Отговори
# 300
Аз пък да си кажа, че много ми харесва третият сезон на Сървайвър. Ники Мартинов е невероятен! 😍
Адмирации и за социалните умения на психоложката Галя.

# 301
  • София
Ето и новогодишните рейтинги. 😊
НОВА доминира!
А българина по стара традиция си гледа президента по БНТ1 😀😎

# 302
Президентът не го ли дават по всички телевизии? 🤔
Ние пък точно него не го гледахме, макар че основно бяхме на БНТ. 😁

# 303
Аз пък започнах да гледам четвъртия сезон на Сървайвър и ми е много интересно, защото толкова съм чела от вас (Дяволчето, Бен и Мери) за Занев, Бърканичков, Ива Пранджева, племето Таяк, че нямам търпение да ги видя в действие. Малкият Джаро също е тук (не за дълго, доколкото знам). Нали Владо Карамазов ще се появи по някое време? Такива спомени имам. А и Туджарката го е споменавал.
Двете племена заедно ли ще живеят?

# 304
Bilyana14, до колко си склонна да знаеш какво се случва напред в сезона?

Карамазов е водещ.
Двете племена не живеят заедно.

# 305
Много благодаря за отговора, Fortuna! 🤗

Аз знам някакви неща за развитието на играта - това, което са писали Дяволчето и другите. Знам, че Таяк ще е много силно племе, но ще го разпаднат. Знам кой печели (беше ми трудно да си спомня в интерес на истината, докато не ми изскочи Дяволовото "Успех в живота!" 😁) и че това е наказателен вот срещу Ива. По принцип нямам против да съм наясно с това какво се случва, но сега ми е много интересно и ще се въздържа от допълнителна информация. 😊

# 306
  • София
Изгледах от Нетфликс, риалити предаване по мотиви на сериала ''Squid Game''.
Хареса ми и препоръчвам. 10 епизода са. Има го по торентите.

''Берлин'' бива като сериал ама прекалено много емоции вложиха в някакви мелодраматични моменти. Попрекалиха.

Вина изгледах първите два епизода. Засега си ми харесва все така. Рано е още за по-генерално оценки.

Гледам и Максимал новия сезон, който дотук им е най-добрия от всички във всяко едно отношение.

Иначе съм на вълна Australian Open + Купа на Африка и Азия по футбол.
И си следя любимите зимни спортове.

Ето и как стартира втори сезон на ''Вина'' като рейтинг.
По принцип е изключително рядко (случва се инцидентно при ма на националите по футбол или голям спортен форум веднъж на 2 години) каквото и предаване на БНТ1 да попадне в топ 25. Въпреки тези слабички 7% (слаби за Нова и БТВ, но явно за БНТ е максимума), премиерния епизод на ''Вина'' от 07.01.24 г. неделя, 21:00 ч. пробива желязната завеса! Simple Smile

# 307
Аз си чакам ХК. Обожавам кулинарки предавания. За другите ако има време.

П.с 3-догишният тодлър е в стихията си. Laughing

# 308
И аз чакам Виктор Ангелов. 🥰

Междувременно изгледах четвъртия сезон на Сървайвър и също много ми хареса (както и третият). Радвах се с Таяк, плаках за Нончо, изненадвах се от врътките на съветите. Даже съм доволна и от победителя ("Успех в живота!"), който лично за мене е най-нелепият участник в българския Сървайвър. Беше ми интересно да прочета за околосветското му пътешествие и любовта към Филипините.. и филипинката. Wink
Днес подхванах петия сезон и съм втрещена от скандалите при ветераните.
А и друго се чудя - има ли игра в ИВ, която да не е "крадена" от Сървайвър... 🤔

# 309
  • София
Във ветераните има скандали, защото Агонцев ги е събрал предварително и е искал да делят парите. Някои не са искали да участват. Не помня дали се коментираше в самото предаване, така че се извинявам, ако е спойлер.

На мен ми бяха доста интересни и двата сезона, както и този с Бо и Зоран. Само последният на Аджун беше зле, друго си е класиката.

# 310
Ясно! 😉
Дяволчето беше споменавал за тази уговорка, но не помнех кой с кого. Изненада ме отношението на Бърканичков към Занев. Явно има връзка. Чакам битката на Бърканичков с торбите на пръта, за която също съм чела много. 🙃
Забравих да спомена, че ми хареса включването на Ники Мартинов и Агонцев в четвъртия сезон, за разлика от участията на Нели, Георги и Дренски.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 21:23 от Bilyana14.

# 311
  • София
Тук е и другата епична битка Агонцев и Крум. 😆

# 312
  • Другата България
А аз като ви чета се хващам, че съм позабравила доста неща.
Старост нерадост.....или прекалено много изгледани сезони и на американския “Сървайвър“, и на австралийския, и на ИВ.....

# 313
Тук е и другата епична битка Агонцев и Крум. 😆
И за нея съм чела. 🤣 Със символите, въженцата и копаенето, нали. 😉

# 314
А и друго се чудя - има ли игра в ИВ, която да не е "крадена" от Сървайвър... 🤔

Освен халки и вериги май няма. Някои са дори 1 към 1 взети, наскоро попаднах на абсолютно същата игра със сляпата баба дето трябва да вдигат онези предмети по дървената платформа. Даже самите предмети, които трябваше да събират по трасето бяха същите (евентуално в ИВ да са имали малко повече, вече не ги помня точно).  На мен много ми харесват сървайвърските игри, в които има и гмуркане.

На играта с Крум и Агонцев толкова съм се смял Joy Иначе Агонцев ми стана много неприятен след този сезон, ама то и в по-старите се е говорело, че има такива уговорки за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт