ама може, не е казано, че ще...

Засега... 

Нещо ми се позагуби интереса и вълнението, както на всички останали, и то е видно по коментарите. Снощи, за пръв път ми провокираха вниманието да седна и да пиша. Нещо по-интересно стана, и то добре, че ги пратиха малко в Мармарис, че да има малко екшън и интрига. Споровете между Кязъм и Халис са толкова безполезни, ненужни за сценария, абсолютен пълнеж. 40-50 минути, отделени на претенциите на антепския скакалец защо аджеба стаята му не гледа към морето, а към стената. Моля ви .. до онзи ден нахлуваше с охрана и пистолети в имението, днес се цупи за стая, седи на масата и държи сметка защо Халис не давал на внук си дължимото в пари - поне така аз го рабрах, за наследството. Ъм .. що за глупости творят тези новите .. някаква логика изобщо вкарват ли? Гюнгито може и да беше чалнат с някои постъпки в сценария, ама поне горе-долу водеше една линия, и гледаше да я спазва. Тук са като от някоя психиатрия - днес пишем и говорим едно, другият епизод - на 360 градуса. Примерът с детето.
Че те феновете творят по-интересно и логично от тези двамата, на ниво детска градина. Ожениха се и се върнаха в стартова позиция - постоянните караницци и недоверие. Не минахме ли тази фаза поне малко? Не стъпихме едно стъпало по-нагоре? Къде отидоха Сейран и Ферит от 30-36 епизод, които обожавах, бяха готови на всичко, имаше зрялост, доверие, разговори, мечти. Тук какво има .. ти флиртуваш с физиотерапевтката, ти се обличаш предизвикателно, ти не ми даваш да уча, сърдим се като 15-годишни ученици. По отношение на промяната в характерите и дори облеклото даже не ми се подхваща. Буквално ни върнаха в 1 клас. Милиметър не сме мръднали. Една и съща плоча въртим, тя все че скърца вече от изтъркване. Някакви дебилни сюжети - промяната на Орхан, захласването му с Диджле. WTF.

Препоръчани теми