Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 547
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз във facebook групата четох,че първо отпадала Виктория ,после Мудева ,така че много не може да им се вярва

# 1 306
Защо 200? Тя имаше 100 и ги даде за завръщането си от Чистилище.

# 1 307
Старейшини могат да направят още 1-2 перфектни седмици без проблем.

# 1 308
Аз май разпознах като помощник на Мудева за утре-рамото на Рълев.

# 1 309
Ако Пенелова наистина е на полуфинал, то Ковид трябваше на едното столче една оранжевка резка да сложи да ни улесни.😉😁 Че голяма главоблъсканица си стана с тия столове.😁

# 1 310
Определено рамото на Рълев е до Мудева. Най-вероятно Цвети ще е номинирана и ще бие Мудева. Много скучно стана, никакви изненади и съспенс последната седмица

# 1 311
  • София
Аз видях ръка с черна гривна да хваща топка.

Иначе за победа на Момчил, ако някой от Старейшините е на елиминации, може той да е секундант и от там да вземе още някоя бройка.

# 1 312
  • София
Първа черна Точка за Рълев от днес и най-вероятно ще продължават до края. С Виолета ще направят много поразии в това племе.
Че тя поразията вече е свършена!  От Крум!  И Рълев няма никаква вина за тази глупост!

# 1 313
Определено рамото на Рълев е до Мудева. Най-вероятно Цвети ще е номинирана и ще бие Мудева. Много скучно стана, никакви изненади и съспенс последната седмица

На каква игра може да я бие?

# 1 314
Според мен, на всякаква. Цвети е спортистка, Мудева не е. Мисля, че я крепеше мисълта да се събере с РР, а след това злобата й.

# 1 315

На каква игра може да я бие?

ще я бие на всякаква, която не е изцяло водна Grinning

# 1 316
Това още ли то умуваме. Момчил, Денислава, Мартин, Мастагарков и Рълев според мен.
Няма как да е Денислава. Столът й трябваше да е лилав със синьо петно. Или Дунев, или Пенелова, но по-скоро първия като се има предвид протекцията на олимпийски шампион. Може и той да е спонсорирал да стига напред. Вчера беше много смешен като каза, че нямал време да попита да се размени.... кой си ти, бе, да искаш щяло и нещяло, има си правила! Уж!
Ако е Пенелова не трябва ли да има оранжево на стола?  Първо я видяхме с оранжев екип от кастинг битките.

# 1 317
  • Стара Загора
Според мен, на всякаква. Цвети е спортистка, Мудева не е. Мисля, че я крепеше мисълта да се събере с РР, а след това злобата й.
И аз така мисля, само морето ме смущава.

# 1 318
Мудева отива при Мудев днес!!!!
Явно много ги е яд....
Гладиаторите ще падат като круши!!!!!

# 1 319
Старейшините не са ми симпатични, но много по-умно си играят играта. Виолета съвсем ще довърши гладиаторите.

Общи условия

Активация на акаунт