Любители на котки - Тема 188

• 35 157
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Мишето проверява к'О шИ ям

Не беше впечатлена. Joy Joy

# 676
No problems,
За едно коте скоро превеждахме по сметка на собственика.

# 677
  • на брега на морето
Накрая по поръчка на Котьо показвам и Преслава:

Мерси, Таня, страхотна е Преслава с тези пищни мустаци Simple Smile

# 678
Може ли да препоръчате успокояващи капки,моля.
И да покажа новата ми любов/на брат ми е/

# 679
Капки не мога да препоръчам, но пиша да "заплюя" лапките на това хубаво момиче! Приказно е! ❤️

# 680
Уникална е!За няма и 10мин.ми грабна сърцето.На около 6м.,не се знае,че е улична.От седмица кастрирана и в дом.Държи се,все едно цял живот е била в него.Социална,мила,гушлива,умна,торпедо и хитруша.Не се спира.Хапе,когато си играе и си мисля да не би да е по-мъничка и да сменя зъби сега.Обаче котарака изпадна в депресия.Той е невероятно нежен и чувствителен,бяга ит нея,вече не мърка,лежи скрит и гледа в една точка.Капките са за него.Тя се държи като господарката на дома,разхожда се с вирната опашка и големи уши,а е две педи коте.
От преди час съм с моите.Сакура е запопнала да сваля козина ит опашката,но пък има лек мъх на коремчето.Закари е двойно пухкав от преди.Не става въпрос за нещо заразно.

# 681
Нашето момиче се поокопити. Не дава да я държим сама в тоалетната плаче силно. Вече ходи сама в тоалетната и да я уцелва, де не, но не е като в началото. Децата я обожават, а каката направо е залепена за нея. Снощи ги намерих заспали заедно. Котето беше легнало на гърдите на дъщеря ми.

Прекрасни са всички котаци. Знам какво е да тичаш по ветеринари и да даваш мило и драго за любимеца си.

# 682
No problems,
За моя Слънчи. За да няма проблеми с НАП, трябва да се декларират сумите в ГДД, а за да се декларират, трябва да е посочено ясно основанието "за лечение на коте Мъри".
Скрит текст:
Аз сега подлежа на глоба, щото не мога да ги декларирам, тъй-като нямам основанието посочено в получените преводи. Човек, като е спешно, не се сеща за такива подробности.

# 683
  • София
No problems,
За моя Слънчи. За да няма проблеми с НАП, трябва да се декларират сумите в ГДД, а за да се декларират, трябва да е посочено ясно основанието "за лечение на коте Мъри".
Скрит текст:
Аз сега подлежа на глоба, щото не мога да ги декларирам, тъй-като нямам основанието посочено в получените преводи. Човек, като е спешно, не се сеща за такива подробности.
Спомням си, че тогава с мъжа ми писахме в основанието, че е за котето, но изобщо не съм се сетила да пишем, че е за лечение. Sad 

Преди време повечето дарения за Рижко бяха направо по сметката на клиниката. Имаше 1-2 превода по лична сметка, но изобщо не съм се сетила, че трябва да се декларират. Simple Smile Мисля, че минаха 5 години от тогава. Simple Smile Надявам се, че е минала давността и няма да ме подгони някой за недекларирани 100-150 лв. Joy

# 684
  • София
Според мен най-лесно е с револют.
Но проблем, пиши ми.

# 685
Пандорина, помня случая - ти беше в ремонтирано жилище и се питахме обзавеждането ли е в тон с котето или котето подхожда на мебелите (майтап, разбира се). Помня и тревогата по раздялата. Ще се отсърди господин Важен.

# 686
А за София, не може ли една среща с No problems и да й дадем лично, така няма да има проблеми с НАП за преводи, а и за тези без Револют като мен ще е ок.
Ред, много е сладка разноцветно лапката

# 687
  • София
То накаря така ще стане Simple Smile.

NoProblems, за коя дата са записали Мъри за прием?

П.С. И един "данък", че отдавна не съм се разписвала:

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 18:10 от Sharky*

# 688
Пандорина, помня случая - ти беше в ремонтирано жилище и се питахме обзавеждането ли е в тон с котето или котето подхожда на мебелите (майтап, разбира се). Помня и тревогата по раздялата. Ще се отсърди господин Важен.
Хаха..да, май обзавеждането се водеше по котето защото котето беше първо. И беше абсолютен непукист, майстори къртят плочки, всичко се тресе..Франки си спи на терасата. Веднъж ги оставих сами с майстора че имах робота. Франки се покрил. Майсторът, понеже е имал такова коте много се притеснил и го търсил по етажите. Докато в един момент не го съзрял върху един гардероб. Франки не се страхува от чужди хора, посреща всички на вратата. Вчера синът ми вика "Мамо, той ме ловува. Дебне ме като лъв". Понякога наистина гледа малко като хищник..какъвто си е впрочем. Ето тук се бил качил да следи майстора.

# 689
  • Варна
Уникална е!За няма и 10мин.ми грабна сърцето.На около 6м.,не се знае,че е улична.От седмица кастрирана и в дом.Държи се,все едно цял живот е била в него.Социална,мила,гушлива,умна,торпедо и хитруша.Не се спира.Хапе,когато си играе и си мисля да не би да е по-мъничка и да сменя зъби сега.Обаче котарака изпадна в депресия.Той е невероятно нежен и чувствителен,бяга ит нея,вече не мърка,лежи скрит и гледа в една точка.Капките са за него.Тя се държи като господарката на дома,разхожда се с вирната опашка и големи уши,а е две педи коте.
От преди час съм с моите.Сакура е запопнала да сваля козина ит опашката,но пък има лек мъх на коремчето.Закари е двойно пухкав от преди.Не става въпрос за нещо заразно.
аз харесвам капките на Beaphar, но не при всички работят.
https://petsandyou.bg/veterinarna-apteka/beaphar-cat-comfort-cal … feromoni-za-kotki

Още нямаме записана дата, защото наместваме програмата. Благодаря искрено и от сърце на всички ви за сърцата, които имате. За да съм напълно честна, обади ми се сестрата на Ралица, (както и dorisaneva, която също иска да се включи) и изяви желание да помогне с лечението. Все още не знаем как, но ще го изговорим. Ако тя поеме разходите за операцията или част от тях ще ви кажа, за да не ви подвеждам.
На първо време ще пиша за датата, щом я запиша (утре или най-късно в сряда).

Мислех си тези дни друго. По празниците през декември поне 3-4 седмици ще съм си във Варна. Как да се погрижим за Мъри според вас? Абсурд е да дойде в Приселци при цяло стадо котки. Сама в апартамента също няма как - жената, която я наглеждаше няма да я има.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 20:25 от NoProblems

Общи условия

Активация на акаунт