Перилни препарати и омекотители - 74

• 57 531
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте,до сега купувах гръцкия скип и бях много доволна.Но го няма вече в магазина от който пазарувам.В таблицата на първа страница не видях този прах.Доволни ли сте от него?За цветно пране ми трябва,за бяло си ползвам от ДМ.

# 511
Отвъртам го, но не мога да го извадя. Снощи и мъжа ми пробва,мисля, че не е до сила. Имате ли идеи как да стане?

# 512
Отвъртам го, но не мога да го извадя. Снощи и мъжа ми пробва,мисля, че не е до сила. Имате ли идеи как да стане?
Най-вероятно има някакъв чалъм, който не знаете. Добре е да си прочетете упътването, където ще е указано как се вади тази джаджа.

# 513
ММ я е Васил няколко пъти без проблем. Сега не може No Mouth

# 514
ММ я е Васил няколко пъти без проблем. Сега не може No Mouth
Снимай или дай модела.

# 515
Успях! Просто се ядосах и явно ръчкането от снощи даде резултат Grinning имаше намотана цветоулавящи кърпа.
Мерси много!

# 516
  • Русе
Успях! Просто се ядосах и явно ръчкането от снощи даде резултат Grinning имаше намотана цветоулавящи кърпа.
Мерси много!
Това щях да ти пиша, че нещо се е запречило, я монета, я нещо друго. Преди мноого години първата ни автоматична пералня нямаше филтър. Тогава така ги правеха. Та, веднъж не искаше да източи. Мъжът ми разглоби помпата и се оказа, че на перката и се е намотала найлонова торбичка. Била е в нечий джоб, а аз съм предупредила и джобове не проверявам.

# 517
Моля за малко помощ - понеже правя домашни пюрета и бебето омазва всичко,моля за препоръка за препарат щадящ за петната.

# 518
  • София
Здравейте,до сега купувах гръцкия скип и бях много доволна.Но го няма вече в магазина от който пазарувам.В таблицата на първа страница не видях този прах.Доволни ли сте от него?За цветно пране ми трябва,за бяло си ползвам от ДМ.
За този конкретно не знам, но сме коментирали, че испанските прахове са с ниско качество.
Вземи си Персил за цветно от dm, все още се намират опаковки за 50 пранета на доста изгодна цена.

# 519
Лисиче, аз пръсках със Спот, но някои по - некачествени дрехи избеляваха от него. Може да пробваш Фрош за петна.
Иначе аз слагам ОКСИ в прането на малката и бели чорапи, станали черни от въргаляне светят.

# 520
  • Сливен
никога не са ми избледнявали дрехи със спот

# 521
25 лв е вече Персилът в Дм . Изобщо не е изгоден .

# 522
никога не са ми избледнявали дрехи със спот
Винаги има първи път. И аз така смятах, но направих две петна на едно долнище.

# 523
Да внимавате в картинката  Smirk

"Митничари хванаха над 22 тона фалшив прах за пране"
https://offnews.bg/obshtestvo/mitnichari-hvanaha-nad-22-tona-fal … prane-817789.html

# 524
  • София
25 лв е вече Персилът в Дм . Изобщо не е изгоден .

Напротив, в момента е на 21,90 лв за  50 пранета.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/persil-prah-za-prane-color-deep- … 000101570632.html

За сведение, в Лили дрогерия в момента е на промоция и е 9,99 лв за 17 пранета.

Общи условия

Активация на акаунт