Отговори
# 150
На мен ми е интересно да чета различни мнения от моето. Сега видях, че всъщност Ферит повдига въпроса за пиянството на Суна. Тази тема за мен беше незавършена от първи сезон, защото след голямата ревност на Сейран трябваше да спасяват Суна от брак с вдовец. След като е пазила всичките си мисли по въпроса толкова време, под влиянието на алкохола си каза какво й е на сърцето. Дали е правилно или не е друг въпрос.
Продължиха с алкохола и в ресторанта, където тя реши да се забавлява и да потанцува за мъжа си на масата. Не виждам нищо странно като действие и тук.
Аз като чух песента също исках да стана и да потанцувам, дето хич не ми е до такъв тип забавления от години. Това е бг варианта, за на който му е интересно
https://www.youtube.com/watch?v=_d2MPuivfx0

А турския оригинал знаеш ли кой е?

# 151
Аз не съм гледала досега турски сериал ,в който да има само "морал, чест, възпитание, уважение и почит към по-възрастните." Та и нашия така ! Морала го зачеркнах още като видях Орхан и Ифакат заедно. Уважението трябва да се заслужи според мен. И това не чаках да видя . Искам да виждам промени към по-добро.Да видя силни млади хора, изправени срещу остарелите разбирания и норми.Как градят живота си , а не да се натискат в конака. Уж сме учили в Америка , и какво от това. Трябва да имат смелостта да се справят  сами с проблемите, не при първото спиране на кранчето и ......обратно в къщи. Ще се бунтуват ли , на психолог ли ще ходят - няма значение. Чакам да се променят всички герои , малко или много./без Халис , за него е късно/Не ми харесва начина по който ми показват тази промяна - визирам Орхан .Направо нелепо ! Някои са в застой - Гюлгюн , Ифакат, Асуман /на хранилка/. Има много сюжетни линии , но......сценарий. Тези откровени интимни сцени ще писнат на зрителя, дори и да харесва АфРам. Не бива да разчитат само на тях.Не трябва те да са фокуса на дизито. Те ли са посланието ? Защото всяко дизи  има такова.
С влизането на Кая и Нюкет малко се пораздвижиха нещата. Кязъм вече се изчерпа за мен тотално.Дори вече не ми е забавен. Спомням си как съм се смяла с глас когато припадна и после когато беше в болницата със системата. Трябват нови хрумки.
Аз така или иначе ще гледам. Първо защото харесвам АфРам  и второ - защото нищо друго турско не ме грабва. Гледам си други сериали и.....чакам петъците.

# 152
  • София

А турския оригинал знаеш ли кой е?

Заповядай Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=RsnjAxL2jSo

# 153
# 154
Хатуч каза, че я е оставил заради майката на Нукет, аз си мислех, че са се разделили по друг повод, лош, неизбежен, поне такава беше линията първи сезон, а то дедето си е направил кефа другаде. Еми, тогава защо и тя не си е оправила живота?! Тук малко ми се разминават😁

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 18:27 от Zvezdichka77

# 155
# 156
На мен ми е интересно да чета различни мнения от моето. Сега видях, че всъщност Ферит повдига въпроса за пиянството на Суна. Тази тема за мен беше незавършена от първи сезон, защото след голямата ревност на Сейран трябваше да спасяват Суна от брак с вдовец. След като е пазила всичките си мисли по въпроса толкова време, под влиянието на алкохола си каза какво й е на сърцето. Дали е правилно или не е друг въпрос.

Аз, не мисля, че Сейран все още има терзания по въпроса с целувката и алкохола да ги е изкарал на повърхността, след толкова време. В първия момент си помислих, че просто й се е развързал езика от коктейла и нормално, чувството за мярка се е изпарило. След това реших, че избирайки да посвети Кая в нещо, толкова лично, тя недвусмислено демонстрира близост с него в момент, в който Ферит по всякакъв начин се опитва да го изолира от компанията им. Така, тя се опита да му върне за начина, по който Ферит съсипа всеки неин опит да се отпусне и забавлява, дори използвайки язвителни намеци относно сестра й.. Разбира се, не можа да съобрази, че точно тя най- много я изложи в случая.
Сейран, просто искаше да се забавлява, веднъж в този живот, а Ферит, който принципно е цар в това, тежеше като воденичен камък на врата й Grinning

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 17:42 от Juliya*

# 157
Чета Ви само
Все още се назландисвам да гледам сериите
От това,което прочитам разбирам едно-
Сейран и Ферит се обичат,но не се уважават
Нито един от двамата не изпитват почитание и уважения към другия.
Липсва доверието,което е главното в една връзка
В един друг любим мой филм ГГ казаха,че само любовта не е достатъчна
И се оказаха  прави

# 158

azisiq, вече за втори път бъркаш темата ни с тази на шербета и то често!
Може би трябва да се съсредоточиш на по-малко сериали?

Zvezdichka77, вярно, в първи сезон ни оставиха да мислим, че са се разделили драматично заради случая с брат й на Хаттуч и дъртия Сафет, а то се оказа чиста изневяра с майката на Нюкхет Scream
И за каквопо-точно му е била вярна Хаттуч цял живот?

Ах, тези АфРам  Heart Eyes

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1710633125712113689

# 159
# 160

azisiq, вече за втори път бъркаш темата ни с тази на шербета и то често!
Може би трябва да се съсредоточиш на по-малко сериали?

Joy Joy Joy

Може и да те прочетат някой ден, Нелче Kissing Heart  ама може, не е казано, че ще... Joy Joy Joy

Цитат
Ах, тези АфРам  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Единственото хубаво нещо, което остана след края на първи сезон. Heart Засега...

# 161
Гледаме че Сейран е на масата ! А къде беше Суна - до нея . Дори и Кая се качи Само Феро бей  си е закрил очите с ръка,смъква се под масата.
Не беше от срам. Така прави, когато се изнерви. В един от епизодите Абидин го обясни. Започва да се държи за челото и после се взривява😂😂

Това с Шербета намек ли е😂😂 Видяхме, че ни минаха😂

# 162
  • Яко в Матрицата...
Критерии различни.
Аз пък не видях пошли сцени. И какъв морал в турско дизи Joy
Аз гледам фактите - Орхан живее с жена си и любовницата си под един покрив. Любовницата е жена на починалия му брат и още в първа серия ни намекнаха, че може би е имала отношения с Халис. Халис има извънбрачна дъщеря. Султан има мъж, но спи с Ферит. Ферит е женен, но има отношения с Пелин. Дотук говоря само за този сериал. Да не започвам с другите, че ще стане страшно...

# 163
Гледаме че Сейран е на масата ! А къде беше Суна - до нея . Дори и Кая се качи Само Феро бей  си е закрил очите с ръка,смъква се под масата.
Не беше от срам. Така прави, когато се изнерви. В един от епизодите Абидин го обясни. Започва да се държи за челото и после се взривява😂😂

Това с Шербета намек ли е😂😂 Видяхме, че ни минаха😂
 В интерес на истината там сценария върви даже по-добре от първи сезон, НООО актьорите са под всякаква критика, толкова изкуствени, особено главния младеж... не му запомних името, като се разплаче и може да счупя телевизора от яд, че са първи... .. просто не знам как имат рейтинг... По-добре да се ядосвам на сценаристите, но да си гледам Феритчо, много ми е сладък😀🙈😀

# 164
Беатриче, ще ти опонирам. Всички изцепки на Ферит бяха прееи да е казал, показал и отстоял любовта си пред Сейран. Да, той не е захлупеното момче от задния двор- вършял е навред, но никой кяма право да съди за миналото ти. Ферит изяде куршума , проля кръвта си и изми миналото си с нея. Сейран му върти номера след кято вече е с него. Да, не е ОК да танцуваш като парцал на масата и не защото е жена на Феро,  на никоя жена не и отива.  Най- малкото преди месец си погребала брата на съпруга си. Второ от 3 дни познава някой мъж и му се мята....миии...сори. Може да съм много олд скул, ама не е добре. Относно въпроса със Суна вече 2 път Сейран захваща и срами сестра си по тази тема.Или забравяш или прекъсваш контакт- хем не може  без сестра си, хем я яде при всеки удобен момент.
Трето, искам деца не искам деца, ама да не си на 3 реши какво искаш...и с тоя университет как го осмукват от пръстите си. То колко често приемат студенти в тоя Истанбулски университет 🤔. Всяка седмица ли може?
Привет на всички! И аз да се запиша в темата най сетне. Hug Flowers Cherry Blossom Animal Panda Face

В интерес на истината, откакто е започнал сезонът, само ви чета. Unamused Нещо ми се позагуби интереса и вълнението, както на всички останали, и то е видно по коментарите. Снощи, за пръв път ми провокираха вниманието да седна и да пиша. Нещо по-интересно стана, и то добре, че ги пратиха малко в Мармарис, че да има малко екшън и интрига. Споровете между Кязъм и Халис са толкова безполезни, ненужни за сценария, абсолютен пълнеж. 40-50 минути, отделени на претенциите на антепския скакалец защо аджеба стаята му не гледа към морето, а към стената. Моля ви .. до онзи ден нахлуваше с охрана и пистолети в имението, днес се цупи за стая, седи на масата и държи сметка защо Халис не давал на внук си дължимото в пари - поне така аз го рабрах, за наследството. Ъм .. що за глупости творят тези новите .. някаква логика изобщо вкарват ли? Гюнгито може и да беше чалнат с някои постъпки в сценария, ама поне горе-долу водеше една линия, и гледаше да я спазва. Тук са като от някоя психиатрия - днес пишем и говорим едно, другият епизод - на 360 градуса. Примерът с детето. Rolling Eyes Че те феновете творят по-интересно и логично от тези двамата, на ниво детска градина. Ожениха се и се върнаха в стартова позиция - постоянните караницци и недоверие. Не минахме ли тази фаза поне малко? Не стъпихме едно стъпало по-нагоре? Къде отидоха Сейран и Ферит от 30-36 епизод, които обожавах, бяха готови на всичко, имаше зрялост, доверие, разговори, мечти. Тук какво има .. ти флиртуваш с физиотерапевтката, ти се обличаш предизвикателно, ти не ми даваш да уча, сърдим се като 15-годишни ученици. По отношение на промяната в характерите и дори облеклото даже не ми се подхваща. Буквално ни върнаха в 1 клас. Милиметър не сме мръднали. Една и съща плоча въртим, тя все че скърца вече от изтъркване. Някакви дебилни сюжети - промяната на Орхан, захласването му с Диджле. WTF. Triumph
Може би аз също съм една от малкото, които харесаха снощната серия и чак толкова не съдя Сейран. Да, прекали с алкохола. Унижи сестра си доста - това въобще не ми хареса. Но да не забравяме за изцепките на Ферит от първия сезон. Как той отиде да прибира Пело от бара, когато тя излезе с приятели, как я изревнува от Сертер ли беше онзи, как каза на Сейран, че Пелин винаги ще присъства в живота му, как се напи и се опита да преспи с Дефне, която още тогава го попита дали не го е страх, че в някой слънчев ден Сейран може да си отвори очите, и да не иска да е залюханото момиченце от Антеп, и той преглъщаше едва едва. И при все че те тогава бяха женени, но без консумиран брак, но малко по малко вървяха към правилната посока в отношенията им. Значи тя може да мълчи за всичките му изцепки, а той един път не можа да млъкне, и направи див скандал, още даже не бяха тръгнали за Мармарис. Е, да ме извиняват, обаче и той не се търпи. Те откакто се ожениха не спряха да се карат. Ферит се е наживял и наиграл в това отношение, тя е стояла затворена в онзи конак и въобще е нямала представа за реалния свят. Ммммм .... double standard. Винаги жените ги изкарват парцали в такива моменти, а мъжете невинни, щото нали .. им е позволено.
По отношение на Кая - не мисля, че харесва Сейран. Просто намери слабото място на братовчед си и удря там. Просто го прави по-интелигентно и сдържано от Ферит, който все още тръгва с рогата напред и говори тъпотии. И да, чакам линията Суна-Кая, тази ще му намести чакрите на този. Trollface Joy
Интересно ми е наистина какво ще стане с университета, защото Ферит дооста се противопоставяше в първия сезон Сейран да учи. Ама наистина искам да видя някакво развитие в нейния образ - може ли цял живот да търкат диваните вкъщи и да са като статуи, с неонов надпис отгоре "Корхан". Аман ..
От скандалът най-много ми хареса, че Ферит отиде и се извини. За човек, който се счита за безгрешен и идеален, да се извини първи, означава много. Макар и със стъпки на охлюв, вижда се промяната, но мноого мудно и бавно.
Въобще сериалът стана пълна каша ... Sad

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 13:45 от Ela1

Общи условия

Активация на акаунт