Отговори
# 270
  • София
За “Leave the World Behind“.
Първо, да спомена, че вече има субтитри (а филмът - в 2-та наши тракера със "съседните сергии").
Чаках го (знаех за него и субтитрите се позабавиха). За да не внасям спойлери, ще отбележа само (лични впечатления):
Който не е чул - продуценти са съпрузите Обама, заедно с автора на романа (и др.). Джулия Робъртс, Махершала Али в каста. Нещо като (не винаги сполучливите) сънища на Шаямалан, но не точно. Или като постапокалиптична философска драма за Театър 199 (в повечето време на екран са 2-4 актьори). Не бих казал: приятен. По-скоро задаващ въпроси и отговорите на създателите. И не точно: пропаганден. А някак едностранчив (като послание). Не съжалявам, че го изгледах, но не ме въодушеви особено. Старая се да не намесвам политика в коментара си, но всъщност, за зрител - който не си е затворил очите за днешното време и свят - Е.
"Индианският" на Скорсезе (макар 3-часов и по документален роман) ми хареса повече - въпреки че и книгата съм чел сравнително скоро. Имам предвид от новите филми, които излязоха неотдавна.

# 271
  • София
Муден ми е Берлин, но и аз много харесвам актьора.

# 272
Може и да не съм прав, но имам чувството, че от 14 февруари "Кой да знае" ще го изместят в 18.00 ч..  На тази дата започва "Ергенът". И след това "Денсинг Старс" и "Аз обичам България", съмнявам се да ги пуснат от 21.00, когато конкуренцията им диша във врата. А по НОВА пускат "Един за друг", "Непобедими заедно" и "Хелс Китчън" от 20.00.  По БТВ в есенния сезон си преместиха  в есенния сезон "Фермата" от 20.00, когато НОВА преместиха "Игри на волята" от 20.00, разместваха и дните на излъчване, само и само да се нагодят... Това са скачени съдове.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 21:01 от diziler

# 273
  • тук, на мястото си
"Денсинг Старс" ли? Не знаех, че се завръща ефир.
"Непобедими заедно" някакво ново  предаване ли е?

# 274
Да, анонсът върви по БТВ и като гледам

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 21:40 от diziler

# 275
  • Другата България
Не мисля, че ще има нов сезон на “Един за друг“.
За “Непобедими заедно“ къде да прочета?

# 276
Върви автореклама за пролетния сезон на Нова ТВ, пускат я често, там дават кадри и  от "Един за друг".
За "Непобедими заедно" инфо скоро.

Eто и стоп кадри от промото на Денсинг Старс
Скрит текст:

# 277
  • Другата България
Да, да, за Денсинг-а знам, но за другите две не съм сигурна.
Не казвам, че няма да ги има, просто никъде не намирам инфо.

# 278
  • София
Няма да са и двете, ще е или Един за друг или Непобедими заедно, те са еднакви.

# 279
  • Другата България
Няма да са и двете, ще е или Един за друг или Непобедими заедно, те са еднакви.
Именно, така смятам и аз.
И мисля, че нов сезон на “Един за друг“ няма да има.

# 280
  • София
Сега се говори, че били размислили и нямало да е новото, а пак Един за друг, но дали ще е така още не се знае.

# 281
  • Другата България
Да, то аз май нито едното няма да гледам, но ако “Непобедими заедно“ беше на екран, бих му дала шанс поне отначало.
А относно сериалите, кои и какви се очакват?

# 282
Сезонни акценти пролет 2024 по bTV: https://seasonhighlights.btv.bg/

# 283
  • Разпиляна във въображението

Всичко си очаквам значи Simple Smile

Промото за Денсинг старс също ме радва - почти всички известни лица на медията са ги вкарали.

# 284
  • Другата България
Благодаря.
Значи на “Алфа“ ще дам шанс, “Кой да знае“ когато има време - вероятно няма да има, със “Стани богат“ същата работа. Ще пробвам и с “Аз обичам България“.
Чакам НОВА да си обявят полусезона.
По предварително инфо в “Хелс Кичън“ ще има участничка от Северозапад, отново, така че задължително ще го гледам, имах резерви заради часовия диапазон, но вече нямам такива.
Да видим сериалите.

Общи условия

Активация на акаунт