Пъзели 59

• 28 862
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
  • Fairbanks, Alaska

Поръчан от Амазон, след месец ще е при мен.

# 301
Black sea, 1000 части👹

# 302
От мен два наредени, Енканто беше божествен. Отива в стаята на детето Heart

Реших да се разделя с тези. Ако някой си хареса нещо да каже

# 303
Скоро не съм писала, но като остане време ви чета...
Малкия тръгна на ясла, а аз на работа - така че свободно време почти няма. За сметка на това участвах в пъзелмаратона на Роден пъзел и успях да поразпитам място в шкафове за нови попълнения. Който членува в групата сигурно ме е видял вече, но за който не е мога да покажа малко снимки поетапно:

# 304
За мене на Чери Алпаките, моля!

# 305
  • Тополовград
И  сладкото за зимата е  готово

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 20:20 от maria62

# 306
Аерт, аз видях, поздравления Hug

Каня ви на чат в събота от 11, ще редим ей това Клементони за време с adelka Smiley Положението е малко, тя си мисли, че аз ще я бия, аз си мисля, че тя ще ме бие Joy Интересно ще е, даже се чудех някой ако иска да коментира, а може и всички да си говорите Smiley Че само с картина си става скучно в един момент.

Линк - https://msngr.com/lzvhwkkuiepf

# 307
  • София
Това звучи много интересно. Това е същото като Мишо да обяснява колко сме добри с Мими и как не са ни на нивото Simple Smile
Вижте колко як пъзел си донесох от Люксембург, даже е по готин от този с автографа на Алехандро
Нещо не се прикача снимката ще пробвам от компютъра.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:34 от евето

# 308
  • София
Happy eyes, Бухтичка ме пита дали пъзелът ти на Галисън (онзи дето взех от сбирката, Алекс ми го отстъпи) може да стигне някак си до нея. Пиши на някоя от двете ни да кажеш какви са ти предпочитанията, моля те Heart

# 309
Един Enjoy от мен. За първи път редя марката. Стегната сглобка, леко гланцирани парчета. Харесва ми. Ще видя как ще е като тръгна да го развалям, че на места е доста стегнато. Парчетата пасват само на техните си места.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 07:39 от Ioana_g

# 310
Бухтичка, аз не мисля - сигурна съм, че ще ме биеш Laughing Само се надявам да не е с повече от 20 мин.
Да, момичета, наистина ще е яко да се включите и да коментирате.

Йонка, аз много харесвам Enjoy, но пъзелите, които внасят тук, нещо не ме грабват картинките. Иначе в каталога им има жестоки.

# 311
Бухтичка, аз не мисля - сигурна съм, че ще ме биеш Laughing Само се надявам да не е с повече от 20 мин.
Да, момичета, наистина ще е яко да се включите и да коментирате.
Да поясня за останалите, тя е наредила пъзела от миналогодишния финал с 30 минути по-бързо от мен Smile
Аз мисля, че просто ти липсва малко тренинг.

Енджой ги правят Магнолия. Те сега пускат нова колекция, пак огромна, но чакам да ги пуснат всичките, че да покажа, сега пускат по няколко на ден в социалните мрежи. Честно казано според мен си правят лоша услуга. По 100 пъзела на колекция са твърде много. Аз си харесвам 5 подобни, но съзнавам, че не ми трябват толкова почти еднакви, не мога да избера кой ми харесва най-много и накрая нищо не купувам. И изобщо трябва да има малко равновесие, така оставам малко с впечателние, че е количеството за сметка на качеството.

# 312
  • София
Аз пък обратно - ако харесам няколко подобни, просто ще гледам да ги разделя в различни поръчки, но ако е хубаво качеството, ще си купя повече от един и окото ми не мига Grinning

# 313
Ако говорим за озон може и да разделиш, но там доскоро ги нямаше, а и сега няма всичко. Аз ги гледах по чуждите сайтове, а от там ако поръчвам не ми е никак изгодно да пускам повече поръчки, гледам да събера на една. 

# 314
  • София
Е, да, това е така. Но аз за Озон говорех, правилно ме "хвана" Simple Smile Ако продаваше, щяхме да ти решим този проблем Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт