Отговори
# 255
  • Бургас
Гласувах!
Но исках да отбележа освен Рок музика и народна,но не може.

# 256
Честита Нова Година!
Ние бяхме на Nick Jn... Joy  Малкият беше бая болен... Та си бяхме 3-мата вкъщи и гледахме Барбароните и Пепа Joy

Любима музика рок и народно (няколко години тренира народни танци за аматьори) и ми е любима.

# 257
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Честита Нова година! Здраве и хубави неща за всички!

Случайно открих тази тема и бързам да се запиша да не ви изгубя.
Тази есен гледах постоянно само Игри на волята. Дори Стани богат не можах да гледам в редовно време, а повторения. От филмите чакам Вина, май тази седмица ще започва.
От Новогодишната програма тази година харесах БНТ и много, много не шарих по другите. След 0.00 часа си пуснах Драгана и Лепа.
Гледате ли по БТВ новото шоу?

# 258
  • Другата България
Скрит текст:
Здравейте!
Честита Нова година! Здраве и хубави неща за всички!

Случайно открих тази тема и бързам да се запиша да не ви изгубя.
Тази есен гледах постоянно само Игри на волята. Дори Стани богат не можах да гледам в редовно време, а повторения. От филмите чакам Вина, май тази седмица ще започва.
От Новогодишната програма тази година харесах БНТ и много, много не шарих по другите.
След 0.00 часа си пуснах Драгана и Лепа.
Гледате ли по БТВ новото шоу?
Вечни са Драгана и Лепа, вечни! Heart

Аз гледам новото шоу, и не ми допада, но го гледам само защото няма какво друго да се гледа сега.
“Вина“ също чакам, втори сезон, има тема за сериала, а и има тема за “Кой да знае“.
Но тук също може и пишем за всичко.
Добре дошла! Hug

# 259
  • София
А Берлин(Хартиената къща) някой подкара ли го.Аз в момента го тегля.Има 8 епизода,дали са всички ?

# 260
  • София
На мен ми допада досега. Аз и Берлин като герой по принцип си го харесвах най-много. Simple Smile
8 епизода е общо сезона. Би трябвало да има и сезон 2.

Препоръчвам и Reacher, сезон 2.

# 261
  • Другата България
А Берлин(Хартиената къща) някой подкара ли го.Аз в момента го тегля.Има 8 епизода,дали са всички ?
Това са епизодите, да.
Аз му се канех, защото съм един от най-най-големите фенове на “La casa de papel“, на един дъх го изгледах....първия път. Обаче прочетох доста не негативни, а по-скоро коментари, че на фона на сериала този е един блед римейк, а и разказва за Берлин ПРЕДИ събитията, случили се в Касата. То и няма как да е иначе. И се отказах. По принцип не обичам когато имам прекрасно впечатление за нещо да се разочаровам после от друго...нещо, свързано с него.
Пиши дали ти е допаднал.

# 262
И аз заради не особено възторжените коментари давам пас на Берлин (засега).

# 263
Аз много се издразних като пуснаха сръбските певачки за Нова година. Нямаме си певици та трябва да внасяме сръбски.
Някак преглъщам концерта на Пайнер, ама това ми дойде в повече.

# 264
  • Другата България
А, имаме си “певици“.
С лопата да ги ринеш, с едни текстове, ритми, коя от коя по-засукана....чалгаджийка.
Но наистина явно е въпрос на предпочитания и вкус. Затова канали бол, и избор голям.

Аз всъщност влязох да препоръчам един филм, “Leave the World Behind“.
https://www.imdb.com/title/tt12747748/
Който е гледал “Не поглеждай нагоре“, ще го хареса.

# 265
  • София
Точно Нова година нямаше голям избор, все чалга беше, сръбска, българска все ми е едно. Обикновено има по-голямо разнообразие сред основните канали, но тази година дори по БНТ бяха поканили такива певци.

На мен на БНТ ми хареса най-много, но скечовете бяха ужас, не понасям хумор тип каналето, актьорите на Слави и тн.

# 266
За много години, банда! 🤗

Аз пък гледам третия сезон на Сървайвър и чак на 14 епизод си дадох сметка, че Жени е... Жени. 🤣🤣🤣 Шматка съм!
Сега разбирам защо толкова харесвате Владо Карамазов като водещ. Имах забележки към него в миналия сезон, но вече не. Simple Smile

# 267
  • in Wonderland
Освен в Нетфликс, някъде другаде намира ли се Берлин?
От никъде не ми изскача, а много ми се гледа.

# 268
Освен в Нетфликс, някъде другаде намира ли се Берлин?
От никъде не ми изскача, а много ми се гледа.

https://swatchseries.is/tv/watch-berlin-104434

# 269
  • in Wonderland
Благодаря!
Ще гледам без някакви очаквания, на мнение съм, че рядко, да не кажа никога, спин офф на сериал е успешен.
Но заради Педро Алонсо съм готова на всичко Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт