💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 35 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ками Hands Plus1
И Къванч е избран за най-добър актьор на годината! Trophy
От Списание MEDYATABLET, послучай тяхната 10 годишнина!
изт- https://www.medyatablet.com/wp-content/uploads/2023/10/MEDYATABLET-2023-EKIM.pdf

Ани Kissing Heart , зарадвах ти се джанъм! Чудех се  дали гледаш 2 сезон, дали ти харесва? та добре, че намина!!

Момичета, благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
Пепи, Диве, Беа, Джаки, Фенче Kissing Heart Гости, Благи Hug

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 20:39 от Airra

# 616
Дружки, благодаря ви за коментарите, с кеф ви изчетох! Kiss
Благи Kiss
Аничка Kissing Heart, много ти се зарадвах и аз, джанъм! Мислех, че си ни забравила и не гледаш вече, радвам се, че сериала ни още те вълнува толкова много. И на мен втория сезон ми е още по! Абсолютно съм на твоето мнение за Хюлия, не вярвам да я избелят, това зло няма да се промени според мен.
Ками, Айре Heart Eyes благодаря ви, че споделихте за наградите на нашите сладури, заслужени отвсякъде! Вярвам, че няма да са последните за този невероятен тандем!
Пепи, благодаря за тези прекрасни гифчета! Обичам ги бе, колкото и да са ни лудички, а може би и точно затова! Heart
Цитат
Много обичам тези малки жестове, които прави Къванч към своите партньорки. Целувката по челото, по нослето, а сега по косите.
И аз мисля така Smile
Цитат
Вече е време Хакан Бономо да ги събере. Тоя копнеж ако не бъде правилно насочен ще страдат невинни хора 😂
Диве, няма как да не ти харесат и лошите герои в този сериал, актьорите са подбрани класно! Нур особено, така играе, че ми се иска да и ударя десен, прав между очите в някои сцени! Stuck Out Tongue Closed Eyes Евала! Толкова арогантен и гаден образ май ми е бил само Гюней от " Кузей Гюней "до сега. Прекрасни гифки и от теб, благодаря! Kiss
Беа,
Цитат
Лелята далеч не е простачка, нито самият Дявол, както семейство Сойкан са я нарекли.
От това, което са показали досега, личи, че е човек, на когото животът не е поднесъл лесни карти, и по трудния начин се е научил да бъде силен и все пак да запази достойнството и човещината си.
Джаки, благодаря, джанъм! Kiss Това, че сме единствения сериал в Сомера говори достатъчно.
Гости,
И аз все още не съм изгледала цялата серия, но снощи гледах много внимателно. И смятам, че тази серия беше на Девин Heart Да имаш такава жена за любима или приятел е щастие за всеки човек!

Лека, дружки, започвам да я гледам и аз! Hug

# 617
  • au bout du monde
Девин и Аслан - епизод 15

Снимали са сцена в асансьор, но не се знае кой е бил там Smile Фенските фантазии са големи Laughing

Прекрасно клипче, направо се просълзих Broken Heart Всеки ден благодаря на този, който е решил да ги събере на едно място Smiley Наясно съм, че сценарият е в основата, но сякаш сценария е писан за тях, така им пасва. Или сценаристът като е писал си е представял тях.
https://x.com/ssyasia/status/1717249757121257678?s=20

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 22:39 от La Libellule

# 618
Знаех си аз, знаех си! Ето на!

Някой е наклеветил Недрет и без дори да ѝ дадат право на отговор, на разговор, на някакво логично, човешко обяснение, собствените ѝ родители са я захвърлили на улицата, ей така. В името на измислената им чест...

Сахер сега е симпатична дементна бабка, но и тя е същата като Хюлия...
А говорейки за вълка...

После невинна била Хюлия, несправедливо я обвинявали за всичко...
Хайде, на тази възраст е натрупала много грехове, ама като млада и уж по-добра версия на себе си? Ето я на. В целия ѝ арогантен и подмолен блясък. Нали знаете приказката за змията...?
Малко съм под афект в момента, ама искам Хюлия да си го получи, това подло, нарцистично, безчувствено чудовище!!!
Че има и наглостта да обвинява Аслан, че я бил погребал, всичко ѝ бил отнел... Изрод пълен!

# 619
  • au bout du monde
Аз се забалявах на сцената на Аслан и Девин - какво биха правили , ако се запознаят сега Laughing Девин направо си каза, какви са й желанията Grin - на бар и после у нас или у вас Laughing На Аслан му светнаха очите.Yum вика айде после у нас Laughing
Само ще се позабавляват малко, сватба йок Laughing Не знам в кой друг сериал са си говорили такива неща. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Тъжно ми стана за Недрет на тази сцена. Още е рано да си съставя мнение за нея. Надявам се да не е толкоа увредена психически и Девин да й помогне.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 00:35 от La Libellule

# 620
Здравейте!
Благодаря за споделеното. Green Heart

Приближаваме се към началото. Най-сетне видяхме Сеит и Сехер. Баща и майка, които са се отказали от дъщеря си и са я изгонили от дома. След време – не е ясно точно кога, домът напуска и семейството на Хюлия и Юсуф. В последния еп. двете жени се връщат обратно в дома, който са напуснали. Аслан върна Хюлия, след като изгори нейния дом, а Девин доведе Недрет. Голямото семейство се събра отново, отсъстват бащата Сеит и синовете – мъртвият Юсуф и Ибо.

Дъщерята и снахата са поели по различен път и се връщат обратно в дома на старите Сойкан, всяка е със своя син и в различно душевно състояние. Двете са следвали различни жизнени стратегии.

Хюлия – семейство с Юсуф, много деца и идея, че тя поддържа корените на Сойкан. Върна се в стария дом със сина си Аслан като главен свой враг, на когото никога няма да прости. Земята и домът и изгоряха, но семейството – в нейните представи, продължава да съществува. Върна внуците и каза на Зейно, че в новата стара къща е само „нашето семейство“. С шепа пепел съобщи на Юсуф за краха на мечтите им или може би нейната мечта. Хюлия не е адекватна, огънят в това семейство не е спирал да гори от 1978, изпепелена е и нейната душа; съмнявам се, че сега всичко стига до съзнанието и.
Знаем много за сегашната Хюлия, но почти нищо за началната, връщането назад приближава разкриването на това начало. Прояви се един щрих. Недрет е отблъсквала Хюлия от самото начало: не били от „един казан“, още в началото и е казала, че няма да може да пусне корени в Сойкан, старите мебели, нарочно хвърляни от мъже, които неправилно изговарят фамилията, подигравки,  социално високомерие. Вероятно Хюлия е в основата на изгонването на Недрет. Но трябва да разберем дали преди това Недрет не е направила нещо още по-голямо срещу Хюлия. В начина, по който ни разказват, нищо в разказа не е последно.

Недрет е описана минималистично и с детайли, които позволяват сравнение с дома на Хюлия. Тук на стената няма портрет на мъж. Над огнището има много снимки на сина Бедрет и копие на античен релеф на някакъв герой. Синът е „моето“, семейство, а не нашето. Недрет седна на масата на мястото за глава на семейството. Земята на Недрет е жива, раждаща земя: около дома има плодна градина, отглежда животни. В Чукурова земеделието е алтернатива на работа за мафията. Недрет явно се е ориентирала към земята, но дали само от от нея е богатството и, това не знаем.
Недрет е самотна майка. Не знаем нищо за бащата, освен това, че е дал името на сина си. Сега разбирам защо Недрет се появи, когато искаше да направи голямо дарение за фонда, поддържащ млади жени без образование, които нямат възможност да бъдат самостоятелни. Недрет е била една такава млада жена. Дала е обаче образование на сина си.
Бедри не присъства на вечерята, явно тук не важи правилото за това, че не трябва да се става от масата. Между майката и сина цари хармония, дори и когато един адвокат не иска, но трябва да яде от „храната на мама“, двамата се разбират с погледи и действат заедно. И за двамата Хюлия е враг: „В този дом няма да има покой.“
Хюлия изпрати роклята в сандък с надпис „Хюлия Сойкан“. Под психологическите напътствия на Девин Недрет зарови и после извади роклята от земята, защото: „нищо не трябва да се закопава нито в земята, нито в сърцето“. Девин целуна ръка на Недрет, после и подаде своята. Като посредник за мир Девин придружи Недрет и Бедри до бащиния дом. „Животът дава възможност да се решат нерешените проблеми“ и „Спасението на хората е по време на война“ са посоките, подадени от Девин. Ще видим как ще се случи това. Недрет получи шанс от Девин, от нея зависи да го използва.

Среща след много години на две силни жени.
Връщане там, откъдето са тръгнали.
И двете със синовете си:
за Хюлия Аслан е „главният ми враг“,
впечатляваща хармония между Недрет и Бедри.
Ще видим дали зад това, което сега се вижда само отвън, се крие още нещо.

Чрез фрагменти ни разкриват историята и на още една жена – Неше. Разбираме, че бащата си е тръгнал заради друга жена. Нейната жизнена стратегия, когато е останала сама, е различна от тази на Хюлия и Недрет. Тя предлага трети път за самостоятелен живот, когато мислиш само за себе си и оставяш целия товар на ръцете на децата си.

Книгата, в която беше скрит телефонът в затворническата килия, не е случайна. Предадоха си я жените от ръка на ръка, докато стигне до Лейля: сякаш всяка от жените има отношение към тази книга. 

Сабахатин Али. Дяволът в нас.

Това е вторият роман на известния турски писател, публикуван през 1940 г. Романът разглежда в детайли човешкото мислене и се препоръчва особено на млади хора.
„Намерих постоянен виновник за тези думи и действия, които всъщност не знаех дали искам или не, но за които твърдях, че не ги искам, ако се окажат срещу мен: нарекох това дявола вътре в мен, обвинявах всичките си действия върху него, че се страхувах да защитя, и вместо да се изплюя в собственото си лице, се превърнах в потиснат човек, който страдаше от несправедливост и случайност. Мислех, че душата ми е достойна за състрадание и грижа .. Но аз не съм нито светец, нито дявол? Това е измислица на нашата гордост и глупост.“
„…В нас няма дявол. Има безпомощност в нас, има мързел, липса на воля, невежество и какво по-страшно от всичко това; Има бягство от виждането на истината.“

Може би тази книга илюстрира пътя, изминат от Лейля.

# 621
Привет, дружки! Hug

И аз изгледах цялата серия ... сериалът ни засяга действително много сериозни теми, като най-важната от тях разбира се, е отношенията между близките в семейството. Страхотно впечатление ми направи огромната любов между сестрите Акън. Направо ме разреваха двете в колата.След като видях какво са преживели и тези две деца, разбирам сега колко тежко е било и тяхното детство - баща им ги е напуснал, забравил е, че има две деца, майка им също напълно забрави, че горе я чакат две малки деца, тя мисли единствено за своята болка. Явно Девин ще я спаси, след като си е прерязала вените и ще поеме ролята на баща и майка и за двете с малката и сестричка. Много тежък товар за дете на тази възраст ... Но, какво да направи, когато и двамата им родители са абдикирали от своите отговорности ? Много ми харесва как Бономо ни разкрива по-малко всичко от миналото, става все по - интересно, а драмата между членовете в семейство Сойкан ни кара в напрежение да чакаме всяка следваща серия.
Но сега искам да се спра малко на любовната линия между Аслан и Девин, която най-вече ни вълнува в този сериал, поне на мен те двамата са ми най-интересни. Много ми хареса как сценариста ни показа връзката им в тази серия. След като гледах тези специални моменти между тях, взех да си мисля, че те бавно започват да се събират отново. Че се обичат много, че не могат един без друг, това е ясно. Но, най- важното е, че вече започнаха да се разбират по-добре един друг. В момента между тях няма романтична връзка, а по-скоро извървяват своеобразен психологически път с много препятствия. Но тези препятствия все пак им помагат да се чувстват по-добре, да мислят повече за другия, отколкото за себе си. Така ми се струва поне, след като видях финала на серията ... Всичко, което направи Девин за нейния Аслан е надежда да са заедно и да намерят своя общ дом, където наистина да са щастливи най- после. През тръни към щастието, тази клиширана фраза наистина много пасва за двойката AсДев! И съм почти убедена, че Бономо, с всичко, което ни показва ни готви именно за това, дано съм права!

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 622
Здравейте!
С големи мъки изгледах и аз епизода. Намерих го вчера следобед на английски, но със супер много реклами. Не знам къде гледате вие толкова рано преди да се появят преводите, но беше мъчение.
Харесва ми, че все още има мафиотски нотки, макар и не толкова много.
Хюлия изглежда е наклеветила Недрет или поне има със сигурност пръст в изгонването ѝ от къщата, та и затова тази стогодишна война.
Тепърва ще е интересно, защото подозирам съзаклятничество между Девинката и лелята в борбата с вредителя Хюлия, хахахах.

Това, което ме дразни в сериала е как някакви неща остават тотално забравени като приятелството между малката сестра на Аслан и Ямур, болестта на Лейля, деменцията на бабата. И най-вече ме дразни актрисата играеща Серап.

# 623
Здравейте!
С големи мъки изгледах и аз епизода. Намерих го вчера следобед на английски, но със супер много реклами. Не знам къде гледате вие толкова рано преди да се появят преводите, но беше мъчение.
Харесва ми, че все още има мафиотски нотки, макар и не толкова много.
Хюлия изглежда е наклеветила Недрет или поне има със сигурност пръст в изгонването ѝ от къщата, та и затова тази стогодишна война.
Тепърва ще е интересно, защото подозирам съзаклятничество между Девинката и лелята в борбата с вредителя Хюлия, хахахах.

Това, което ме дразни в сериала е как някакви неща остават тотално забравени като приятелството между малката сестра на Аслан и Ямур, болестта на Лейля, деменцията на бабата. И най-вече ме дразни актрисата играеща Серап.

За да не ти излизат реклами, си инсталирай някакъв адблокер на браузъра, аз ползвам Ublock Origin.

Не знам дали заради самите актриси и облеклото, но особено в спомена с младите им версии, забелязах че Хюлия е и по-възрастна от Недрет, сравнението между наивното младо забулено момиче и вече обиграната в живота млада съпруга, наконтена и подсмихваща се под мустак след поредната извършена машинация...
Разбира се, че истината никога не е черно-бяла, крушката винаги си има опашка и т.н. Обаче контрастът между двете там, в спомена...някак не ми се връзва каквото и да е направила Недрет да заслужи толкова жесток отпор от Хюлия.
Но пък...виждайки какъв социопат е Хюлия и сега, нищо чудно причината да е била чисто и просто желание за пълна власт и господство в семейството без потенциална конкуренция.

Интересно е как в сегашния си образ на вече опитна и силна жена, леля Недрет веднага прецени Девин и усети мотивите ѝ, хареса я. Това трябваше да бъде реакцията и на всяка любяща майка, която се радва да види, че синът ѝ си е намерил достойна жена - умна, емпатична, независима, красива и най-важното - истински обичаща чедото ѝ....
Е, всяка нормална майка, поне. Не и Хюлия.

Колкото до болестта на Лейля, в 14 или 15 епизод Лейля спомена нещо съвсем мимоходом, докато държеше реч за това колко години е търпяла пасивно всичко в живота си, беше нещо от рода на "страшна болест в крайна сметка се лекува с една операция/процедура", но .... (в контекста на това, че да се оправи с майка си е най-трудното и страшно предизвикателство). Аз го разбрах като - здравословният проблем е разрешен, поне засега.
В зависимост колко драматичен може да стане сценарият, като нищо ако след мноого мъки Лейля най-после бъде спасена от доживотен затвор, тъкмо ще се зарадват, че е свободна и тя ще вземе да получи някоя криза и ще се разкрие, че болестта не си е отишла, а се е влошила, със съответните последствия... Ама пу-пу! Нека да не съм пророк тук!

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 14:16 от ♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛

# 624
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за коментарите и прекрасните публикации. Надявам се да сте добре.
Тия дни у нас сме се тръшнали, хрема, температура, кашлица като за световно. И най лошото, че мен винаги ме удря в апетита 😏

Гледах откъси от новата серия. От това, което видях Недрет ми харесва засега. Начинът по който я изгонват като млада е срам и позор за семейството. Не е позорно момичето, позорен е начинът по който са се отнесли с нея. Думата чест е криворазбрана и лицемерна за онези региони... Хю е била безобразна още тогава. Как гледаше надменно. Има бумеранг. Надявам се на същата сцена, но със смяната на местата...

Хубаво е, че Девин и Недрет се харесаха.

Лейла с децата в затвора... кара ме още повече да ненавиждам онова подобие на майка.

Хубав ден ви желая. 🌼

# 625
нова с фенка

Момичета, много хубави коментари!! Hands Plus1
не съм гледала още серията.....

Мире, бързо да се оправяте!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:10 от Airra

# 626
  • au bout du monde
На мен много ми харесаха АсДев в този епизод. Бавно вървят един към друг. Девин толкова се притеснява за него. Направи и невъзможното - доведе Недрет.

# 627
  • София
Здравейте момичета! Само се отбивам на бързо, без да ви чета, да кажа,че започнах да гледам сериала. Ходя, сутрин един час по рано в офиса за да го гледам на голям екран,(монитора) не от телефона. Така не изпускам детайлите. Много, много ми харесва. Със Серенай са страхотна двойка, наистина взивяваща.И двамата играят брутално добре. Аслан- красота от всякъде. Личи си, че вече е истински мъж, не като Бехлюл младеж. Серенай и преди я харесвах,  но тук се спрява много добре. Страхотни да и двамата. И, целият каст е на супер ниво. Абе класа от всякъде. И както казват комшиите -Ово е стандарт!!!

# 628
Беа, благодаря ти за споделеното! Много ми хареса, особено това:
Цитат
Интересно е как в сегашния си образ на вече опитна и силна жена, леля Недрет веднага прецени Девин и усети мотивите ѝ, хареса я. Това трябваше да бъде реакцията и на всяка любяща майка, която се радва да види, че синът ѝ си е намерил достойна жена - умна, емпатична, независима, красива и най-важното - истински обичаща чедото ѝ....
Е, всяка нормална майка, поне. Не и Хюлия.
Пу, пу, пу, много се надявам всичко с Лейла да се оправи и да си гледа децата щастлива, заслужава го след толкова мъка цял живот. А и искам Аслан и Девин да си имат техни деца, не да отглеждат децата на Лейла.
Лове, Беа ти е обяснила за болестта на Лейла, не зная защо така мимоходом дадоха да се разбере, че операцията е била успешна. А колкото до приятелството между двете момичета не се учудвам, че нищо не се получи - тя Девин е нежелана в двореца на Хюлия, какво остава за сестра и. А Джейлан горката си седи само вкъщи и се е превърнала в бавачка на баба Сехер, кога да се виждат ? Бабата с нейната деменция си е там, дадоха, че продължава да се обажда от време на време, ама пък с точни коментари, но то и присъствието и не е много в този сезон, поне засега.
Скрит текст:
Превода от руски си го плащаме още във вторник, за да можем да започнем сутринта нашия, така го гледаме Smile
Мире, бързо да оздравявате всички! Flowers Four Leaf Clover Няма сцена, в която Хюлия да не ме вбесява, но ме потресе особено как се държа в дома на Джемре, беше просто безобразна! В нито един момент не ми дожаля за нея, а това не ми е присъщо, винаги търся и хубавото в героите, знам, че няма само лоши и само добри хора, но при нея нещо не ми се получава да открия някаква хубава черта от самото начало та досега Thinking Много хубаво и каза Аслан, че не, не я е убил, а че тя е единствения човек, който е останал жив след това, което причини на сестра му. На моменти определено го усещам как едва се сдържа да не я разтърси здраво, за да се опомни малко какви ги приказва! Как може да каже, че собствените и деца са и врагове ??? Как може да каже, че ще изгори всеки по пътя си, та това дори да е Аслан? Нали уж не можеше да живее без него ? Толкова жестока, арогантна и нагла е тази жена, че чак се чудя тези нейни деца на кого ли са се метнали ? Thinking Убедена съм, че Недрет не и е направила нищо на тази вещица, все си мисля, че Хюлия е изяла шамара от Юсуф именно заради това, което е направила на сестра му, но да видим, може и да не е така.
Ох, Аслан ще ме скъса с неговото: " Гладна ли си ? " всеки път, добре си хапват сладурите  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Айре Heart Eyes благодаря, много е готин! Heart

тази е някаква блогърка, която е ходила и по сетовете, ето какво е споделила:
Цитат
Известния блогър Асел за Kъванч Taтлъту:

“Моята любов Kъванч Taтлъту! Любимият ми сериал “Курт Сеит и Шура” ме накара да гледам “Забранена любов” (класика на турското кино), но в сериала “Семейство” той е различен: опитен, хиперсексуален и нещо повече, просто великолепен!“
Ха, сега какво намерих ВК Thinking А защо се чува Недрет ? Няколко пъти го слушах ... Но, няма толкова голямо значение, де!

Ванче, благодаря за споделеното!  Flowers Hibiscus
Маркито, благодаря! Hands Plus1
Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 07:58 от queen_fenka

# 629
Фени,
Nefret означава омраза, може би за това Grinning А Nefret Halam мразя леля си
Тъкмо си пускам епизода, но предпочитам първо да ви прочета и така с още по-голям интерес го гледам и се усещам, че като се ядосам на някоя сцена и си знам, че и друг вече тук се е вбесил. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт