Отговори
# 105

Ферит бей много бързо му се оправи ръката когато е в морето. Ако бяха останали още няколко дни нямаше да има нужда от прословутата теропевтка.

# 106
И аз това си помислих, когато я дадоха в самолета как гледа Кая отзад. Не знам, но сценаристите направиха антеповското фъстъче разпуснат, леко нахален, харесващ парите и положението си фъстък, а Ферит почти невинно, но все още разглезено ангелче...

# 107
Добро утро момичета не съм изгледала епизода Не мога да концентрирам но фрамага не ми харесва и ми стана интересно Асуман защо плаче ?

# 108
Съгласна съм. Вепе беше коментиряно, но прегръдки зяпочна да ряздава на вред, устата не си затваря пред хората. Нищо общо с умната и въздържана Сейран. Кязъм ще я оформи и нея обаче, сега Феро му е любимец, ама на каква цена.....?
И аз това си помислих, когато я дадоха в самолета как гледа Кая отзад. Не знам, но сценаристите направиха антеповското фъстъче разпуснат, леко нахален, харесващ парите и положението си фъстък, а Ферит почти невинно, но все още разглезено ангелче...

# 109
# 110
Очаквано развитие.
Поведението на Сейран беше под всякаква критика. Облякла се като държанка, целува мъжа си като някаква *** и накрая даже си позволява да танцува върху масата. А тази прегръдка за Кая накрая беше пълно безумие. 🤦 Никакъв интерес към проблема на Ферит с ръката 🤦
И аз да бях щях да й вдигна скандал.
Да не говорим как ги орезили със Суна за целувката 🤦
Той ако се е влюбил в нея и се е оженил е, защото е различна. С това поведение на парцал, в какво се превръща?
Има други начини да се забавляваш. Както примерно на сватбата си танцуваха заедно..

Щом изпратиха младите да гледат забрадките, смятайте каква простотия се излива от екрана.

# 111
Той нарочно Емрулах още от 39 епизод
казваше да чакаме 40 епизод, който ще бъде бомба, едва ли не да забравим предишните, ще бъде много различно, пусна фрагманите, които бяха най-интересното нещо от целия епизод и хората му повярваха, искаха да усетят тръпката и гледаха до край, НО това може да мине само веднъж, чета коментари в турски, английски страници.. много са разочароващи, а Стар тв се гордее с най-висок рейтинг, да ама ще видим другата седмица😳
Както предположих миналата седмица Шербета ги задмина в две категории

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 10:24 от Zvezdichka77

# 112
На мен пък точно този епизод ми хареса , видях СейФер  , които познаваме .. Самоче бунтовникът този път беше Сейран.
Имаше дразнещи моменти, пълнежи .. но чак пък погром.
38 серия за мен беше ужасна , но тази точно за мен е логична.
Разберете , че неможе всичко което ние искаме да го има в сценария , има пропуски .. но според мен и турския зрител вече е много отегчен от всичко и хич не съдя вече по техния рейтинг.
Сумати нови сериали , които са хубави , не надвишават рейт 3-4 , а заслужават и са стойностни.
Аз продължавам да гледам , загубиха много зрители , но аз съм от тези които искат да видят завършена историята.

# 113
  • София
Тъкмо щях да напиша, че моето мнение е доста по-различно от това, което чета тук, но гледам, че и Marbella е така Simple Smile
Днес ще изгледам серията със субтитри и ще коментирам Simple Smile

# 114
Тук си мислят, че са на плажа в Лисабон 😁😁 каква беше тази целувка беееее🔥🔥
https://twitter.com/Mariamsyfr/status/1710477736756543669?t=LWqF … XIeFtqqJDrTw&s=19

# 115
То и в първи сезон, в епизодите нямаше всичко, което искаха феновете, но държеше под напрежение . Всичко беше много, много по-класно.
За снощния епизод - в моите очи поведението и облеклото на Сейран, бяха излагация. Не знам ще могат ли само със страстни сцени, които на мен лично ми е неудобно да гледам, да задържат зрителите. Постни диалози, плоски теми за скандали, Нюкет ще отстъпва стая на Кязъм.

Онур направи грешка със смяната на Гюнгер. Не че и аз не исках оставката му, когато взе че ги разведе и вкараха пистолетите, ама виждам сега каква грешка е било.

# 116
  • Яко в Матрицата...
Да съсипеш със собствените си ръце сериал, който разбиваше рейтингите, да пратиш АВ аудиторията да гледа забранените абли, си е доста добро “постижение”… Явно няма да гледнам и тази серия Rolling Eyes

# 117
То и Афра танцуваше на масата в Мармарис, но не лъхаше на такава пошлост😂 Нито като облече такава рокля носи такъв вайб. Просто на образът на Сейран не отиват подобни изцепки.
Срещнах коментар "Сейран, която дори не закусваше на масата в дома на баща си, сега танцува пияна върху маса". То поведението беше като на отвързано куче.
Дори не знам защо вкараха подобна сцена в сериала. Чак на мен ми стана тъпо. Върху масата с такава къса рокля. 😂

# 118
Книгата която  е чела Сейран била за предателството на съпруга към съпруга и.. 😳🤐

Вместо да се чекне да обърне внимание на мъжа си в крайна сметка всичко е заради нея колкото и да не и се натяква и се търпи. 🤦‍♀️ Сега ли е време за чекнене жена? ХУБАВО РАЗБРАХМЕ МЛАДА СИ КРЪВТА ТИ ВРИ...
Колко дни минаха от както умря брата на това момче? Как иска да се държи нормално както беше преди???? Опозори сестра си и мъжа си пред един който го познава от 3 дни... Алооо! Какви ги вършиш Сейран? После Ферит е виновен 🤦‍♀️тя разказа всичко нейсе. Идваме на прегръдката цяла нощ съм изгладила разногласията с мъжа ми било е прекрасно и тн и хоп иде хабер че съм записана ако Ферит е против учението и нямаше да я има тази лека усмивка като чу за унито но после разбра за Кая. Хареса ми как Суна подреди Абидин който голяма драма беше къде щял да спи. Ферит как може да забрави какво се случи благодарение на този човек???
И Сейран тръгна да прегръща Кая в изблик на радост. Сори Сейран даже и аз не ти вярвам като зрител какво остава за Ферит който просто не е на себе си вече.
Ферит губи надеждата си да се промени не знам забеляза ли се това нещо докато тази му ръка е в този хал и никой не си мърда пръста ще е така.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 11:33 от x BlackRose x

# 119
  • София
Явно рейтингът във втората група е паднал заради сцените с Кязъм, които и без превод ми се сториха ужасни и прекалено много. Тях снощи и аз на моменти не ги гледах. Но пък СейФер в имението преди Мармарис много ми харесаха, все едно ги гледах, както си бяха в миналия сезон.
В поведението на Сейран не ми хареса това, че сякаш не обръща никакво внимание на проблема с ръката на Ферит.
Не вижам какво й има на интернет сцената, направиха я заради мрънкачите в туитър, те вече са доволни. Тя не е за рейтинг, който иска я гледа, който не иска не я гледа, заради това е само в ютуб.

Общи условия

Активация на акаунт