Любители на котки - Тема 188

• 35 217
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Морковелка, КалмВет са капсулите. По-спокоен е определено, но все още нищо. Последно звънях на лекарката в 17.30 ч. и каза, че нещо не й се връзва, да е ял, пил вода сутринта, и да е жизнен въпреки, че от толкова време не е уринирал. Смята, че е ходил някъде а аз не съм забелязала. А той не е... Сутринта ще го водим в кабинета въпреки стреса.

# 376
  • София
Морковелка, КалмВет са капсулите. По-спокоен е определено, но все още нищо. Последно звънях на лекарката в 17.30 ч. и каза, че нещо не й се връзва, да е ял, пил вода сутринта, и да е жизнен въпреки, че от толкова време не е уринирал. Смята, че е ходил някъде а аз не съм забелязала. А той не е... Сутринта ще го водим в кабинета въпреки стреса.
На времето и аз така си мислех и като дръпнах дивана, всичко беше "минирано". Simple Smile

pppqqq, дано мъничето се възстанови! Хубаво е, че има апетит. Hug

# 377
AnyHr, нашият Блеки е 2кг, но пак с главата навън си върши работата🤣

Блеки е на 4м и си използва вече едната играчка за с**с 😬 Малък е за кастрация, дано да не започне скоро да маркира🤯

# 378
Добро утро, аз да се похваля, че снощи в 00.15 ч. Коки се изпишка обилно. Тази сутрин пак, така че поне за сега малко по-спокойни сме, но пък голяма нужда все още не е вършил. Но то и Оливър много го гони, започна вече да се страхува от него. Уж ги държим и двамата, като се срещнат и пак успява да го докопа и да го перне с лапа.
pppqqq, много е красива мацката❤️.

# 379

Добро утро и от Белла! Тя става все по-нахална и все по-досадна Satisfied Направо, няма спирка за ужас на кака си Лизи и на всеки, който е решил да прави нещо друго, освен да и обръща внимание Satisfied

# 380
  • Варна
Кетенцето нали бях писала, че се държи странно. Целия петък отказваше да се качи на диван или легло, спеше на земята и не даваше да я вдигаме. Преместих възглавницата ѝ на пода. В събота я заведохме на вет, пусна изследвания, нормални са, само единият чернодробен показател леко завишен, изписа ѝ добавка. Каза, че предвид изследванията и цялостното ѝ държание - яде, пие вода, та дори си играе с любимото си пухче, явно се касае за някакъв поведенчески проблем, нещо е провокирало това поведение. В неделя сутрин излезе на терасата, качи се на нейната си табуретка и се размаза на слънцето, гони си пухчето, събира едно губерче, което съм постлала върху възглавничката ѝ. А тази нощ дори дойде при мен за час и нещо, легна отгоре ми и поспа, после пак се изнесе долу. Надявам се всичко да отмине скоро.

# 381

Да допълня за постелките, някой попита преди. Има с лепки в краищата, но аз вземам от аптека или "Левчетата", по-големи са, 60/90 см. От едната страна са непромокаеми. Не се хлъзгат и животинката не се плаши.
А какво представляват, за какво да попитам в аптеката? Трябва да взема някаква постелка, но не мога да си позволя сега от специалните с двойно дъно. Всичко ми правят в камъчета и постоянно тичам с метлата.
Забравих да ви представя моите белички - Джиджи и Рафи, но на галено Дивачка и Пух Simple Smile

# 382
Джина, за друг вид постелка говорим, за транспортна чанта. Постила се, за да не се плъзгат лапичките, пък и ако напишка котето. Преди съм постилала и под тоалетната, че едната много ровеше, когато беше бебе.

# 383
Ето за такива пишем, водят се и пелени.

# 384
Леле, Джина , това коте истинско ли е? Heart Eyes Ми то картинка. Ще ме направите тук крадец Joy И Пух искам да крада.

# 385
Pppqqq, толкова е миличко твоето страдалче. От все сърце искам да се оправи и да има прекрасен и много дълъг живот. На пук на лошата прогноза на първия вет. Тя как се казва? Аз май не съм разбрала.

Малко от Пиратчето ни Ришко. Щастливо полегнал в профил, в анфас, всякак. Нещо от телефона не мога да поставя изображенията в скрит текст така че да не заемат толкова място.

[/list]

# 386
    Много е сладък Simple Smile

Дадох на котето последното хапче и сега е сърдито. Иначе е добре - храни се, разхожда се, от време на време настоятелно иска храна и я търси по пода в кухнята (видяло е, че я изнасяме от тази стая).
    Вече няма и разстройство.
    Но поведението му е странно - изобщо не иска да си играе (да се катери, да бута неща) - може и да е немощно от болестта, а може и да си е такова. И все пак необичайно за тримесечно коте. Единственото, което обича, е да се прилепи до някого и да меси.

# 387
    Здравейте, взехме си котенце от улицата преди 2 дена, изглежда на около 2 месеца. Имам един въпрос: нормално ли е да спи през абсолютно целия ден? Днес е имало само една пауза, където не е спало и то да е най-много 20 минути, затова се притеснявам. Оставям ви негова снимка

# 388
    • Варна
    Изглежда ми доволно от живота Simple Smile

pppqqq
    много се радвам за доброто развитие Hug

Ето я Кетунка в новия си базов лагер Laughing

А Шишко в това време се шири на дивана Joy

# 389
    • на брега на морето
    Нормално е, нали е бебе. Работата на бебетата е да спят и ядат Simple Smile

pppqqq, душата ми се пълни от твоите новини. Изтощено е котето, разстройството отнема енергия. Както вървят нещата при него със сигурност ще се оправи напълно. Моите момичета бяха прибрали същото мъниче от улицата. Не искаше да се храни, не пиеше вода, страшно жълто разстройство и все искаше гушкане и мъркаше милото. Заведохме го в клиника и го оставихме за лечение, но за съжаление почина. И до днес се разплаквам като гледам двете снимки, които ни останаха от него.
    Скрит текст:

Месечинка, да ги нацелуваш от мен; Кетя малко повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт