Любители на котки - Тема 188

• 35 272
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
BarbieDi, прекрасни са! ♥️♥️♥️
Един есенен аутфит от нас:

# 286
От Дупница съм, на 30 мин. от София. То е по-изгодно до тук да идват софиянци. И Белка, и Мишето ги взехме към края на работния ден на клиниката. Така препоръча докторът, особено за Мишето, която беше разгонена и искаха да са сигурни, че няма да има проблем. Вероятно затова не ги видях залитащи, повръщащи или блъскащи се в предмети. Белка даже успя поне три пъти да се качи на бюрото и да скочи от него. И Мишето се държеше както обичайно.

# 287
BarbieDi, какви са ти хубави котенцата, пу-пу, живи и здрави да са и много радост да ви носят! Розовичкото ми е фаворит Heart Eyes душичка златна мамина!
Djaky, прекрасно пухи! Обичам я тази тема! Heart
Noragami, чудесна новина,  дано раните минат бързо и Бени се успокои!
Лина ни изкара всички ангели снощи. До като събирах прането на терасата, със засилка реши, че ще отвори комарника, явно да дойде при мен,  но бях помолила дечко да затвори след мен, че студено и се чу такъв невероятен трясък, викам си вай това се припарира. Не издаде звук от удъра, даже побегна уплашена. Каката ревна, че ще й се случи нещо та срам, не срам( по-скоро неудобство, че е късно,звънях  на ветеринаря.) Каза да наблюдавам да не е замаена нещо и ако да тази сутрин да я заведем. Нищо й няма ама тази нощ ми се видя без край. Доки каза,че е нещо нормално за котетата да скачат изневиделица и да се джаскат понякога. Уфффф да ти хвръкне сърцето и с паниката на кака те удря ви петите направо.  Grinning

# 288
На мен 80лв ми взеха за кастрацията като май няма разлика между мъжка и женска.Не питах, но скоро ще разбера. Миналата година даже беше 60 или 70 като звънях да питам, но така и не ги закарах тогава.
Видях в нета, че продават и матрачета за транспортните клетки 😁. Освен да им купя и такива, за да може моите познати да ми сложат директно диагноза 😊😁🤣. Тия дни влезнах в една втора употреба да видя да взема нещо за тия клетки. Ми то не си струва изобщо от там да се купува. Одеяло по 20 лв, хавлиени кърпи по 17-18 лв, шалове пак 12-20 лв. По-добре да ида в Пепко.
Вит.паста от Дм е в тубичка и им давам да смучат от нея пак не става да се слагат хапчета.
Lucia, много лъчезарна и чаровна кака си имаш, а на втората и третата снимка Линка е толкова сладичка🥰
 noragami, много хубави новини 🥰.

# 289
Аз в транспортната чанта слагам прегъната на три непромокаема постелка, обикновено вземам 60/90 см. И да се изцапа, просто изхвърлям.

# 290
Много се радвам, че се е прибрал Бени, дано няма проблем с раничките и да не му хъскат другите!
БарбиД, прекрасни са ти всичките дечица!

# 291
Моите постелки са от Пепко не им знам размера, но не са много големи . Хич не ми дойде на акъла да я сгъна на две 😕така нямаше да стане на топка сигурно. Благодаря за идеята.

# 292
Радвам се, че Бени си е вече вкъщи. Щом се е прибрал мокър, добре е да стои на топло и спокойно, без стрес. Стискам палци приобщаването да завърши успешно между всички котки и да няма други инциденти!
Аз от както Джери падна, повече не смея да оставям прозореца отворен. Взех си поука. Голям дерт е да вардиш с дни, да го прибереш...

# 293
Благодаря! Поръчах тракери, утре сме на вет, той много плаче, ако го оставя и за минутка сам, иначе спи, яде, пишка, пи вода

# 294
Барби, напълни ми душата с тая снимка! Пълна ти е къщата, хубаво ти е, не ти е скучно! Ама ... Да помислиш за по - голямо легло и куче?

Норагами, радвам се че Бени се прибра! Дано бързо ситуацията стане нормална!

Добре дошли на новите! Темата помага много дори и когато тона е малко навъпреки. Моя съвет е да се водите от котето чрез метода проба грешка за храна и тоалетна. Всяко с различен нрав, всяко с характер и няма общи правила.

Може ли снимка на витаминната паста от дм?

# 295
BarbieDi, прекрасни са! ♥️♥️♥️
Един есенен аутфит от нас:

Аз да се самоцитирам. Видяхте ли ни лявото ушенце? Тази прекрасница миналият ноември беше кастрирана по безплатна програма. Ама като не се намери дом, пък да я оставя пак отвън с дългото кожухче, не ми даде сърце, и остана у нас. От наплашено и озлобено коте се превърна в прекрасна глезана. Много е умна и веднага реагира на името си - Бижу. Търчи като кученце, щом я повикаме. Ноо, яде само сурово месо. Винаги мислим има ли запаси за госпожицата, извадено ли е от фризера, да е размразено, но не престояло. Приема твърде много протеини,  и купувам различни гранулки с надеждата да хареса нещо. Глезанка😍

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 07:14 от Djaky

# 296
Случила е на господари трицветка! Намерили се сте в подходящия момент. Блазе й!

Как се казва? На колко години е?

# 297
pppqqq, как е котенцето, че ви мислим? И аз стискам палци да се е оказала грешна диагноза.

# 298
Случила е на господари трицветка! Намерили се сте в подходящия момент. Блазе й!

Как се казва? На колко години е?
Казва се Бижу, около 2 годишна. От ноември миналата година е у нас.
Няма господари тук, мамини душици са. 😍

# 299
Скрит текст:
Петък 13-ти ли било? Да се включа и аз с един Черньо. Simple Smile

Беше много смешно. Рибарят си имаше любимец и хвърляше малките рибета само на него. Дойде една костенуркова майчица, само кожа, кости и увиснали гърдички. Стоя при него, моли се, но нищо не ѝ даде. Тръгна си. След това дойде този Черньо. Рибарят хвърли поредната рибка на котарака с привилегиите, а Черньо му я взе под носа и бързо, бързо си я отнесе нанякъде. Joy

Месечинке, понякога се плашат от нищо. У нас някой ако се стресне от нещо, всички побягват панически и се скриват. А може и да ѝ се е случило нещо. Наскоро Преслава си беше разранила жестоко един нокът. Явно се е закачила и се е дърпала зверски. След подобна болка, винаги са с необичайно поведение.

pppqqq, как е котето?
Дадох му лекарствата днес и му давах храна и вода, но ми се струва, че отпада. Нямам много надежди.
Познати ми казват да го заведа пак на ветеринар, но то се измъчи - и без това страда, като го хвана, за да му давам лекарства и храна (вие и събира сили да се бори, после е ошашавено) - остава и да го водя на още един преглед.

Общи условия

Активация на акаунт