Отговори
# 135
Гледаме че Сейран е на масата ! А къде беше Суна - до нея . Дори и Кая се качи Само Феро бей  си е закрил очите с ръка,смъква се под масата. Голям срам ! Голям моралист. Знаем го този морал и при него и при Халис. Да се огледа малко. И на другите маси  имаше качени момичета. Ама нали тя е "негова" - не може ! Той и Пелин я третираше така - като собственост.
О забравих , и Аби гледаше като наакан !

# 136
Незнам защо си мисля че Суна няма да бъде с Кая !! И да Ками много съм съгласна с всичко което каза !! Ферит си мисли че те са му собственост и Абидин не разбирам Суна му говори той мълчи като п*ка … голяма любов но и за тях двамат за мен са виновни както Суна която се уплаши да избяга така и Абидин някой по горе го беше казал същи !!!

# 137
Да насича вниманието малко към АфраМ.
Тея хора ако са се разделили .. и сега се целуват така , не знам как се преживява.
Та чак я захапа .. сигурно знае , че й харесва , ама не очаквах да включат в импровизациите си толкова огън!
Представям си без камери какво става!😂🔥
Тоя Мерт каква скрита лимонка е !

Е как ще е скрита??? Много явно си се показва момчето 😁😁
Той просто да седи и нищо да не прави и пак е супер секси 😎
Мен друго ме притеснява.. как бе се целуват така пред камера и пред 100 души екип... сигурно после след като свърши сцената Бурджу е била много горда с тях 😂 аз не разбрах, само целувка ли имаше или халвет? Те откакто са се оженили повече спорят и се карат околкото да спят заедно 😁
Ама това със захапването, беше много горещо🔥 представям си без камера как са.... оффф Афра е хванала 6тицата от тотото😁

# 138
Не знам ако бях Афра .. след сцената го замъквам в стаята.То не се издържа.На такова гадже сигурно ще съм му залепена като гербова марка.Прекрасен е просто!🥰

# 139
  • София
В интерес на истината докато снощи гледах сцената в ресторанта си мислих - защо да му се невиди Ферит не става да танцува.
Относно сцената на плажа аз максимално се опитван да разграничавам СейФер от АфРам. Реално за мен си показват как една млада двойка би се държала на плаж, през нощта, когато няма никой наоколо.
Кая наистина го правят прекалено перфектен (и в багажника се вози и куфарите носи), но в същото време мрази Ферит.
Иска ми се най-после Ферит да приеме на сериозно, че тази фирма остава за него.

# 140
Знаете ли кое много ми се набива на очи и ми е неприятно?... като се опитват да преписват разни качества и движения от Халис на Ферит. Например неспокойното "тактуване" с пръсти по масата, удрянето с длан по масата...
Разбира се, режисьорът специално внимание им отдава, обаче на мен въобще не ми харесва. Ферит не е Халис и се надявам никога да не стане защото е просто по-добър от него..

Относно Сейран:
За мен, ако твърдиш, че се бунтуваш, и че искаш да изразяваш себе си, то би следвало да го правиш винаги независимо кой е наоколо и независимо къде си. От тази гледна точка критикувам Сейран и нейният образ. Снощи тя каза, че искала да се чувства като останалите момичета и да живее, но от друга стана не смее и не го прави в Истанбул..? Затова нейният "бунтарски" образ не го взимам много насериозно...
Бунтува се смело, само когато е далеч от родата.🤷‍♀️

Нямам проблеми с облеклото ѝ в Мармарис, просто аз лично не харесах черната рокля от ресторанта. Има и други по-хубави рокли, които биха постигнали същото послание 😂, пак изрязани, пак подчертаващи извивки щом целта ѝ е да "предизвика". 😅😂🤪

Да се повторя, но образите наистина са много разпиляни. 😅

Щом решиха да пуснат behind the scenes видео след 40 епизода, значи работата е сериозна... все пак...рейтингът удари 5. 🤡

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 21:18 от bellie_ellie

# 141
# 142
Ако ми се гледаха пошли сцени, щях да избера някой примерно американски сериал. Много сбъркаха сценаристите, като опорочиха образа на Сейран. Гледам турски сериали, защото в тях има теми за морал, чест, възпитание, уважение и почит към по-възрастните. Като знам какви терзания бяха само за един поглед, или целувка, а какво видяхме тук  - след силна пиянска вечер не показват и грам срам, или покаяние. Накъде отива този сценарий. .. Въпросът е риторичен! 🙂

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 14:56 от Ninka555

# 143
  • Яко в Матрицата...
Аз пък не видях пошли сцени. И какъв морал в турско дизи Joy

# 144
Абе, тези целувки и интимности, изобщо този трик СейФер или АфРам, не трябва да е водещ и да се експлоатира самоцелно за привличане на внимание. В, никакъв случай не трябва да бъде единственото, което заслужава коментар след края на епизода. Трябва да остава, като послевкус, като ненатрапващ се аромат, като красиво бижу, което допълва, не обсебва визията...
В момента малко сме заприличали на клошар с диамантена брошка Joy
Оголели, но красиви Joy
За мен по- вълнуващи си остават, онази първа целувка на Ферит, след която последва шамар и, онази първа, спонтанна целувка на Сейран на летището, която ме разплака. Нищо, че не бяха, толкова откровени, въздействаха по- силно. Защото имахме силна история, защото емоциите и напрежението удряха тавана.

Никой не може да ме задържи с рекламни клипчета зад кадър или с почти истински интимности, когато е единственото, което ми се предлага.
Тук съм все още, защото имам надежда, виждам светлина в тунела Grinning
Гюнгер (явно, вече не съм в състояние да напиша коментар, без да го спомена Joy) остави богато наследство. И, трябва да си пълен неудачник, за да го пропилееш. Разчитам, че новите сценаристи не са тоооолкова зле, и че ще се хванат за опциите, които имат.

Сигурно го пиша за 3- ти път- харесвам замисъла (това ми е надеждата), но за момента, никак не ми допада възпроизвеждането му.

# 145
Критерии различни.
Аз пък не видях пошли сцени. И какъв морал в турско дизи Joy

# 146
Все пак вече са женена двойка , различна от преди.Със споделена любов .. нормално и целувките им вече да не са рядкост , както и да са по-истински.По-скоро с други емоции трябва да ни впечатлят сега.
Първите трепети , целувки и халвет ги минахме , беше еуфория.Време е да разрастнат любовта си и да са един до друг , да се подкрепят .. а не да се джавкат нон стоп.

# 147
Ако ми се гледаха пошли сцени, щях да избера някой примерно американски сериал. Много сбъркаха сценаристите, като опорочиха образа на Сейран.

Щеше да е опорочаване, ако Сейран беше излязла с чужди хора и се беше държала по този начин. Тя беше в присъствието на най- близките си и си позволи да се отпусне, както никога досега.
Защо не й позволяваме да сгреши?
Добре, че Ферит не мисли като теб Smirk

# 148
  • София
На мен ми е интересно да чета различни мнения от моето. Сега видях, че всъщност Ферит повдига въпроса за пиянството на Суна. Тази тема за мен беше незавършена от първи сезон, защото след голямата ревност на Сейран трябваше да спасяват Суна от брак с вдовец. След като е пазила всичките си мисли по въпроса толкова време, под влиянието на алкохола си каза какво й е на сърцето. Дали е правилно или не е друг въпрос.
Продължиха с алкохола и в ресторанта, където тя реши да се забавлява и да потанцува за мъжа си на масата. Не виждам нищо странно като действие и тук.
Аз като чух песента също исках да стана и да потанцувам, дето хич не ми е до такъв тип забавления от години. Това е бг варианта, за на който му е интересно
https://www.youtube.com/watch?v=_d2MPuivfx0

# 149
Да драсна и аз някой ред за епизода. Да започнем с Кязъм, как ще са пълнеж тези сцени, аз така се забавлявах с него и претенциите му. Разсърдиха деде и му дадоха време да премисли решението си, а същевременно Кязо останал сам на масата с такъв апетит похапва като невиждал. Ясна е целта на Кязъм за всички ни, познаваме го добре, но от друга страна, той се застъпва за Ферит дори и с цел лична облага, къде е Орхан?! Той абдикира от всякъде...На моменти ми се струва, че думите които Кязъм нарежда, Гюлгюн иска да чуе от съпруга си- ама къде ти. Голяма драма със стаята тази тясна, тази няма изглед към морето, тази пък става ама ще му се изкриви врата, за да види морето Joy . Иска антепски вкусотии, побърка ги, ама аз се забавлявах с него. Хубав беше разговора между Хатуч и Халис, нейното пристигане в имението не е като на Кязъм, тя го прави, за да са щастливи децата, не е имала възможност да си има дете, но иска да види поне внуци.
За Мармарис-деде ги прати за едно, то стана друго. Grinning Таро ми е симпатяга и точно този луд поглед, който коментирате мен ме кефи. Провокатор е, ама такава е и ролята. Много стриктно момчето поде задачата да огледа магазина, ама Феро си е инат. Нарочно му опонира, и да му беше харесало мястото, щом Кая каже да, Феро винаги е не. Разбирам Ферит, на него му е писнало от фриволни жени, отдавна заяви, че Сейран е различна и не иска да бъде като другите и да попада в този свят.Сейро пък и се живее, лудее, учи...тя нищо не е видяла от живота. Иска да опита от всичко, но заедно с Ферит, но аз не мисля, че той е съвсем готов затова, особено за компромиси. Неговата жена, неговото момиче, моя, не се меси ...- той не е готов за компромиси и това е проблем и ще бъде такъв. Сейран не я обвинявам, че се напи , обвинявам я само, че неглижира проблема на Ферит, а както видяхме момчето започна да изпитва силни болки. Та приятна или не Феро има нужда от физиотерапевтката. То като цяло на Корхан фемили не им пука за здравословния му проблем, някой попита ли го аджеба ходи ли на лекар, какво са му казали....майка , баща, дядо....никой..... Иначе рониха сълзи в болницата. Сейран е само до него, но и тя слага нейното забавление на първо място. Това ме подразни и продължавам да не го разбирам. А пък за диабета това пък съвсем се забрави. Доволна съм, че Суна си изля душата на Абидин и го постави на място, малко му е. Прави се на сърдит, ама защо? За мен Аби е вече излишен в цялата история, ако не завъртят нещата да е син на някой от Корхан направо нямаме нужда от него .
За университета-мисля че Ферит я е записал, но Сейро избърза разбира се и прие, че това е дело на Кая. Проблема не е толкова в прегръдката, тя е в знак на радост, че ще се сбъдне силна нейна мечта, която е подкрепена видимо само от Кая, но естествено че Ф ще полудее. Момчето пусна лека усмивка очакваше него да прегърне, но ... трябва драма.
За горещите сцени- АфРам са златната монета на дизито, ясно е. Сладури, готини, горещи, усмихнати, влюбени-пълнят сърце и душа и такъв заряд носят тези слънчица.
А Султан да не се нерви на Диджле, че и тя не е по-различна.

Оптимист съм и аз за сериала, виждам че сценаристите се лутат, сцени харесвани от първи сезон със СейФер леко вкарват и тук -закачките, замерянките... Мармариските романтики пък според мен идват от летните емоции , които изживяхме с АфРам и искаха да задоволят фандома. Мечтите на Сейран за пясък, море, обиколки по света с Ферит, всъщност знаем, че са желания и на Афричка. Grinning Не знам какво ще измислят, но и фандома стана капризен и вече каквото и да се поднесе се бунтува. Имаме две основни неща, ръката на Феро и университета на Сейро.... Кязъм не знам и той колко би бил съгласен с унито , та може би отиваме към конфликт Кязо Феро, и сега е момента наистина Феро да се изправи срещу него и да защити жена си.

Общи условия

Активация на акаунт