💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 36 208
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Ваня, огромно благодаря 👏😍

# 346
  • au bout du monde
Хюлия е много сложен психологически образ. Тя трябва да се лекува.

Но е факт, че вреди на децата си и ги наранява, съсипва им живота.

Джихан не е искал Лейля да влиза в затвора, за това ми се струва неправилно  да се обвинява. Хюлия се е възползвала от случая и я е натопила. Никой нямаше да закача Лейля. Най-много да я разпитат.

Сега как ще постъпят е друг въпрос.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 10:42 от La Libellule

# 347
Какво е искал Джихан е едно, но той видя как я арестуват, как децата плачеха, как Хюлия ги взе. Напълно наясно е със ситуацията. Сигурно съм и че е напълно наясно какво може да се случи с една Сойкан в затвора. Черен ми е🤢

Няма да се учудя ако накрая наистина Девин е тази, която ще се грижи за Хюлия.

# 348
  • au bout du monde
И аз си помислих това. Накрая Хюлия сама и единствено Девин я посещава. Голям удър за Х ще бъде.

За мен Хюлия е по-черна от Джихан.

В грешка сме за тази сцена. Тя е първата. Просто от светлината потника й изглежда черен, но е сив. Веднага след конференцията говорят. Тук е разховорът за огъня и барута и после виждаме какво става 😆
Така че сцената с белите дрехи е последната.

# 349
Ванче, отново изключително интересен пост.
Напълно съм съгласна, че на Хюлия трябва да се гледа като на много тежко болен човек с увредена психика, човек, който има нужда да бъде лекуван. Дали има шанс да се оправи обаче се съмнявам. Наистина смятам, че единственият логичен завършек за този образ е в психиатрия.
Ако и за секунда приема, че тя не е болна, означава, че е зла, безчувствена гадина, защото не мога да я нарека човек, още повече майка. Но от нейните болни амбиции са пострадали абсолютно всички около нея.

За Юсуф има много малко информация, но реално и той е трябвало с жена си в една психиатрия да отиде. Убиец, нормално, мафиот е. Обаче, колко опита за самоубийство има? И най-накрая е успял. Пред очите на Джихан, който го е смятал за роден баща. Така Юсуф е убил баща му два пъти. Веднъж истинския, веднъж приемния. А последствията за това са били ужасни за Джихан. Що за егоист?

# 350
  • au bout du monde
Джихан всъщност направил ли е нещо, което да навреди на Сойкан? 🤔 Говори само за отмъщение, но реално направил ли е нещо.

Прането на пари изкара на яве. Но всъщност това помогна на Аслан да върне Девин.
Уби Толга.
🤔

Хюлия е като дядото в Рибарче. Перфектни са един за друг 🤣

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 10:51 от La Libellule

# 351
Камилита, права си за последната сцена.

Девин е със същите дрехи

# 352
Привет момичета Hug

Много сте писали Wink
Благодаря за всичко споделено!!
Последния фраг е доста зрелищен, да видим какво са ни приготвили в новата серия.
На мен честно казано, много ми писна от Хюлия, нямам желание да се опитавам да я разбирам или да й изследвам психичното състояние.
Та да идват новите герои-лелята и сина й.

Семейство- 15 еп. бг суб.
https://ok.ru/video/6779980548787
https://videa.hu/videok/film-animacio/15-sorozatok-HBzLpyZZNrYf8fgw
https://archive.org/details/15_20231015
Благодаря на всички за труда им!! Hearts

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 15:07 от Airra

# 353
Ванче, много се надявам да си права в предположенията си. Защото по друг начин не мога да си обясня всичко, което тази жена натвори за цялото това време. Вярно е, че има толкова психопати на този свят, но всички те винаги са обременени с нещо от детството си, никой не се ражда такъв. А Хюлия, че е болна, болна е, нищо нормално не виждам в поведението и.
Цитат
Не съм сигурна в това, което споделям. В момента така виждам. Може и друго да е обяснението за Хюлия. Интересно ми е дали може да бъде върната в реалността.  Защото каквото и да е ообяснението за нейното поведение, то е някакъв вид душевно разстройство.
Пепи, аз пък точно в този сезон симпатизирам на Джихан, макар и да не насочва омразата си към правилния човек. И той е човек с много обременена психика още от детството.
Ками, Хюлия няма как да е натопила Лейла, за да я арестуват, и тя не знаеше какво се е случило с Толга Thinking
Не вярвам Хюлия да влезе в психиатрията, но наистина ще е много яко, ако на края именно Девин и помогне.
Ох, да идва по - бързо вторник!
Айре Heart Eyes и аз ти благодаря, джанъм! Kiss Сега ще си го изгледам още веднъж много внимателно.

# 354
  • au bout du monde
🫶

# 355
Сериалът си следва твърдо мотото: "Семейството е мястото където всяко лошо нещо се прави с добри намерения".
Тук всяко семейство е дисфункционално. Сойкан, Акън, Корузаде. Понякога имам чувството, че се намирам във филм на Хичкок 😀 Едни такива психясали. Тази Серап ми е страшничка. Не бих искала да я срещна нощно време, но и там има една противна история от детството й...😡

Айре, мерси 🌼
Фенче, съгласна съм с теб за Джихан.

И чакам най накрая да се появят лелята и братовчеда. Любопитна ми е каква е историята и там.

Децата ще са добре с леля си и чичо си 💖

# 356
Притеснени изглеждат тук.

# 357

Тук и на децата се репчи нещо...

Резюме:

Започва нова ера за Сойкан, когато Девин се завръща във фермата с децата си. По време на разследването на Сойканов е наложена голяма глоба. Търсейки партньор на кея, за да плати глоба, Аслан пръв чука на вратата на леля си Недрет Сойкан, която живее в Адана. Недрет обаче иска от Хюля нещо, което ще я принуди да приеме това предложение. Неуредените сметки между двете жени в миналото ще бъдат отворени отново. Нуждата от Недрет побърква Хюля от гняв. Аслан започва да търси други начини да намери необходимите пари. От друга страна, той се опитва с всички сили да докаже невинността на Лейла. Има още един човек, който се осмели да спаси Лейла: Джихан. Тази ситуация обаче предизвиква сериозен конфликт между него и Серап. След неприятен инцидент, който Зейно преживява в училище, Аслан и Девин отиват на училище като настойници. Докато дуото се опитва да реши проблема, проблемът постепенно ще нараства. Девин, която е започнала да практикува професията си, получава неочакван посетител в клиниката си. Неочаквани събития от страна на Лейла поставят цялото семейство на ръба на отчаянието. Аслан необратимо ще промени живота на семейство Сойкан, особено на Хюля.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 11:51 от Miraland

# 358
  • au bout du monde
🤣

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 12:16 от La Libellule

# 359
Момичета, благодаря за удоволствието да гледам Семейството с превод 🤗😍🤗

Общи условия

Активация на акаунт