Отговори
# 285
И тази глупост "Бригада-нов дом" защо я връщат? По-добре "Смени жената", хахаха.
А как ни лъжеха от лятото насам, че ще има Биг Брадър сега в този сезон...

# 286
Аз гледам "Новите съседи". От 12. 01 ще дават 13-ти сезон, доколкото разбрах после ще продължат с 14-ти.
От линка по-горе научих, че ще повтарят друг любим сериал ("Ало, ало").
Та, със сигурност всяка делнична вечер ще сме на btv comedy.

По анкетата към темата. Миналата година много ми хареса новогодишната програма на БНТ. Пяхме старите познати песни, танцувахме, забавлявахме се (празнувахме в тесен семеен кръг - ММ, малката щерка и аз). Детето ни гледаше с ококорени очи, че знаем повечето песни. Тази година очаквах отново хубава новогодишна програма, но се разочаровах.
За музиката - мога да слушам всякаква музика. Харесвам поп, рок, народна. В колата напоследък слушам джаз, преди това класическа (радиото ми е повредено, та си пускам дискове), действа ми успокояващо.

# 287
  • София
И тази глупост "Бригада-нов дом" защо я връщат? По-добре "Смени жената", хахаха.
А как ни лъжеха от лятото насам, че ще има Биг Брадър сега в този сезон...
Ако щеш ми вярвай, тъкмо идвах да пиша, че ми липсва "Смени жената". 😃

# 288
Аз си го гледах още преди 2010 по Pink Plus - Menjaj ženu.  Но там една история я даваха цяла седмица, 5 делника по 1 час. Тук всичко е в рамките на едно предаване. И Фермата я даваха там (Farma, после и VIP Farma), десетина години преди да тръгне в България. Сърбите са по-напред от нас при повечето формати.

# 289
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много се радвам, че връщат "Бригада нов дом". Най-смисленото и нормално предаване в бг ефира за мен, чакам новия сезон с нетърпение, Мария Силвестър ми е любимата водеща.

# 290
Аз също много харесвам Бригада Нов дом и предаването е много далеч от "глупост". Като "глупост" бих определила точно Смени жената, което ми е досадно и откровено тъпо.

Джес, Мария Силвестър ще е в новия сериал на бтф, Алфа.

# 291
То "Смени жената" у нас е направено глупаво. Често преиграно, със синхрони, четени с някакъв патос от Даниел Цочев, всичко скалъпено за 45 мин. епизод. В други държави този формат се излъчва в рамките на 5 епизода и наистина изглежда като риалити.  Даже малко свикваш с дадените двойки, като дойде петият епизод и не искаш да ги сменят с нови следващата седмица. Има 5-дневна нишка, като мини-сериал. Понякога и в петъчната Черешка имаш вече чувство, че свикваш  с тях и не искаш нови участници другата седмица.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 12:49 от diziler

# 292
Бригада нов дом е много стойностно предаване. Но мен лично Караджов и Мария много ме дразнят и не го гледам. Хубаво е , че дават надежда на хората, които са изпаднали в нужда

# 293
  • София
И аз като @Севда: сезон след сезон ми доскучава вече, но ако няма предаване - няма и да ги има тези (колкото и малко да са) семейства, на които им се подарява възможност за нормален живот. През Смени жената, предпочитам Бригадата.
"Менкането" на моменти върви като нагласена гротеска (но наистина заради смешно малкото време - никой не опознаваш, а то вече свършило).
На БГ сериалите винаги даваме шанс у дома. Поне половината ни разочароват.

# 294
От форматите на бТВ ще дам шанс на Аз обичам България , новият сериал "Алфа" и Съни Бийч 3 . Очаквам скоро и програмата на Нова ,за да видим и те какво ще предложат! От Промото което върви по телевизията,освен познатите формати, има и нов сериал който се казва "Любовни афери",звучи бозица,но дано скоро имаме повече информация около програмата.

# 295
При нас в "Смени жената" даваха прекалено много крайности и натъртваха на тях. Едните супер бедни, другите живеят супер луксозно. Или едните са супер консервативни, другите са айляк и си правят каквото си искат. Едните обичат нощния живот и купона, другите поставят на първо място децата и са се лишили от всякаква забава в името на децата. Или пък двойка, в която мъжът е пълен чехльо и жената командори.... съпоставят с двойка, в която мъжът е цар и господар, думата му е закон (както беше с Альона и Мышо, жената го обгрижва, чисти, готви, пере, гледа децата, мъжът само ходи на работа и се грижи за парите вкъщи. В другата двойка мъжът мие чинии, приготвя салата, вечеря... чисти пода). Много рядко са чак такива крайности и като натъртват на тях, стои някак изкуствено. Че и все едно скандалите са режисирани.

# 296
И аз намирам "Бригада нов дом" за едно от малкото смислени и стойностни предавания, което има смисъл и реално приложение в живия живот. Оказаната помощ на нуждаещи се семейства най малкото мога да нарека "глупост".
Даже ми се иска да има повече такива предавания в които се помага на хората и им се дава лъч светлина в сивото им, трудно и изтормозено съществуване.
 Виж "Смени жената" за мен си е пълна безсмислица и тотална глупост. Но всеки с вижданията си, де. Не го гледам аз това предаване, защото ми е лишено от всякакъв смисъл. И защо по дяволите "смени жената", не може ли да е "смени мъжа", "смени децата" Joy, защо да сменяме само жената.

# 297
Джасте, все едно жената е в подчинено положение.
Мен само заглавията на тези предавания ме дразнят и не ги гледам. Ергени, фермери, все някой си търси жена.
Бригадата я гледам понякога, че има идеи за ремонти.

# 298
Да, все едно ще сменят гумите на колата. Те едно време Загорка изгоряха с оная реклама - Какво му трябва на Човек.. А, на тия със "смени жената" им се кефят. Разбирам да е "смени партньора", ама не, жената е за смяна, все едно е автомобилна гума.

# 299
  • София
Хич не се задълбавам в името на предаването, щом ми харесва- гледам, ако не много бързо го зарязвам - като новото предаване по БТВ например. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт