) остави богато наследство. И, трябва да си пълен неудачник, за да го пропилееш. Разчитам, че новите сценаристи не са тоооолкова зле, и че ще се хванат за опциите, които имат.
. Иска антепски вкусотии, побърка ги, ама аз се забавлявах с него. Хубав беше разговора между Хатуч и Халис, нейното пристигане в имението не е като на Кязъм, тя го прави, за да са щастливи децата, не е имала възможност да си има дете, но иска да види поне внуци.
Таро ми е симпатяга и точно този луд поглед, който коментирате мен ме кефи. Провокатор е, ама такава е и ролята. Много стриктно момчето поде задачата да огледа магазина, ама Феро си е инат. Нарочно му опонира, и да му беше харесало мястото, щом Кая каже да, Феро винаги е не. Разбирам Ферит, на него му е писнало от фриволни жени, отдавна заяви, че Сейран е различна и не иска да бъде като другите и да попада в този свят.Сейро пък и се живее, лудее, учи...тя нищо не е видяла от живота. Иска да опита от всичко, но заедно с Ферит, но аз не мисля, че той е съвсем готов затова, особено за компромиси. Неговата жена, неговото момиче, моя, не се меси ...- той не е готов за компромиси и това е проблем и ще бъде такъв. Сейран не я обвинявам, че се напи , обвинявам я само, че неглижира проблема на Ферит, а както видяхме момчето започна да изпитва силни болки. Та приятна или не Феро има нужда от физиотерапевтката. То като цяло на Корхан фемили не им пука за здравословния му проблем, някой попита ли го аджеба ходи ли на лекар, какво са му казали....майка , баща, дядо....никой..... Иначе рониха сълзи в болницата. Сейран е само до него, но и тя слага нейното забавление на първо място. Това ме подразни и продължавам да не го разбирам. А пък за диабета това пък съвсем се забрави. Доволна съм, че Суна си изля душата на Абидин и го постави на място, малко му е. Прави се на сърдит, ама защо? За мен Аби е вече излишен в цялата история, ако не завъртят нещата да е син на някой от Корхан направо нямаме нужда от него .
Не знам какво ще измислят, но и фандома стана капризен и вече каквото и да се поднесе се бунтува. Имаме две основни неща, ръката на Феро и университета на Сейро.... Кязъм не знам и той колко би бил съгласен с унито , та може би отиваме към конфликт Кязо Феро, и сега е момента наистина Феро да се изправи срещу него и да защити жена си. Препоръчани теми