеха кои са те. Не са тотално неизвестни, както бяха участниците в първи сезон.
Дени я знам от Максимал, в “Един за друг“ не съм я гледала.

# 2 024
И за да съм коректна
..
Но това е минало, проблемът е, че след онзи първи сезон Тупарев&Тушев&Фродо задобряха в това, което правят. И вече очеизвадно изобщо не им дреме за публиката и правилата на предаването.
..
Малка корекция. Категорично НЕ задобряват в това, което правят, защото хората са огорчени и виждат, що е очеизвано, никак не са задобряли. А че го правят очеизвадно и вече не им пука-да. То това не е да задобрееш. Това е просто-не им пука.

Общи условия

Активация на акаунт