💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 35 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Днес прочетох една мисъл, която се загнезди в главата ми и мисля, че се отнася в пълна сила за Семейството.

"Истината ще ви направи свободни, но първо ще ви нарани до кръв".

Бавно вървим към началото на цялата история. Все още не сме видели обаче началото на Хюлия, откъде е дошла в семейство Сойкан и какво я е докарало до сегашното й състояние. И честно казано всичко мога да й простя, но отношението към децата й няма как да стане. Не знам какъв край е подготвил Хакан Бономо, но се надявам наистина подхода към Хюлия да не бъде в посока на "избелване" на нейния образ, а в това останалите герои да намерят сили да простят /дори и непростимото/ и да продължат напред. Аслан и каза, че ще останат и двамата в тази къща, която ще бъде и техния кафез/ клетка. Не знам как да приемам тези негови думи най-вече по отношение към него. Чувство на вина ли има той, защото беше любимото дете или нещо друго имаше предвид 🤔
Интересна ми е например тази любов на Ибо към Хюлия , която все още продължава .

Аслан и Девин наистина бяха различни в тази серия. Напълно съм съгласна с написаното от Фени и Камилита.

Тук много се смях. Аслан веднага я разкодира, че тя се е обадила на полицията. Вече се познават добре, а тя постъпи както постъпват обикновените хора.
В епизода Аслан няколко пъти и каза да се спасява и сега прави това, което и обеща още в началото, че "ще я спаси дори от себе си".
Девин обаче, като че ли търси и най- малкия повод да го прегръща и докосва.

За разговора в парка " първо на бар, а после у нас или у вас" ами браво на сценаристите. Харесва ми това, че не захаросват техните отношения. Зрели хора са, зряла любов изживяват глупаво би било да си играят на любов с първите трепети. Тяхната романтика се проявява в тези малки жестове и техните погледи.  Интересно ми е дали Аслан все още ще настоява Девин да си тръгне .
Много хубава беше сцената между Девин и Надрет, на Девин с Зейно и Кая. Много добре и се получават тези сцени, когато на преден план излезе психолога Девин.
Актрисата, която играе Нердет ми е много симпатична, но още ми е трудно да определя отношението си към нейната героиня.

А забелязахте ли в началото как Джихан тръгна към горящата къща, но се спря, когато видя, че Девин го изкарва. И въпреки всичките му закани действат заедно с Аслан, когато е необходимо. Надявам се, че те двамата няма да преминат своите червени линии. Не, че аз още не съм ядосана на Джихан заради Лейла. И специално да кажа изключителното представяне на Джанан. Страхотна актриса. Наистина всички са страхотни. Но Къванч и Серенай имат особена енергия между тях. Едва ли сценария е писан точно за тях, Серенай я включиха в последния момент, но чудото се случи.
Ваня, специално благодаря за книгата 😍
Камилита, на теб специално за клипа на Аслан и Девин от 15 серия. Мога да си гледам тези видеа с часове.😍
Мире, бързо оздравяване 🤗
Беа 🤗 Маркито 🤗
И да кажа, че много съм съгласна с Дива, че имам усещането, че всеки епизод е като финален, толкова всичко е направено добре.

Айре, благодаря за снимката и видя ли, че твоя ритуал имаше ефект 😜😍 В понеделник три човечета.

# 631
  • au bout du monde
Серенай е вече на сета. Има вечерни снимки, а тя е с къса черна рокля 😃

# 632
Да не би вече да управлява заедно с Аслан пристанището? С тази къса пола дали ще е с него?
Този сезон много хубаво ги обличат.
Чудя се дали Къванч е на снимки щом са вечерни 🤔 Все пак утре е рожденик 😘

А Башак е на ревю на един нейн любим дизайнер. Озгю Мансур/дано правилно съм изписала името/ той е автора и на сватбената й рокля.

Но аз много харесвам тази.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:30 от pe04

# 633
  • au bout du monde
Да не би вече да управлява заедно с Аслан пристанището? С тази къса пола дали ще е с него?
Не знам дали през нощта ще управляват пристанището или нещо друго ще правят Laughing
Надявам се да е с него Laughing Някое парти пак  Smiley Може на гости да му е отишла.

За разговора в парка " първо на бар, а после у нас или у вас" ами браво на сценаристите. Харесва ми това, че не захаросват техните отношения. Зрели хора са, зряла любов изживяват глупаво би било да си играят на любов с първите трепети. Тяхната романтика се проявява в тези малки жестове и техните погледи.  Интересно ми е дали Аслан все още ще настоява Девин да си тръгне .

