🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 4 (03.10 - 17.10) 🐄

• 29 247
  • 662
  •   1
Отговори
# 90
Страхотен е Коко! Без да се самоизтъква, има и умения, и интелект, и умее да комуникира.
Петър пита всички поред могат ли да тичат и накрая се оказа, че той не може, но пък участва нон-стоп Grinning

# 91
Браво Кокич. Защо сега няма мед както беше при зелените когато бяха в ада. Ега ти двойния стандарт. Пешо, Станислав и Линда за мен ще са на дуел.

# 92
Браво на Коко! ❤

# 93
Не е така! Тя падна първия път при същото скачане. Кое я накара да си помисли, че втория път ще е по-сполучливо? Даже трябваше изобщо да не и мине през ума пак по същия начин да скача!
В играта, под напрежение, и с адреналин, бушуващ във вените, не мислим по същия начин, по който когато сме спокойни и не влагаме емоции. Имаше един играч преди мноооого сезони, който не успя да подреди азбуката. Вярвам, че на спокойствие ще успее. Simple Smile
Иначе, не беше права да принуждава отбора си да отговаря дали да остане. В крайна сметка, те не могат да вземат отговорност за нейното здраве, а не върви да кажат "Ходи се лекувай.", не се гледа с добро око на такива истини. Изобщо не разбирам това "геройство" да пренебрегваш здравето си. Цветина също се опита да играе, предвид че беше ясно, че не е в състояние.
Иначе, аз лепнах един глас за неприятник на Хорхе, да не се забравя, че и той е в играта. Joy

# 94
Играта, като че ли беше направена точно като за Коко! Кой друг освен футболист ще тича така? Не беше много честно спрямо останалите! Все едно при доене да се състезават фермер и някой никога не виждал крава!

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 21:06 от Lady A

# 95
  • Велико Търново
Защо Петър така се забави на моста и не позволи на Андрей да го подмине? Според мен Андрей искаше да го подмине и да направи спринт, за да може евентуално да измори Коко или на мен така ми се стори?
Нищо не е искал да прави Андрей. Целта на Петър беше да забави Коко, защото то беше видно, че двамата с Андрей горят.

Коко и Сергей си харесах още от самото начало. Сергей обаче нещо го разхаресах, та сега един Коко ми остана фаворит. Браво на него, скри им шапките.
А Иванка направо все едно е таен агент на Елбетица. Ама тя май наистина не схвана какво точно трябва да прави. Много е зле тая жена, само се върти като муха без глава.

Lady A, то цялото разпределение на отборите не е честно, ти за една игра ли си?

# 96
Дама Пика - Че разпределението на отборите не е направено добре, не е, но вече е факт и сега опряхме до игрите! Дали е за радост, или за съжаление - не зная!

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 22:07 от Lady A

# 97
Земи тая реклама на medix Joy

# 98
Едно нещо не мога да разбера- защо не дадат патерици на Нанси, ами я мъчат да я пренасят и да подскача на един крак!? Както видяхме, с това скачане може да се нарани отново!

# 99
Валерия хем  няма чувства към Георги, а той и пипа косата, кончета и т.н 😄

# 100
Валерия хем  няма чувства към Георги, а той и пипа косата, кончета и т.н 😄
Много е неприятно да те пипа човек, към когото нямаш нищо, а той има към теб. Нослето ще и пипа, щото я харесвал. И тя се чуди какво да прави, а то пък и едно "носле"...

Казах ви, че Нанси ще си ходи... Тази травма е ужасна и възстановяването е дълго, да не кажа, че оставя и трайни последици за съжаление. Няма нужда да се оправдават Иван и Андрей. Трудно ще повярва някой, че се е явила по етапен ред, дори и да е така.

# 101
Тежка е травмата, но ще се възстанови напълно след операция и добра рехабилитация. Честа травма при спортисти е, отработено е лечението и е ясно накъде и как. Моите синове преминаха през същото тази година, наясно съм.
Харесвам много Нанси, силен дух е, ще се справи.  Силно се надявам да я гледам в следващ сезон пак.

# 102
Няма да спра да повтарям, че новите момчета трябваше да са при зелените! Имам някакво вътрешно предчувствие, че Елбетица ще съжалява за тях впоследствие! Дано да не изляза права!

# 103
Очаквам Иванка най-сетне на арената.

# 104
Няма да я викнат Иванка, Теди ще бъде според мен.

Кученцето на Линда е толкова сладко, с удоволствие бих го нагушкала.

Общи условия

Активация на акаунт