Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 605
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 120
А аз да попитам отново - Рълев нали печели?

Защото вече ми е любимец номер едно даже пред Момчил Simple Smile

И на мен ми е фаворит Рълев. Силно се надявам той да спечели, ще е напълно заслужено

# 121
Според инстаграм спойлерите тази седмица Ситнилска и Цецо си тръгват, а Другата Гатю и Дани, като най вероятно един от двамата си тръгва на капитанска битка. Следващата седмица не се знае и по-следващата седмица идва обединение, което малко след него си тръгват Мудева и Радев.

# 122
След изгонването на Цецо, на Цвети и остава да победи в битка Никол и Виолета-поради тази прична за мен тя не се връща с грошове, а подеждава на битка, което за мен обяснява защо има право да изпрати някой и тя праща Радо на чистилището.
Някой има ли информация как се въща Вилета в играта, не ми се вярва да успява да бие Радо?
Никол така и не влиза май в игрите-Радо се завръща, Никол отпада и поради причината, че Вилета остава сама- чистилището се закрива-за мен така я връщат, но това би било много нечестно-демек двама се връщат, един отпада-Никол и няма вече чистилище-така го виждам аз.

# 123
  • София
До онзи ден валяха въпроси РР кога влиза, сега се питаме кога излиза. 🤣🤣

Доколкото си спомням, беше казано назад, че не стига много напред.

# 124
  • София
След изгонването на Цецо, на Цвети и остава да победи в битка Никол и Виолета-поради тази прична за мен тя не се връща с грошове, а подеждава на битка, което за мен обяснява защо има право да изпрати някой и тя праща Радо на чистилището.
Някой има ли информация как се въща Вилета в играта, не ми се вярва да успява да бие Радо?
Никол така и не влиза май в игрите-Радо се завръща, Никол отпада и поради причината, че Вилета остава сама- чистилището се закрива-за мен така я връщат, но това би било много нечестно-демек двама се връщат, един отпада-Никол и няма вече чистилище-така го виждам аз.

И аз мисля, че ще стане така, с тази разлика, че след обединението на племената на Чистилището ще остава по един и там ще има битки с този от Чистилището и отпадналия. Когато племето остане едно ще се присъедини оцелелия на Чистилището. Поне такава беше концепцията в предишен сезон с войника, който откара доста време там, събра доста грошове и накрая ги даде на протежето на продукцията за да им се върже сценария.

Другия вариант е да закрият Чистилището и Виолета да се върне като  последния оцелял.

До тук се видя, че намират начин да разделят роднините, та си мисля, че след обединението на племената, братята и влюбените ще бъдат разделени,  ако до тогава някой не е отпаднал.

За РР - човека вече си мисли, че си има племе което до го закара на финалите. Гледал той миналия сезон, и вече има сценарий в главата. Аз подкрепям идеята, че трябва да се гонят слабите. Племе от слаби ще си седи на реката, и ще става все по-слабо. РР знае какво е глад и не иска реката. Той не иска и Момчил да побеждава, защото става ще става все по - богат, в същото време го е страх самия той да отиде на елиминация за пари, защото може да не се върне. Сигурно и капитан няма да иска да стане, по същата причина.

За мен хора които не са подготвили на пъзели и не могат да плуват не трябва да имат илюзии, че могат да станат победители. Винаги има пъзел, шанса на последната битка да има плуване също е реален. Ама като не ги можеш и двете, какви са тези претенции ?

# 125
Според инстаграм спойлерите тази седмица Ситнилска и Цецо си тръгват, а Другата Гатю и Дани, като най вероятно един от двамата си тръгва на капитанска битка. Следващата седмица не се знае и по-следващата седмица идва обединение, което малко след него си тръгват Мудева и Радев.
Агрономчето може и тази седмица да си ходи, защото без да иска е пуснал спойлер, че с Мишо не се познава много само за ден.

# 126
Скрит текст:
Ама нали ни написаха кой е опънал 202 см на една мека мебел. 🤪 Или сте позабравили профила. Wink
Цецо е ясен.

Аз друго се чудя... Ако тази снимки наистина е от шеста седмица, т.е. Радо е победил и се е върнал, защо не е изпратил никого в Чистилището. И къде е Виолета? Да не е станала отшелник. 🤣
Скрит текст:
Или е от седма седмица и първо ще миним в развоя на игрите от тук (т.е. Гладиатори без Радо):
Скрит текст:

# 127
Смятам, че последните двама ще се върнат от чистилището, като победител от игра между тях първи (Радо), а Виолета може да я пратят в племе, загубило играч(и) по медицински причини - гладиатори или амазонки. Сините вече ги подсилиха с Вики 2 Не мисля, че някой би ѝ дал капитанство в старейшини, че да я пленят, а и едва ли точно нея биха пленили. Дотрябвал му е на някого интригант в гащите.

# 128
Добра логика! Може наистина така да го "изиграят", за да не загубят Виолета от ШООЛ-то. Така или иначе не са запълнили мястото на отпадналия по медицински причини Николай. Ама точно с Виолета ли... 🙄 Горките Гладиатори!
То е ясно, че ще ги разсипят (справка столгейт).

Иначе явно точно Мартин ще е по-неприятният от Рълев финалист. 😁 Очаквам някакви "злодейства" от него до края на сезона. 🤪

# 129
Нещо за Фермата?

# 130

Мега скучното предаване , не знам как още го бутат в прайм тайма.

# 131
Фермата може и да е с последен сезон за сега. Много се излагат, все по-примитивно става там. Затова се отказах да го гледам още на първия епизод тази година.

# 132
Подкрепям мненията на Arapya, че ще има още изненади относно спойлерите за финала и по-конкретно за победителя. Информацията ми е от сигурен източник, но не е от първа ръка, за това няма да твърдя, че е 100% вярна, но не е Рълев.
Относно сценария и играта на Момчил - видно е, че в игрите той се възползва максимално от правилата и по-конкретно от липсата на такива, като пести по някоя секунда от неща, които не са изрично забранени. За мен това не е измама, нито е нечестно. В крайна сметка след като не са казали, че нещо не е позволено това е проблем на продукцията и следва да му отправят забележка на момента - в хода на играта.
Във Фермата например им раздават писмено правилата на битките, а при съмнение спират играта и гледат "ВАР". По този начин не остава място за съмнение. В ИВ продукцията има друга политика, с цел гъвкавост в полза на сценария, и точно това създава предпоставки за разлики  в преминаването на трасето от различните играчи.

# 133
Само да не е Виолета Scream Нямам други претенции, макар да имам предпочитания. Най ми харесваха Момчил и Цветан, ама здраве да е.

# 134
  • Sofia
Само да не е Виолета Scream Нямам други претенции, макар да имам предпочитания. Най ми харесваха Момчил и Цветан, ама здраве да е.
Аз явно съм по-претенциозна. 😊 Списъкът е дълъг, Виолета е ясна, Румен Радев, Мартин, Мастагарков и Калоян също не ги искам. За Рълев някак се примирих. Simple Smile Допълвам се: по възможност и без Радко, как можах да го забравя. 😂

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 19:22 от Crystal_Noir

Общи условия

Активация на акаунт