💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 35 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Много ми хареса серията.
Разкритията от миналото наистина подреждат все повече причините, които доведоха семейство Сойкан до сегашното положение. По линията Аслан -Девин това обаче ще има много положителни последици. Не знам как вие ги усетихте, но в тази серия имах усещането за спокойствие между тях и взаимно разбиране. Аслан поиска тя да се спаси, а тя отиде при Нердет да му помогне.
Пожарът беше въздействащ в миналия епизод. Но не съм съгласна, че Аслан е егоист. Хюлия премина онази червена линия и навреди на дъщеря си. Тя изгори сама семейството си. Не, че пожара я накара да се осъзнае. Имам чувството, че нея само омразата вече я държи.

Много ми харесаха Аслан и Девин като се разхождаха в парка, но точно тогава прекъсна озвучката и сега умирам от любопитство какво си казаха.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 00:26 от pe04

# 601
  • au bout du monde
Не трябваше да издават края на епизода. Знаех си, че ще свърши с появата на Недрет.

Как ще го пусне и ще си отиде не знам 😼 тя постоянно го прегръща 😻

Много хубав момент 💖

# 602
Добро утро!! Hug

# 603
Добро утро, дружки! Hug

Серията много ми хареса. Динамична, отново с много хубави диалози, поне от това, което чух от онлайн превода. Аслан наистина беше заврян в ъгъла ... беше се предал. Но Девин е до него, както винаги. Никога няма да го остави, видяхме какво направи. Става все по- интересно, много тайни започват да изплуват от миналото. Хюлия естествено не разбра нищо от това, което и каза Аслан, преди да запали дома си, неговото детство. Джихан беше прав, когато му каза, че Хюлия обича единствено властта и силата, символизиращи това имение, а не него, ненагледния и син. Тя си го и каза, ще изгори всичко по пътя си, дори и това да е Аслан. Нямам надежди, че тази жена някога ще разбере какво е причинила на децата си ...
Пепи, абсолютно!
Цитат
По линията Аслан -Девин това обаче ще има много положителни последици. Не знам как вие ги усетихте, но в тази серия имах усещането за спокойствие между тях и взаимно разбиране. Аслан поиска тя да се спаси, а тя отиде при Нердет да му помогне.
Пожарът беше въздействащ в миналия епизод. Но не съм съгласна, че Аслан е егоист. Хюлия премина онази червена линия и навреди на дъщеря си. Тя изгори сама семейството си. Не, че пожара я накара да се осъзнае. Имам чувството, че нея само омразата вече я държи.
Да видим каква мръсотия е направила и на Недрет, за да я низвергнат от семейството Thinking
Сцените с Аслан и Девин бяха прекрасни, в тази серия виждаме етап на приемане, в предишните две беше на гнева.

Ванчето беше права, че Серап има пръст в действията на Мелек, браво! Наистина не допусках, че и тази е толкова мръсна убийца, както баща си и брат си. Каквото и да и се е случило, каквото и да е преживяла, не мога да приема, че иска да премахне всеки един от Сойкан. Намерила на кого да отмъщава, на една майка и децата и. Никаква милост няма в тази жена, никакви скрупули  ... Не знам дали Джихан ще успее да я промени, но за сега ми е ужасно противна. Много се радвам, че Мелек не умря, добре, че Аслан каза на Джихан това, което научи от Девин, та я спря!
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Много се радвам, че и в трите категории сме нагоре! В Тотала картинката е ясна, този сериал не е за всеки, много хора гледат и виждат само повърхностните неща, не могат да разберат идеята на сериала, но си върнаха интереса на АБ групата, а това е прекрасно! Сигурно никога няма да си възвърнат рейтинга от 1 сезон, който беше доста висок, но и този е много добър. Особено имайки предвид мача снощи. Доволна съм. Оставям ви, че ме чака работа. До скоро! Имайте хубава сряда, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 10:43 от queen_fenka

# 604
  • au bout du monde
Супер е рейтинга😃

# 605
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Винаги съм се чудила на какво се дължат големите разлики между "тотал" и другите групи, както е в този случай.
Сонгюл Йоден на на премиерата на филма #Ататюрк

# 606
Нямам търпение да изгледам целия епизод. Само няколко клипчета гледах, май пак няма слаб момент. А колко се радвам да виждам рейтинга в зелено!
Прекрасен ден ви пожелавам!

# 607

В АВ, групата на образованите зрители сме твърдо на първо място сред сериалите (денят с най-много излъчвани сериали)

В "Сомера" сме единствения сериал в петицата

# 608
  • au bout du monde
Сериалът определено не е за масовия вкус. Нетрадиционна героиня, герой който не слуша майка си 😆 направо ги виждам кал цъкат с език колко са разюздани🤣
На тях им дай жената да я мачкат и да реве по цял ден, а мъжа да слуша законите вкъщи, какво казал дядо, баба, майка, баща.
Ситуацията в Рибарче е нетърпима. Двама млади стоят да ги мачкат🫣

Между другото колата на Девин я видях в
Пловдив  🤣 жена я караше, дали гледа айлето🤔
А по-старият модел я паркират на моята улица 😆 стреснах се като я видях 😁

Ох, падам 🤣🤣🤣 как се е размечтала 🤣🤣🤣 Дори 2- годишният иска по-силно да се люля😆

https://twitter.com/berraaaaaag/status/1717181261993685418?t=FvQ … AzmUl3JLXyPQ&s=19

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 17:43 от La Libellule

# 609
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Този момент наистина е специален

Много обичам тези малки жестове, които прави Къванч към своите партньорки. Целувката по челото, по нослето, а сега по косите.

Камилита, направо ни вкара във филм този сериал. Ти се стряскаш от коли, а аз сутринта полузаспала влизам във фоайето на работата и там има голям телевизор, на който тече някаква презентация в момента. Поглеждам и на екрана с големи букви пише Семейство, събудих се от раз 😂 а то за семейството на един писател става въпрос, но в първия момент познайте какво си помислих. 😜

Сега имам молба, може ли да ми преведете думите, които Девин каза на Нердет за войната накрая.

Тя остана без пациенти, но като гледам потенциални такива има за години напред.

Вече е време Хакан Бономо да ги събере. Тоя копнеж ако не бъде правилно насочен ще страдат невинни хора 😂

Открих колко струва колието на Девин.

9000 тур. лири или 587 лв.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 610
  • au bout du monde
Пациенти има бол 🤣🤣🤣 Клиника "Сойкан" да отвори 🤣

И Девин сега отиде да намери още един пациент.

Аслан я гледа сякаш му се иска да отиде и да я целуне 🤣 той доста се сдържа, оставил е на нея решението, а тя не спира да го прегръща. Очаквам тя да го целуне 🤔

Забелязахте ли как се смееха в колата след бара 😃

# 611
Привет, сладурки Heart EyesFlowers Hibiscus

Загубих се напълно, но исках да ви кажа, че гледам сезона и съм в още по-голям възторг от играта и сценария, отколкото бях през първия сезон Simple Smile Повече ми допадат съвместните сцени на Аслан и Девин, дългите разговори, разбирането без думи, комфорта, който (според мен) изпитват и като герои, и като актьори, обстановката, в която ги поставят... Не мога да спра да се възхищавам на невероятната спойка, която се получи между Киво и Серенай!!!

Вие всички също сте невероятни със задълбочените анализи и коментари, за което сърдечно ви благодаря Heart Eyes

Сърдечно благодаря и на неуморните преводачки!!!!! Heart Eyes

И една коментар за Хулия, защото виждам, че сте на различни мнения: накратко, за мен тя си е зло, за което не виждам оправдание и което, ако сценаристите избелят, силно ще ме разочароват!

Душички Blush

# 612
  • AMS

Благодаря ви, мили дружки, за всичко оставено в темата!!!
Изгледах еп. 17. Е, голямо удоволствие ми доставя този сериал.
Много добър сценарий!!! Дори клишетата така са направени,
че накрая съм изненадана и оставям с убеждението, че не са клишета.
Много силен каст!!!
Макар и познати от други сериали, артистите, тук наистина не ме оставят
да се сетя за предишните им роли и партньори.
Къванч е ... уникален!!! Серенай не му отстъпва!!!
Децата също са уникални!!! Милите те!!!
Даже и лошите ми харесват, което не ми се е случвало досега.
Наистина се чудя къде по-нависоко могат да стигнат до края.  
Имам чувството, че всеки епизод е достоен за финал.

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 19:59 от * Diva *

# 613
  • au bout du monde

Показа походка 😃
https://twitter.com/liviidmaamedia/status/1717080847541760316?t= … DLxPj0l0ufxw&s=19

Мислех си доста неща, но това не означава ли, че тя остава при него. Той й каза да си тръгне, а тя се връща 🤔 не мога да ги разгадая какво си мислят🤭
https://twitter.com/bennnyeldaa/status/1716937326847545496?t=MQs … 0O9bcS8x1NSQ&s=19

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 20:06 от La Libellule

# 614
Не съм изгледала целия епизод още, само половин час някъде към средата, но минавам само да споделя впечатление.
Лелята далеч не е простачка, нито самият Дявол, както семейство Сойкан са я нарекли.
От това, което са показали досега, личи, че е човек, на когото животът не е поднесъл лесни карти, и по трудния начин се е научил да бъде силен и все пак да запази достойнството и човещината си.

За разлика от Илияс, който също се грижи за махалата си, но го прави от користни подбуди - да бъде тачен като бащицата, капо ди тути капи... А Недрет вече няколко пъти мимоходом дават как или храни бедни хора или участва по други начини в социалния живот на местността, защото тя самата има тази потребност, не за чест и слава.
Този откъс от миналото, в който я показаха като младо момиче, трепетно пришиващо мъниста на сватбената си рокля (предполага се, че е трябвало да бъде нейната) когато изведнъж чува побеснелия си баща да я търси...
За съжаление съмненията ми се потвърждават, почти. Почти, защото още не съм видяла пълния контекст, но отсега мога да предположа, че се касае за 'класиката в жанра'.. И не само на фиктивния, а все още и на реалния свят на някои места по света.

Турция е както модерна и еволюирала в някои аспекти, така и в други е застинала в средните векове, особено що се отнася до по-старите поколения и отношението към момичетата в семейството, носителки на крехката семейна чест..
Не знам как са я наклеветили пред бащата, че цялото семейство да се отрече от нея, но няма да се учудя ако дори не се касае за нещо сериозно - всяко нещо може да бъде извадено от контекст и поднесено умишлено злостно, за да се постигне определена цел.
Кой знае какво са подметнали на баща ѝ и каква роля в това има скъпата ни Хюлия... Но пак добре, че Недрет поне се е отървала с отлъчване от семейството, а не ритуално убийство.
Защото това все още съществува и то не само в крайните религиозни секти в Афганистан, Пакистан, Иран и т.н...

Тази вечер ще гледам и пак ще коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт