Пъзели 59

• 28 304
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
Супер сте! Пожелавам ви още много сбирки!
Аз да кажа за магазина на Озон. Нямаше го наличен пъзела, но ми го поръчаха и ще дойде на цената от сайта, без доставка

# 586
  • София
Малееее, колко сте ми хубави!!! И тричките! Heart Heart Eyes Kissing Heart и пъзелът ви е много хубав!
Съберете се пак, бъдете повече и ни пратете снимкииии!

Аз днес наредих този и е толкова як, че малко завиждам на sali, че й предстои Simple Smile

# 587
Ооо, честита сбирка! Още много такива да имате! 🤗
anp, полезна информация, благодаря! Ще пробвам някой път в тукашния мол.

# 588
Тони, наистина изглежда много симпатичен.
Това с поръчването на място ми намирисва на бюджетна катастрофа. Досега доставката ми слагаше някаква спирачка

# 589
  • София
Хубав град, хубави хора Grinning
Тони, с внучката  чакаме с нетърпение тези къщички. Тя много се впечатли от една Магнолия, където къщичките пак бяха на етажи и само ме подпитва кога ще купя тези.
апр, да разбирам ли, че при поръчка на пъзел в магазина не се плаща  доставка, но ако поръчката е през сайта, но с доставка физически магазин, има доставка?

# 590
  • София
sali, или утре, или в края на другата седмица ще е при теб, мисля Wink

# 591
Сали, точно си ме разбрала. Трябва на място да се поръча, за да е без доставка. Мен ме устройва идеално, за съжаление. Ако ме хванат лудите, дори през обедната почивка мога да претичам
Нооо, нека все пак да взема пъзела другата седмица, за да е сигурно

# 592
  • София
Тони, спокойно, нали е при теб. Няма страшно, и при мен ще дойде, когато-тогава.

# 593
Честито на бременните ни момичета! Аз докато вляза в час със старите теми Тони вече ще е родила сигурно 😄. Пожелавам и на двете ви лека бременност и да имате повече време за пъзели сега.

# 594
  • София
anp, благодаря за информацията. Но това е ужас, всеки ден се прибирам през Ситняково с кола, сега вече минаването през Сердика ще е задължително Joy

# 595
anp, благодаря за информацията. Но това е ужас, всеки ден се прибирам през Ситняково с кола, сега вече минаването през Сердика ще е задължително Joy
Гурголина, ти пак можеш да не спреш. Не ме питай как се удържах вчера, да не поръчам още два, които открих 30 минути след като направих поръчката. А още се намирах в мола

# 596
Аз съм питала в книжарницата им в ст град, никога не е можело да ми поръчат на цена от сайта. Казват ми да си го поръчам през сайта.

# 597
Аз съм питала в книжарницата им в ст град, никога не е можело да ми поръчат на цена от сайта. Казват ми да си го поръчам през сайта.
Изрично попитах, колко ще платя. Казаха ми, цената от сайта, без доставка. Понеже ми се вижда прекалено хубаво, ще изчакам да се случи и ще ви кажа

# 598
  • София, България

Не знам дали защото от една седмица не бях редила нищо, но това пъзелче 750 части на Мастър много ми хареса. На Джо също й хареса и нареди поне сто парчета.

# 599
  • гр.София
anp, къде в МОЛ Сердика е магазина на Озон? И аз съм наблизо Blush

Общи условия

Активация на акаунт