Точно с това ме спечели още 1ви епизод. Техните отношения бяха много зрели , не с типичната инфантилност за тези сериали. Гледала съм абсурди на уж много се обичат, а стоят на 2м един от друг, без прегръдки, без целувки. Главната се държи все едно мъж не е виждала през живота си, а главният сякаш такива неща не си мисли Satisfied

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 23:08 от La Libellule

# 634
Благи, благодаря, джанъм! Kiss Ами като не знам бъкел турски, само най- известните думи, така е Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, благодаря за споделеното, много ми хареса! Kiss
Аслан каза на Хюлия, че двамата ще живеят в клетка, защото може би са си го заслужили. Защото не са живели както нормалните хора.
Ками, о, нашата Девин отново ще е прекрасна, с къса пола е страхотна Heart

Пепи, благодаря за прекрасната Башак! Heart

Защо да не е на снимки Къванч ? В Дръзки и красиви на сета му поднесоха тортата колегите Heart Eyes

Надявам се и утре да ни изненадат с нещо подобно.
Лека, дружки! Hug

# 635
  • au bout du monde
С къса пола покрай Аслан е опасно да стои 🤣🤣🤣
Този сезон покрай него е по-облечена. 😁
А в другите сцени е с къса пола🤔
Дали умишлено някой я облича така 😆

# 636
Той обаче хич не се притеснява да бъде покрай нея по разсъблечен 😂😂😂

Фени, понеже цял живот моя рожден ден винаги е бил във ваканцията смятам, че всички хора на рождените си дни трябва да почиват 😜 Права си.

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 00:08 от pe04

# 637
Добро утро, дружки! Hug

Днес е много хубав и специален ден за нашата тема! Заедно ще празнуваме юбилея на невероятния актьор с неподражаема харизма и красота, подарил ни толкова много незабравими и любими образи до сега, нашият любим Къванч! Heart Пожелавам му още много творчески успехи, безкрайно вдъхновение и неизчерпаема енергия, прекрасни и желани роли, любов, късмет и семейно щастие! Работи и продължавай да радваш милионите си фенове, завоювай любовта на още повече зрители с красотата и огромния си талант, Къванч! Наслаждавай се, и продължавай да блестиш на екрана!💗

Клипчето е от по- миналата година, но ей така за настроение ви го споделям в този хубав ден Kiss Вярвам, че ще има и за този РД.

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 09:43 от queen_fenka

# 638
Здравейте, момичета!

Честит да е рожденикът Киво! Да е жив и здрав, проспериращ и щастлив!
Да продължи да ни радва с нови проекти и магнетично присъствие на екран!
Честит празник и на вас, момичета!
Вашият Патрон заслужава цялото уважение, отделено свободно време и преклонение пред красотата и таланта му.
Благодаря ви, че ви има!
Благодаря за преведените епизоди, емоционалните коментари, задълбочени анализи, актуална информация, снимки, видеа и гифки.

# 639
Привет момичета!! Hug
Днес е РД, юбилей на нашия любимец Къванч!! Heart
Да е жив и здрав, много щастлив с прекрасното си семейство, пожелавам му още много творчески успехи, вдъхновение и прекрасни роли, които да радват многобройните му фенове!! Както и много късмет и сбъднати мечти!! Flowers Four Leaf Clover

новото клипче от Анна - страхотно!! Hands Clap
The Art of Acting 2 Nature Star

Фенче Kissing Heart, Еми, благодаря за чудесните постове !! Heart Exl

това било от  Times Square, Ню Йорк
https://twitter.com/kivanc_kosovo/status/1717793617895379418

и клипчето от италианките с лични поздрави Hands Plus1
https://www.facebook.com/Kivanctatlitugitalia/videos/1029844971779494

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 13:55 от Airra

# 640
Еми Kissing Heart много ти благодаря за чудесния пост! Kiss Ние наистина сме щастливки с такъв патрон! Красив, харизматичен, много талантлив, скромен и земен човек, прекрасен колега, приятел, съпруг и баща! Heart
Айре Heart Eyes благодаря ти за прекрасния колаж и хубави пожелания към нашето момче! Kiss
А клипа на Анна отново е невероятен! Hands Plus1 Hands Clap
Много ми хареса и този в ТТ!
А италианките са просто страхотни! Hands Clap Нямаше как да не се влюбят и те в нашето момче! Heart И много други клипчета са споделили във фейсбук.
Попадна ми и това клипче отпреди 6 месеца, сватбите на героите на Къванч от 2005 - 2023.

# 641
Здравейте, момичета в този празничен ден! Nature Sunny

BalloonЧестит рожден ден на Къванч! Balloon
Да е здрав и щастлив;
да има обич в хубавото му семейство;
да изиграе още много интересни роли;
да изпита вълнения, каквито още не е изпитвал!

Хубав ден на всички!  Nature Sparkles

# 642
Привет, момичета!

Честит рожден ден на най-прекрасния, красив, талантлив и неустоим патрон!

Аз скоро се запознах с играта и творчеството му, но нямам толкова думи в речника си, с които мога да опиша Киво, какъв го виждам през моите очи.
Желая му здраве, късмет и цялото щастие, което може да поеме, нека да продължава да ни радва с играта и проектите си дълги години и все да бъде на върха!

В интервюто си за L'officiel Къванч Татлъту каза следното: "Всеки ден се научавам да обичам Башак от нова страна. Само силната любов не е достатъчна... Истинската любов към човек започва, когато положиш усилия за неговото щастие. Виждайки щастието в очите й, се чувствам изпълнен с радост!"

Прекрасен ден ви желая!

# 643
  • au bout du monde
Айде днес да ни зарадват с един бомбастичен фраг по случай празника 😁

Не знам защо нямат съвместна фотосесия. Би било хубаво някоя обща снимка😍

Сега се сетих, че К. и мъжа ми са родени на 27-мо число, но различен месец и година😆

# 644
Привет!

Присъединявам се към поздравленията за рожденика. Да е здрав, щастлив и все така успешен в личен и професионален план. 🥳🎉🍸

Общи условия

Активация на акаунт