Отговори
# 345
  • Другата България
Чакаме програмните схеми на телевизиите.

# 346
Брадърът може да го излъчват от декември до март. Тогава все имат дупки и не излъчват почти нищо. Може да хванат тази ниша.... Примерно.

# 347
Дано , го адаптират по Канадската и Американската версия. Много по-интересно ще е

# 348
Дано , го адаптират по Канадската и Американската версия. Много по-интересно ще е

Написах го в темата за ББ, но ще го цитирам и тук, защото донякъде може би има връзка с казаното

Цитат
В рекламата казват "...очаква своите нови съквартиранти за един различен сезон". Какво ли са намислили Thinking

Обаче си мисля, че няма да е много подходящо за нашата аудитория, която е свикнала да свърза ББ със сеира (което не е непременно лошо, защото и аз се забавлявам на такива предавания). Според мен трябва да се придържат към познатото и евентуално само да разрешат да могат да се обсъждат номинациите, за да се вкара лек елемент на стратегия. Ако искат да правят стратегически предавания по-добре да купят някое ново.

# 349
Аз да попитам има ли ги някъде събрани епизодите на Къртицата - друго реалити, за което съм чела много.
Ауткастът е свършил невероятна работа със Сървайвър! От сърце му благодаря! 🤗

# 350
Къртицата ги имаше преди време във vbox7 (поне сезон 1), но скоро се очаква да не са достъпни видеата, така че сега е момента да се гледа Simple Smile
Иначе много бих искал отново предаване като Къртицата. В момента в UK и US тотално избухва подобно шоу - The Traitors

# 351

Малко повече подробности може ли? Не гледам чужди ББ-и, не им знам особеностите.

# 352

Малко повече подробности може ли? Не гледам чужди ББ-и, не им знам особеностите.
Там играят много по-стратегическа версия.
Скрит текст:
Всяка седмица имат някаква игра, и победителятполучава правото да номинира двама души

После имат нова игра, в която участват двамата номинирани , този който ги е посочил и още трима на случаен принцип. Победителят получава правото на вето,с което може да спаси себе си или някой от застрашените и да предизвика лидера на къщата, да номинира друг на негово място.
На финала съквартирантите гласуват анонимно кого да изгонят Оформят се коалиции почти, като в Сървайвър и има много интересни сезони с мислещи играчи.

Сега, като се замисля у нас няма да се възприема добре това да надхитриш другарче 🤣😁

# 353
  • София
Най-гледаните предавания в българския ефир за 2023 година
Тотална доминация на родната продукция и по-точно на риалити форматите.
НОВА размазва bTV?!

# 354
Гледам Черешката, но не ми е много интересно. Миналата седмица бях възмутена от Петя Буюклиева - не знам от възрастта ли е, или винаги си е била такава...

# 355
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Надявам се да ви е интересна.

Мисля, че ще станем свидетели на рекорден брой риалита и сериали (продукции като цяло), не малко от които се завръщат след дълги години пауза. Биг Брадър разбира се в момента е най-актуалната и коментирана тема, но засега все още не се знае кога ще е премиерата му. Но също така се завръщат Денсинг Старс и Бригада нов дом.
Дълго се спекулираше, че Един за друг няма да види нов сезон и временно е спрян, но ето, че ще имаме нов сезон, който се снима в момента.

Аз все още не мога да кажа какво ще гледам и какво не, силно се колебая за почти всичко.
Ясни са само четири неща, които ще гледам със сигурност: Стани богат, Един за друг, Съни Бийч и разбира се най-чаканото нещо от мен - сезон 2 на Дяволското гърло. Simple Smile

# 356
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Супер анкета Дяволче. Сигурно ще сменям между Ергенът, Хелс-а, Денсинг старс и Брадъра. Но, нещото, което със сигурност ще гледам (цялото семейство му се точим) е Бригада нов дом. Новия сезон на Черешката също се гледа вкъщи. Надявам се заявките на двете телевизии да са основателни и крайния продукт, който ще ни поднесат да си струва отделеното пред телевизора време.

# 357
Благодаря за анкетата, Дяволче! 🥰
Ще гледам със сигурност Капките, Хелса и Един за друг.
Ще се опитам да гледам и Аз обичам България, както и Стани богат (хотдогът вече е с кренвирш 🤪).
За Брадъра се колебая... Сега гледам Къртицата, което в голяма степен е Брадър... с къртица. 🤪

# 358
Аз пък следя само Черешката и Стани богат. Вече не мисля да гледам Ергенът - миналата година започнах сигурно от 3 или 4-та седмица и спрях, когато останаха три момичета. Но си следих Кукушев до края - може и сега да направя така. По-добре кратки и смешни видеа, отколкото дълги по два часа епизоди. Простащината ми идва в повече и когато всички се държат, сякаш е в реда на нещата, не ми е забавна, а отблъскваща.

# 359
  • Другата България
Добър въпрос, Дяволо.
Какво ще се гледа....
Първо - ББ няма да е сега, тепърва обявяват кастинг, доколкото разбрах.
Според мен ще е наесен, още нямам идея как ще го вместят и на чие място.
Но съм сигурна, че няма да е сега. Когато и да е, надали ще го гледам, освен ако не е с различна концепция, в което се съмнявам.
А за идващия полусезон живот и здраве към момента единственото сигурно нещо, което ще гледам, разбира се е “Дяволското гърло“. Откога го чакам....Heart доколкото разбрах, ще е само в петък, което е голямо улеснение.
Ще догледам “Вина“, добре, че и той е веднъж седмично.
Задължително ще започна ХК, защото се оказа, че май ще имам познат участник ако инфото ми е вярно, или поне познат на познат, но нека да видим все пак.
“Стани богат“ се завръща с Ники Кънчев, който за мен е най-добрият водещ евър, така че когато мога и на него ще дам шанс.
“Капките“ също ще ги започна, дали ще ги догледам зависи от участниците.
Та, твърдо НОВА, по БТВ засега само на “Алфа“ съм се наканила. Те и тези са ми много, още Максимал от вчера не съм изгледала....

Общи условия

Активация на акаунт