Пъзели 59

• 28 853
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
500 ч , много красив, наситени цветове и отлично качество.
Малко по- труден ми беше, отколкото си мислех, но и аз не редя всеки ден и по принцип не съм бърза 😊

# 316
  • Русе
Ще се постарая да гледам в събота,че съм на работа до обяд.Този пъзел,който ще редите е може би най-лесния от цялата серия,има още един,който е даже по-лесен( аз нали редих всички,не за време) много ще съм любопитна да видя резултата Simple Smile Предполагам и двете ще са с време около 50 мин
. Adelka,ще бъде достоен противник.Предстои напрегнато състезание
Smile
От мен един усмихнат Ежко

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 13:18 от Зори

# 317
  • София, България
Зори, много хубав Ежко. Редила съм го отдавна, но помня като да беше вчера как ме изнерви сглобката. Joy

# 318
Зори, аз помня твоя отзив много добре за Клементонито, затова го купих изобщо Smile

Имаме дати за световното - 17-22.09.2024
Какво правим сега, най кого му се ходи Grinning
На мен много, но ако трябва да си призная датите не съвсем, надявах се да е следващата седмица след 22-ри.

# 319
Зори, лесен изглежда, но аз за себе си съм сигурна, че под час няма да падна. Проблемът при мен когато редя пъзел от 500 части е, че никога не мога да преценя от къде да стартирам и се започва едно хаотично сортиране и умуване. Разликата във времето при първо и повторно редене ми е над 30 мин при второто и то не защото помня кое парче къде му е мястото, а защото вече знам от къде да започна Laughing
Та, на пъзелманията , имах късмета и двата пъзела да съм ги редила и оттам идват 30-те минути разлика с Бухтичка.
Не съм аз много за скоростно редене, но пък адски ми харесва. Relaxed

# 320
  • Русе
Зори, много хубав Ежко. Редила съм го отдавна, но помня като да беше вчера как ме изнерви сглобката. Joy
Мона Лиза,този таралеж ме изненада със стегната сглобка.Почти мога да го вдигна без да се разпадне.Много ме дразни това в Heye,че не знаеш какъв ще ти се падне.Имала съм и такива,които ако кихна и ще се разхвърчат части навсякъде.
adelka,силно стискам палци.Аз също редя така хаотично,никога нищо не сортирам.
Бухтичка,другия от серията,за който говоря в момента не е наличен сега проверих.За него мога да заложа,че ще го наредите за по 40-45 мин,брутално лесен
Ето за този говоря

# 321
Зори, разкошен е този, не съм попадала на него, а мислех, че съм виждала всички от серията.

За Heye, аз досега не съм попадала на такъв със стегната сглобка, дори не съм и подозирала, че има, а сигурно над 20 техни съм наредила.

Аз да ви се похваля/оплача какво ми пристигна от озон днес.
Скрит текст:
Във вторник привечер моята съотборничка ми пише, че ще прави поръчка и дали съм имала нужда от нов пъзел. Laughing
Е, иска ли питане, що за въпрос й викам Flushed Тези над 150, които стигат до тавана, разделени в няколко помещения... вече не са нови и не се броят. Е, обвини ме после, че не съм ставала за подкрепа на анонимните пъзелокупувачи и вместо да съм я откажела съм набутала повече от нея Scream

# 322
  • София
Тони, може да стигне до нея, ако има и други пъзели, да пътуват заедно. Аз не го бързам Wink
А можем ли да я подлъжем да дойде да си го вземе Stuck Out Tongue

# 323
  • София, България
Аз наредих едни чудесни обувчици.

(нямам обяснение за кривината на снимката)

# 324
  • Русе
Adelka,мишлето на Gibson от Озон ли е купуван?

# 325
Новите пъзели не видях в дълбочина, но веднага забелязах трапезата в рамка и си представих това, ако го опна в нас и ще станем по 100 кила за нула време. Никаква храна не съм редила и май не искам, това е единственото което отбягвам и гледам отдалече.
Иначе на Росина котките на Хейе, които имам, са с доста стегната сглобка - вдигнах и го обърнах без парченце да помръдне.
А исках да питам тази новата серия на Касторленд има ли иновация, като новите на Трефл по-дебели и хубави, или са си все същите парченца?

# 326
Зори , не , него ми го пробута за редене, че нямала време сега, а тя го е купила от групите.
evencee, то това е веган трапеза, няма много изкушаващи храни. Виж, шоколади или торти никога не бих си сложила, но пък много обичам да ги редя Laughing

# 327
  • Другата България
Здравейте, пъзелистки.
Имам нужда от съвет.
Трябва да направя добро впечатление с подарък пъзел на дете на 6 години. Нямам никаква идея колко части и от къде да поръчам. Цената няма значение.
Приемам всякакви предложения.

# 328
  • Варна
Когато моят внук беше на 4-5 години, изкупих всички пъзели с Бен10. На 6 г - със Соник и разни космически. Затова първо разучи кои герои или какви теми интересуват детето. В противен случай лесно ще направиш грешен избор.

# 329
Здравейте, пъзелистки.
Имам нужда от съвет.
Трябва да направя добро впечатление с подарък пъзел на дете на 6 години. Нямам никаква идея колко части и от къде да поръчам. Цената няма значение.
Приемам всякакви предложения.

То много зависи и от детето, дали са му интересни пъзелите. Иначе за 6 годишно дете 250 части са ОК. Има деца на тази възраст и 500 ч ще наредят, но ако детето не е много по пъзелите, ще се отегчи от голям пъзел и ще го остави.
Голям избор на пъзели от озон.бг

Общи условия

Активация на акаунт