Любители на котки - Тема 188

• 35 213
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
jiwoon_o котенцето беше ли при вет? Пастичка против паразити дадоха ли му? Със сигурност има и бълхи  Храни ли се?

# 391
Котьо, наистина е същото, горкичкото!

Кажете ми колко храна да й давам сега - страх ме е да не прекаля, тъй като тя непрекъснато иска? Горе-долу колко грама на ден или на хранене? И колко хранения е най-добре?

# 392
Студено е. Минаваме в зимен режим - кашони:

Кашона е постлан с дрехи, отгоре е с парче от някаква фалшива кожа. Сложен е на нощно шкафче. Вляво от него е гардероб висок почти до тавана. Когато стане напечено Феликс се качва на гардероба.
Напоследък се върна към старото си хоби - от гардероба в кашона. Стряскащо е в пълна тишина да си ровя из форума и изведнъж едно звучно Туп.
Преди шкафа до гардероба имаше кашон от бойлер с дрехи за шиене. Като дойде време да идат в кофата настана едно мерене колко е висок шкафа, колко да е висок кашона, колко дрехи да има в него.  Доволна остана от смяната.

Този господин го осиновихме на около 2 месеца. Около мястото са предимно блокове. От малък си има любов към кашони на земята, ако може без нищо. Откакто остана без зъби започна да ги дъвче но плюе, но не гълта парчетата. Откъде тая любов - не знам.

Кашона е от вино в кутия. Белия пред него е от обувки и има парче плат на дъното. Ама този е нов.

Сега ще търся кашон от чипс - с капак отпред. Имам идея за кашон от бойлер сложен на дълго на земята, с изрязана на дългата предна страна вратичка в единия край - подобно на такъв от чипс или зрънчо. Да наподобява кучешка дървена къщичка - входа от едната страна, спалното - по - встрани. Не мога да измисля откъде и какъв дълъг и висок кашон да прося.

Дано Норагами пише скоро.

# 393
У нас гранули има винаги, сутрин и вечер пауч. Освен Бижуто, която яде сурово месо. И най-накрая благоволи да похапне няколко гранулки.
pppqqq, на толкова малко коте, при това отслабнало след болестта, постепенно бебешки пауч. Гранулки постоянно бих оставила, те похапват честичко по мъничко.

# 394
Pppqqq, давай ѝ да яде колкото иска. Сега ѝ е момента да се стабилизира. Малките имат нужда от енергия.
Здравейте, взехме си котенце от улицата преди 2 дена, изглежда на около 2 месеца. Имам един въпрос: нормално ли е да спи през абсолютно целия ден? Днес е имало само една пауза, където не е спало и то да е най-много 20 минути, затова се притеснявам. Оставям ви негова снимка
Не е нормално, освен ако не мръзне. Много красива душичка! Дано е здрава.

# 395
И аз бих му давала да яде колкото иска - да събере сили. Много като видове и марки храна и малко като количество. Организма му е отслабнал и има нужда от енергия.

# 396
Поми, аз писах - хванахме Бени, добре е. Сега се борим с приобщаването с другите котки Blush

# 397
Упс, обърках ти името със стопанката на Мъри. Много трудно помня имена и лица.

За вас се радвам че се намерихте отново! Дано никога повече не се случва! 
Ще свикнат отново заедно, няма къде да ходят.

# 398
  • Варна
Писах, писах и то се изтри.
Накратко - бях си за малко във Варна, оттам взех успокоителното, че в София не ми го даваха, изчислили сме дозата на кг от изписването от стационара, след това я намалихме наполовина, а аз смятам да дам реално 1/3 от дозата, за да съм сигурна,че само ще я кротна. Ще записвам час за другия четвъртък.
Мъри е доволна и щастлива, че съм си у дома.
Прикачам снимка на Мъри в кашон, от който няма търпение да се изнесе. Не обича кашони момичето.

Поми, много са сладки Феликс  и Кокорчо с техните кашони.
За малкото безименно коте с разстройство то нямам думи колко се радвам. Как ще се казва малката героиня (сори, ако съм пропуснала името). Много сладки пухове последните страници, а моя пират обра точките по позиране  - и то пък отвсякъде все убав! Гуш-гуш!
Имаше по-назад и едно супер готина снимка на Блеки, целувки за момчето от мен.
Сина ми липсва напоследък. Добре ли сте, Cardhu?

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 07:32 от NoProblems

# 399
Привет! Сина заглади косъм. Екстра е. Но аз съм много заета и само прелитам тук набързо. Е, ще гледам да го фотна тия дни.
Blue Heart за всички в групата - мацки, мацове  и мами.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 12:07 от cardhu

# 400
Много мяука нашия нов котарак Коки. Почти непрестанно, като че ли вече не му действа валериана. Поне вече свърши и двете работи да не се притесняваме за това. Кога ще се успокои не знам, вече четвърти ден започва, от както е в къщи.

# 401
  • До морето...
Добро дъждовно утро😀

Явно и на Тоби му липсва лятото, нищо че никога не се е разхождал навън🙂
Роси,мисля че скоро ще свикне мъничето.

# 402
  • на брега на морето
Котьо, наистина е същото, горкичкото!

Кажете ми колко храна да й давам сега - страх ме е да не прекаля, тъй като тя непрекъснато иска? Горе-долу колко грама на ден или на хранене? И колко хранения е най-добре?
Забравила съм, миличка, моите отдавна бяха бебета. Спомням си, че на Рафаела давах пастет според упътването на кутийката, а като захранихме с гранули пак според инструкциите. Ако можеш давай често, но по малко; наистина има котки, които са по-лакоми. Твоето със сигурност е гладувало много и сега наваксва. Гранулите нека са за малки котенца. Нала например, когато я оставиха при нас беше като прахосмукачка, дори хапчетата си изяждаше, мислейки ги за гранули. С времето влезе в режим. Но засега давай повечко храна. В ДМ продават супи за котки, давай й течности. Много се радвам за твоето котенце, нека да папка, здраве да му е.

п.п.  Правиш страхотни теми.

# 403
Добро утро! Днес няма да пускам снимка на тези белалийки, но малката Белла, тази сутрин прекали, отново ... Хукна засилена към мъжа ми и го одра жестоко по устата, до кръв ...понякога много полудява ...прави много бели ...някакъв севет? Има ли начин да се усмири малко?

# 404
Добро утро! Днес няма да пускам снимка на тези белалийки, но малката Белла, тази сутрин прекали, отново ... Хукна засилена към мъжа ми и го одра жестоко по устата, до кръв ...понякога много полудява ...прави много бели ...някакъв севет? Има ли начин да се усмири малко?
Ех, на времето когато бях малка имахме една персийка, която живя с нас 7-8 години. Започна да ни напада без причина, аз съм била на 12-13 години, а брат ми на 2-3. За съжаление тогава майка ми се принуди да я махне от вкъщи заради нас, защото почваше да и става навик.. могат да са доста опасни понякога и наистина както казахте “полудяват” .. Дано намерите решение.
А всъщност малката колко е малка? Не знам дали е нормално за толкова малка котка да откача 😁 Да не би да си играе, но да не знае как? Сегашната ми котка Пупка като беше малка имаше моменти, в които препускаше като див кон вътре и изведнъж скачаше наежена на дивана 😂 направо тръпки ме побиваха.. после като се роди синът ми пак имаше по някой изблик, дори е скачала върху него докато спи, но явно от стрес. Сега вече всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт