Днес прочетох една мисъл, която се загнезди в главата ми и мисля, че се отнася в пълна сила за Семейството.
"Истината ще ви направи свободни, но първо ще ви нарани до кръв".
Бавно вървим към началото на цялата история. Все още не сме видели обаче началото на Хюлия, откъде е дошла в семейство Сойкан и какво я е докарало до сегашното й състояние. И честно казано всичко мога да й простя, но отношението към децата й няма как да стане. Не знам какъв край е подготвил Хакан Бономо, но се надявам наистина подхода към Хюлия да не бъде в посока на "избелване" на нейния образ, а в това останалите герои да намерят сили да простят /дори и непростимото/ и да продължат напред. Аслан и каза, че ще останат и двамата в тази къща, която ще бъде и техния кафез/ клетка. Не знам как да приемам тези негови думи най-вече по отношение към него. Чувство на вина ли има той, защото беше любимото дете или нещо друго имаше предвид 🤔
Интересна ми е например тази любов на Ибо към Хюлия , която все още продължава .
Аслан и Девин наистина бяха различни в тази серия. Напълно съм съгласна с написаното от Фени и Камилита.

Тук много се смях. Аслан веднага я разкодира, че тя се е обадила на полицията. Вече се познават добре, а тя постъпи както постъпват обикновените хора.
В епизода Аслан няколко пъти и каза да се спасява и сега прави това, което и обеща още в началото, че "ще я спаси дори от себе си".
Девин обаче, като че ли търси и най- малкия повод да го прегръща и докосва.

За разговора в парка " първо на бар, а после у нас или у вас" ами браво на сценаристите. Харесва ми това, че не захаросват техните отношения. Зрели хора са, зряла любов изживяват глупаво би било да си играят на любов с първите трепети. Тяхната романтика се проявява в тези малки жестове и техните погледи. Интересно ми е дали Аслан все още ще настоява Девин да си тръгне .
Много хубава беше сцената между Девин и Надрет, на Девин с Зейно и Кая. Много добре и се получават тези сцени, когато на преден план излезе психолога Девин.
Актрисата, която играе Нердет ми е много симпатична, но още ми е трудно да определя отношението си към нейната героиня.
А забелязахте ли в началото как Джихан тръгна към горящата къща, но се спря, когато видя, че Девин го изкарва. И въпреки всичките му закани действат заедно с Аслан, когато е необходимо. Надявам се, че те двамата няма да преминат своите червени линии. Не, че аз още не съм ядосана на Джихан заради Лейла. И специално да кажа изключителното представяне на Джанан. Страхотна актриса. Наистина всички са страхотни. Но Къванч и Серенай имат особена енергия между тях. Едва ли сценария е писан точно за тях, Серенай я включиха в последния момент, но чудото се случи.
Ваня, специално благодаря за книгата 😍
Камилита, на теб специално за клипа на Аслан и Девин от 15 серия. Мога да си гледам тези видеа с часове.😍
Мире, бързо оздравяване 🤗
Беа 🤗 Маркито 🤗
И да кажа, че много съм съгласна с Дива, че имам усещането, че всеки епизод е като финален, толкова всичко е направено добре.
Айре, благодаря за снимката и видя ли, че твоя ритуал имаше ефект 😜😍 В понеделник три човечета.