💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 36 210
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте Сърдечни благодарности за преведения епизод Едно огромно благодаря
Благодаря за Вашите размисли,страсти, преводи и снимки

Aile 16. Bölüm Fotoğrafları!

https://www.youtube.com/watch?v=DbHGhfr3w5c&t=1s

# 361
  • au bout du monde
Като гледам и Серап се нуждае от терапия. За жалост раните са й дълбоки и още не го е преодоляла. Според мен тя изпитва ненавист и към баба си и към баща си.
И мис е струва, че предателството, за което говори Каймет ще дойде от внучката. Тя ще се обърне срещу тях в един момент.

Пациентите на Девин се множат 😆 не се знае какви кукумицини са Недрет и сина й 🤣

# 362
Привет!
Разбирам напълно гнева и омразата на Джихан към Хюлия/Юсуф - тя е свидетел на тяхното убийство и съучастник, макар и недиректен, той - убива хората, които са му дали живот. Живял винаги в заблуда и в една долна, гнусна и нечовешка лъжа, че е обичан, но поради това, че не е спрял Юсуф да се гръмне - ще бъде наказан доживотно. Без право на обич!  Вина, която му е вменявана години наред, заради която е в изолация, с отвратителното отношение на Хюлия. Да не забравяме какви забрани имаше Джихан в началото - не го допускаха в дома, охраната имаше нареждане от добрата "майка" да го бие, ако се опита да влезе в "родния" си дом насила. Говореше с него като с враг, правеше сделки с детето, което е отгледала, да убива, да мами, да причинява злини, за едно нейно "обичам те" и поглед - такъв, с какъвто гледа Аслан.
Какъв да е Джихан към днешна дата? Друг на негово място - отдавна да е теглил куршума на някой от Сойкан, за да изпитат близките му подобна болка. Убедена съм, че обича и Лейла, и децата, и Джейлян - истински, въпреки всичко, въпреки срутения си свят. Но...светът на Аслан също се срути. Той също беше живял в лъжа. Аслан няма вина за извършеното от родителите му, но непрекъснато го отнася, непрестанно не може да излезе от това бездънно блато на светло, за да живее животът такъв, какъвто би искал. Родителите му не са му оставили избор, защото всяка тайна, която се знае от двама, престава да бъде тайна. А тяхната тайна не е каква да е. Тя е кървава. Ръцете им са изцапани, независимо какво са сторили след това с Джихан.
С времето Джихан ще осъзнава истината, че Аслан няма вина.
Кардеш, мардеш йок, но не съвсем. Когато си делил живота си 30 години с някого и си го наричал свой брат, не може лъжата и делата на родителите ти да изтрият тези 30 години. Не могат да изтрият теб! И него. И това, което е било между вас.
Разбира се, че Бономо ще изправи Джихан пред дилемата - кого да убие - Илияс или Аслан. Пак ще повторя, за мен няма съмнение в неговия избор.
Също не съм съгласна да отнемаш човешки живот /Толга/, още повече на децата, които обичаш или си обичал. Дори на чуждите деца, защото в противен случай, ти не си нищо различно от тези, които са отнели живота на твоите родители. Как ще погледне утре тези деца? Какъвто и да е Толга - има затвор, има развод...
Семейство Сойкан има много грехове. Диалогът при тях липсва.
Само премълчаване, заблуди, страхове, отмъщение и накрая - пожар. Другото, което на моменти ме дразни е голямото крещене.
И Девин си позволява да крещи, и Аслан. Понякога от безсилие, понякога от болка, от безизходица, от слабост, но това не решава проблеми.
В калта си поговориха много хубаво. Даа, такива разговори са пречистващи. Някой го беше написал.

# 363
Вече харесвам Недрет щом ще побърква Хю от гняв 😂😉😁 макар, че не е ясно и тя какви ще ги дроби.

# 364
Реално погледнато всеки има оправдание и причина за своите действия. Важен е избора, който правим. Девин много хубаво му го каза на Аслан, когато наби Толга " Това, че той изневерява на жена си, позори него, това, че ти го наби, позори теб. "
Сетих се за думите, които Аслан каза на Девин, че и той е страдал, когато са загубили детето, че и той е бил в ада, но той няма лукса да бъде слаб. Наистина му е най-трудно в момента, затова и Девин му е толкова необходима.

# 365
Благодаря ви за всичко споделено, дружки! Kiss
Мире, благодаря за озета! Kiss
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Вече харесвам Недрет щом ще побърква Хю от гняв 😂😉😁 макар, че не е ясно и тя какви ще ги дроби.
Може би в нейно лице ще намери майстора си маман.

