Отговори
# 315
И аз съм позабравила доста неща, но победата на Бърканичков я помня, както и двубоя Агонцев-Крум и неспортсменството на Агонцева.
Помня и специалните форуми за сезоните, от които ми останаха виртуални приятелства.

# 316
  • Sofia
И аз чакам Виктор Ангелов. 🥰

Междувременно изгледах четвъртия сезон на Сървайвър и също много ми хареса (както и третият). Радвах се с Таяк, плаках за Нончо, изненадвах се от врътките на съветите. Даже съм доволна и от победителя ("Успех в живота!"), който лично за мене е най-нелепият участник в българския Сървайвър. Беше ми интересно да прочета за околосветското му пътешествие и любовта към Филипините.. и филипинката. Wink
Днес подхванах петия сезон и съм втрещена от скандалите при ветераните.
А и друго се чудя - има ли игра в ИВ, която да не е "крадена" от Сървайвър... 🤔
Леле,колко назад ме върна!😀
Като се сетя и там що нерви потроших. ooooh! Особено като знаех,че не трябваше  Таяк да се разпада /позната схема-преиграване на другия ден,разцентриране на оръдие...😉/

Бърканичков и лоста...,даа.И другото култово - "и така нататъка,и така нататъка".😂
А Крум и Агонцев периодично си ги пускам отвреме навреме и всеки път умирам от смях.🤣

Приятно гледане,Билянко!🤗

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 00:37 от avi10

# 317
  • София
Тази игра наистина е култова, става ми смешно само като се сетя. Не по- малко култовият монолог на Бърканичков на съвета май пак е в този сезон.

# 318
  • София
Слагам линкове, за който иска да си ги припомни:

Играта на Агонцев и Крум:
https://survivor.btv.bg/videos/naj-epichnata-bitka-v-survivor-do-momenta.html

Играта с тежестите:
https://survivor.btv.bg/videos/geroizam-s-208-kilograma.html

Речта на Бърканичков:
https://survivor.btv.bg/videos/rechta-na-barkanichkov-i-t-n-i-t-n.html

Ех, хубави спомени, още ме развеселяват. Докато новите предавания са ми интересни, но често се ядосвам, не ми носят предимно хубави емоции, както Сървайвър.

# 319
И така нататъка, и така нататъка......цвиляяя LaughingLaughingLaughing

# 320
Много ти благодаря, avi! 🤗🥰

Сериозно ли са преигравали "войната на племената"! 😳 Леле! Защо?

Тези ветерани колко бой ядат!!! 👀 Не е истина! Ама ми е странно и наличието на тоооолкова много игри с пъзели в този сезон (рядкост за предишните), но... явно са се знаели възможностите на Дамяна ли беше... Гледах я в Максимал... не ме впечатли.

За момента още не съм наясно защо Бърканичков точно така скочи срещу Занев. И Занев ли е бил в заверата на Агонцев?! 🤔

Ваня Джаферович е тотално отчаян, явно скоро Жени ще му вдъхва сили... и стратегия...

# 321
Има ли къде да се гледат сезоните онлайн?

# 322
  • Sofia
Много ти благодаря, avi! 🤗🥰

Сериозно ли са преигравали "войната на племената"! 😳 Леле! Защо?

Тези ветерани колко бой ядат!!! 👀 Не е истина! Ама ми е странно и наличието на тоооолкова много игри с пъзели в този сезон (рядкост за предишните), но... явно са се знаели възможностите на Дамяна ли беше... Гледах я в Максимал... не ме впечатли.

За момента още не съм наясно защо Бърканичков точно така скочи срещу Занев. И Занев ли е бил в заверата на Агонцев?! 🤔

Ваня Джаферович е тотално отчаян, явно скоро Жени ще му вдъхва сили... и стратегия...
Знаеш как е,като не побеждава който трябва -преиграват.😉

А Джаферович,ако не се чуваше с жена си през ден,да му вдъхва сили и стратегии,все си беше тръгнал.

# 323
# 324
  • София
Това някаква вътрешна информация от участник ли е?

Аз въобще не вярвам в това, че Жени му е изиграла играта. Не я намирам за толкова добра нея. Видяхме я и в ИВ, стигна далеч, но въобще няма подход. Докато Ваня е точно обратното, за мен си ги надигра. Вдъхнала му е сили и го е мотивирала да остане, но победата си е негова.

# 325
  • Другата България
Не е точно инфо от участник, те са си го казвали, дори Ваня е споделял, че е бил на път да се откаже и само Жени му е помогнала с телефонни разговори, като освен кураж му е помогнала и с играта, стратегията в нея.
Ваня нямаше да спечели без Йори, това надали има някой, който да го отрича. А играта с Йори /жените/ е дело на Жени.

# 326
  • София
Аз знам, че са говорили, но е различно от "разговор през ден". Твърдението на avi е за нагласяване.

Всички стари участници бяха влезли със стратегия, една част и с непозволена такава, новите да са се подготвили. Жени и да му е казала стратегията с жените, то зависи и какво ще се падне като каст, Виолета и Денислава също влязоха с такава заявка и нищо не стана от това. Йори му помогна страшно много, но и той я усети, че ще се случи така. Може да я е използвал, но и това е част от играта, да намериш кой да обира пешкира. Йори беше в позиция, в която шанс за победа няма. Иска се да си човекът в сянка и да си адаптивен, а не да се разправяш и да обиждаш хората. Трябва да знаеш кога да си затвориш устата. Това Жени определено не го умее. Никакво търпение няма у нея. Затова казвам, че личностите качества са много важни, без тях никоя стратегия не работи.

# 327
  • Другата България
Аз съм склонна да мисля, че това, че СЕГА Жени не умее да си затваря устата не означава, че ТОГАВА не го можеше.
Сегашната Жени няма нищо общо с онази Жени. Още повече, че тя вече беше участвала и имаше опит що се отнася до стратегия и коалиции.

А дали са говорили “през ден“ хич не помня, но помня, че са говорили и Ваня е останал именно благодарение на нея.

# 328
  • София
Това и аз го помня, той го е разказвал, но има разлика между останал и спечелил. Както и между това да го мотивират да остане и това да го бутат да спечели. И в другите предавания ги карат да размислят, защото прецакват сезона. Изпращат им психолози или други методи, за да не се откажат. Причината не е, че много държат на някого, а че сезонът пропада, ако участниците искат да си ходят. Затова и попитах avi, тъй като има голяма разлика в разговори през ден и официалната версия.

# 329
Аз помня, че Ваня искаше да се отказва и тогава дойде разговора с Жени. Сега, колко са говорили, не знам, дали е било през ден, също не знам, но от това, което дадоха, тя наистина го мотивира да остане. В такива моменти на човек малко му трябва.
Бърканичков така спечели с тежестите. Някой, в сублимния момент, му беше казал, че детето му ще гледа и ще се гордее с него и той издържа.
От участието на Ваня аз помня само момента с отказването и разговора с Жени. Играта му я изнесе Йори. Силен играч, ама не знаеше кога да си затвори устата. Помните ли играта със Занев? Йори му беше достоен съперник.

Общи условия

Активация на акаунт