Перилни препарати и омекотители - 74

• 57 670
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Persil:
Скрит текст:

От Емаг взех този, в Метро също го продават. Не е на близо да погледна, но мисля че и той е с 15-30%:
Скрит текст:

# 346
Потвърждавам за Persil active clean/за бяло, пишеше 15-30% кидлородни ПАВ. Взех най-малката разфасовка за проба.

# 347
  • София
Ехаа, аз взех 2 пакета от Е-маг, но така и не го погледнах, хвърлих го в мазето, че имам за доизразходване друг. Но толкова отдавна не бях виждала Персил за бяло, а този беше и промоционален, че не можах да устоя. Персил е моят прах. 🙂

# 348
Много приятно ухае :

# 349
Здравейте! Някой знае ли дали течните препарати на Миеле за TWIN DOS, които  направо са си в контейнер за пералнята - ultraPhase 1 и 2, някога имат намаление или цената винаги им е такава - около 35лв. кутията (1,4 литра). Питам, за да знам дали да изчакам по-ниска цена, имам за няколко пранета още, та ще съм благодарна, ако някой знае, от скоро ги ползвам:)).
Весели празници!

# 350
Този вид перални не могат ли да перат и с други перилни препарати? Това ми се вижда доста скъпо.

# 351
  • На брега на реката
Не съм ги следила скоро, но понякога имат намаления.

Разбира се, че могат да перат и с други препарати.

Аз си купих контейнери и в единия слагам от техния препарат за цветно, а в другия омекотител. За бяло ползвам техния прах. Уникален е. Виждала съм в магазина им в Парадайз, че имат и по-евтини алтернативи.

Аз смених ултрафазите, защото имаше избелване на цветните дрехи.

# 352
Аз си взех от емаг Персил универсален за трийсет и няколко лева - 100 пранета. Още не са ми го донесли, но мисля е добра покупка за тези пари. Иначе досега бях с ОМО от паралелен внос в оранжева кутия от който съм много доволна, но ми свършва вече.

# 353
  • Пловдив

Аз си купих контейнери и в единия слагам от техния препарат за цветно, а в другия омекотител.

А как пералнята черпи и от двата контейнера, като на дисплея може да се избере само един (май 🤔)?

И какво значи да се сменят ултрафазите?

# 354

Аз си купих контейнери и в единия слагам от техния препарат за цветно, а в другия омекотител.

А как пералнята черпи и от двата контейнера, като на дисплея може да се избере само един (май 🤔)?

И какво значи да се сменят ултрафазите?
При мен на програмите, които ползвам, ми взима от двата контейнера, дори го изписва, но по време на прането, не на плакненето, как така слагате омекотител там? (Омекотител зареждам в сектора на чекмеджето)
И да попитам кой точно течен взимате - Ариел ли, Персил ли, понеже тук в темата ми бяха казали, че не всеки е подходящ, понеже на Миеле са по-течни? Един ден отварях всички течни в Метро да сравня, ама ми изглеждаха еднакви и се отказах😆

# 355
  • На брега на реката
Миле си имат техни препарати за всички видове материи.
Първоначално ползвах Ултрафазите, но забелязах избеляване на дрехите и си закупих контейнери /1 и 2/ и в номер 1 слагам този:
https://shop.miele.bg/konsumativi-za-domakinski-uredi-miele/11979420.html
а в номер 2 омекотителя:
https://shop.miele.bg/konsumativi-za-domakinski-uredi-miele/11518240.html
За бялото както писах, ползвам техния прах и съм много доволна, изкарвам няколко месеца с една кутия, като пера поне 2 перали с бели дрехи/седмично.
Има опции да се настройва, какво да има в контейнерите, а не само да ползвате Туин доса.
Прочетете си упътването на машините и ще можете да го настроите, ако не се справите, пишете , ще помогнем!

# 356

Има опции да се настройва, какво да има в контейнерите, а не само да ползвате Туин доса.
Прочетете си упътването на машините и ще можете да го настроите, ако не се справите, пишете , ще помогнем!
Това пък сега го разбирам🙈😀. Уж го четох, но то е толкова огромно, цял учебник, че явно не всичко съм успяла да разбера😀, пак ще се чете! Благодаря за помощта, момичета♥

# 357
  • София
А дали капсулите могат да се ползват и в други марки перални? Загледах за неща с ествествен пух и ми привлекоха вниманието.

# 358
  • На брега на реката
Те са специфични, не са капсула която са ветнеш в машината, а са от материал като купичка от кис.мляко и фолио.  Имат система за пробиване на тази капсула.
Не мисля, че е проблем да се отвори и да се изсипе съдържанието, но си е играчка. Има и други специализирани препарати.

# 359
Идвам с въпрос. Този препарат твърди, че е за "всякакви" тъкани. Доколкото разбирам последния ред, съдържа оптични избелители. Но пък всички дадени съставки са в минимални количества, не ми е ясно какво е основното съдържание. Според вас може ли да се ползва за черни и тъмни дрехи, или ще се обезцветят?

Less than 5% : Phosphonates
Less than 5% : Amphoteric surfactants,
Less than 5% : Non-ionic surfactants,
Less than 5% : Soap.
Enzymes, Azurants optiques, Parfum.

Общи условия

Активация на акаунт