Лелее, евала на Нур, чете се истинска омраза в очите на Хюлия.
От озета си правя заключението, че подпалването на къщата от вбесения Аслан е свързано именно със случилото се с Лейла в затвора, а не с нейното арестуване и вкарване там. Интересно е, от къде Аслан е толкова убеден, че го е направила майка му ? Thinking Попита я, няколко пъти даже, да му каже, че тя няма общо с нараняването на родната и дъщеря, но Хюлия нищо не отрече Thinking Нямам търпение да разбера!
Цитат
Внезапни събития, свързани с Лейла, ще поставят цялото семейство и особено Аслан на ръба на отчаянието. Всичко това ще промени необратимо живота на семейство Сойкан, но най-много ще се промени животът на Юлия.
Майдрийм, благодаря за споделеното, много ми хареса! Kiss
 Hands Plus1
Цитат
Какъв да е Джихан към днешна дата? Друг на негово място - отдавна да е теглил куршума на някой от Сойкан, за да изпитат близките му подобна болка. Убедена съм, че обича и Лейла, и децата, и Джейлян - истински, въпреки всичко, въпреки срутения си свят. Но...светът на Аслан също се срути. Той също беше живял в лъжа. Аслан няма вина за извършеното от родителите му, но непрекъснато го отнася, непрестанно не може да излезе от това бездънно блато на светло, за да живее животът такъв, какъвто би искал. Родителите му не са му оставили избор, защото всяка тайна, която се знае от двама, престава да бъде тайна. А тяхната тайна не е каква да е. Тя е кървава. Ръцете им са изцапани, независимо какво са сторили след това с Джихан.
С времето Джихан ще осъзнава истината, че Аслан няма вина.
Кардеш, мардеш йок, но не съвсем. Когато си делил живота си 30 години с някого и си го наричал свой брат, не може лъжата и делата на родителите ти да изтрият тези 30 години. Не могат да изтрият теб! И него. И това, което е било между вас.
Разбира се, че Бономо ще изправи Джихан пред дилемата - кого да убие - Илияс или Аслан. Пак ще повторя, за мен няма съмнение в неговия избор.
Аз също като теб не одобрявам убийството на Толга от Джихан, колкото и да си го заслужаваше. Но, от друга страна, ако той не го беше убил, Иляс щеше да го направи, а Джихан има интерес Иляс да му вярва. Нищо чудно да беше убил и Джихан ? Thinking Та, мисълта ми е, че Толга така или иначе щеше да даде фира, хората на Ибо също се бяха подготвили да му видят сметката, така им беше наредено от Ибо. Жалкото е, че се наложи именно чичото на тези деца да го направи, да. Аз само не разбрах, защо като видя, че Серап рови в телефона му, не смени мястото на срещата ? Явно е, че и той е бил заинтересован Толга да го няма, затворянето му щеше да свърши работа само на Сойкан, само те не искаха да го убиват. Да видим, и аз се надявам Джихан да проумее някои неща и на края да избере брат  си пред убиеца на детето му.
Терзи, Ками, Благи, благодаря! Kiss
Пепи, действително нищо не дадоха какво му костваше на самия Аслан загубата на детето му. Така е, никой не се замисли, най-вече Девин какво му е струвала и на него тази загуба, а той искаше това дете повече и от нея. Възможно е заради това да не са се виждали Аслан и Девин цели два месеца, сигурно тя не го е допускала до себе си.
Интересно ми е кой ще е неочаквания посетител в клиниката на Девин ? Серап ? Иляс ? Беше тръгнал с колата нанякъде Thinking

# 366
Фени, като че ли ще е Серап.

Тези врати са от кабинета на Девин.

А този до Илияс, Аслан и Джихан не го ли гръмнаха или се бъркам.

# 367
Здравейте, момичета!

Благодаря на момичетата, които жертват свободното си време и спокойствие, за да ни доставят истинска наслада, превеждайки епизодите на "Семейство".
    Търпеливо чаках бг. субтитрите, но нетърпеливо четях всеки ваш пост, за да разбера какво се случва в 15-ти епизод.
    Страхотни сте, момичета!
    Всички коментари, анализи, съпоставки, предположения и препратки са ми безкрайно интересни и предизвикват сериозни размисли.
    Потапям се... тази вечер ще гледам епизода и ще аплодирам Киво и Серенай! Не съм очаквала, че двамата така ще се сработят. За Киво не се и съмнявах, зная какво талантище е, но мога да кажа, че и Серенай тук се раздава на 100%.
    Да не подминавам и другите актьори - страхотен екип и резултат налице.
    "Семейство" за мене е най-добрият сериал за последните години.

# 368
Пепи, благодаря! Kiss Пропуснала съм я тази снимка. Интересно как ли ще се държи сега с нея Девин, знаейки коя е ? Тя каза на Аслан , че си е намерила най - правилния адвокат, щом цели същото като нея, да ги унищожи, но сега да видим какво мисли Thinking
Не, Аслан и Джихан убиха друг, този после подхвърли на Джихан флашката със записа на признанието на Юсуф.
Еми, благодаря! Kiss

# 369
Днес ще ни отпуснат още малко информация за новия епизод.

# 370
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря на екипа за превода!!!

Благодаря за всичко което така обстойно коментирате!!!

Бъдете здрави и приятни занимания, дружки!!!

# 371
Още нищо съществено няма, но пък пишат, че лелята ще се появи в този епизод. Като знам тази актриса, колко зли роли може да играе, се надявам на Хю да й се стъжни качествено.

Забравила съм, но каква беше историята на Еко? Аслан защо го държи?

# 372
  • au bout du monde
Пишат специална сцена. Гледам някои много се вдъхновяват нещо, ама то не пишат ли всеки път специална Satisfied

# 373
ето го откъса
Аслан се връща в миналото

https://www.youtube.com/watch?v=I3L47dwzU_Y

Момичета, благодаря за коментарите!! Flowers Bouquet

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 22:15 от Airra

# 374
Сега и превод да се появи, ще е супер.
Аслан се върна в детството си.

Общи условия

Активация на акаунт