Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 547
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 260
Има ли спойлер кой отпада в петък? Нещо инфо от диванчета, паркове, разходки?
Мудева се спряга най-много.

# 1 261
  • София
Чудя се сега като няма Изгубени дали ще пращат някой отшелник. Ако има такъв, може Момчил да загуби от Рълев, губи грошовете и отива отшелник. После се връща преди финала,но няма грошове.

# 1 262
Това още ли то умуваме. Момчил, Денислава, Мартин, Мастагарков и Рълев според мен.

# 1 263
Това още ли то умуваме. Момчил, Денислава, Мартин, Мастагарков и Рълев според мен.

Да

# 1 264
Аз лично не го умувам, някой искаше свимка на столовете и му я шернах да си гледа Wink

# 1 265
Мудева е със сигурност.

Въпросът е как веднага след това ще изгърми Крум, тъй като са поствали и двамата от една и съща дата .

# 1 266
  • София
Може да е бил пак капитан и на капитанска да отпада. Разликата между двете битки е два дни само.

# 1 267
Леле хора, само Момчил да не отстрани Крум в капитанска, че после 1 месец ще чета колко е велик и непобедим........наистина ще ми дойде в повече Grinning Grinning

# 1 268
Дано не й се получи женската коалиция на стрина и почнат да чистят богомолките.

# 1 269
  • Sofia
И аз съм ЗА чистенето на богомолките. Хич не стават тези, които останаха. Не мога да се припозная с никоя от тях. Мудева - с една мозъчна клетка, с вид и поведение на ленивец, докато си формулира изречението - заспиваш. Цвети - цветарката, място не си намери това момиче, а тук, а там.. никой не я иска и никой не я бръсне за слива. Теодора Маринова - има качества, но е твърдо в миманса, трудно й е да се заяви и се води по акъла на едноклетъчното. Оряшкова - за мен мнооого олекна с подкрепата си към Мудеви, тя не била много съгласна разбираш ли, но си трайка и гледа кахърно. Денислава - силна е и се справя с игрите, но тази пренавитост и злоба (наследство от маминка) не ми допадат. Все гледа да очерни някой и да изсипе помията. Виктория Пенелова - в нея ми беше надеждата, ако беше влязла в началото имаше шанс, сега е просто бушон. И накрая черешката на тортата - Злодеида, Круела де Вил и квото се сетите.. злоба на квадрат с каруцарски изказ. Е, то не остана.. да си ходят, колкото по-рано, толкова по-добре!

# 1 270
  • София
То сега ако успее да отсвири един от мъжете вече са мнозинство.
Стрина има зъб на Радо, ако другите се усетят да я пратят ако утре отново загубят има шанс за племето,  особено ако има плуване. Не вярвам обаче,  богомолките нямат бърза мисъл,  по-скоро ще се лепнат за стрина, а тя няма да ги пощади. Сама си каза,  че няма да гони всички мъже, защото няма да се измъкнат от реката.
За съжаление май Радо ще е пътник.

# 1 271
За топ 10 имаше спойлер уж ,че Цвети и Калоян са вътре , ама за топ 8 не се знае. Амааа той в спойлера и Крум стигаше до там, пък после изскочи друг ,че си тръгва преди това. Сигурните са Момчи, Мастагарков, Мартин ,Дунев , Рълев и Виолета в топ 10. Останалите не са сигурни. Амааа задължително ще има плувци ( Радо, Калоян, Мишо ???), заради намерената страничка. И някой ще е наречен таран.😉😁
Таранът мисля да е Мастрагарков. Не се сещам за снимка от късен етап. Някой, ако я има, да я качи пак, моля.

# 1 272
Няма как да е Денислава. Столът й трябваше да е лилав със синьо петно. Или Дунев, или Пенелова, но по-скоро първия като се има предвид протекцията на олимпийски шампион. Може и той да е спонсорирал да стига напред. Вчера беше много смешен като каза, че нямал време да попита да се размени.... кой си ти, бе, да искаш щяло и нещяло, има си правила! Уж!

# 1 273
Скрит текст:
За топ 10 имаше спойлер уж ,че Цвети и Калоян са вътре , ама за топ 8 не се знае. Амааа той в спойлера и Крум стигаше до там, пък после изскочи друг ,че си тръгва преди това. Сигурните са Момчи, Мастагарков, Мартин ,Дунев , Рълев и Виолета в топ 10. Останалите не са сигурни. Амааа задължително ще има плувци ( Радо, Калоян, Мишо ???), заради намерената страничка. И някой ще е наречен таран.😉😁
Този "спойлер" за топ 10 не тръгна ли от клипа от шеста седмица (играта "сляпа баба"). Тогава решихме, че страницата от сюжета съвпада със снимките от клипа, но се оказа, че бъркаме.
Не мисля, че Калоян ще е плувецът от топ 10. Щом името му се спряга край дивана 🤪, скоро го чакам да отплува. А и това не е Жорката, за съжаление, няма качествата за топ 10...

# 1 274
Имам предположение, че днес жените ще си номинират Радо, а после ще паднат и на следващата номинационна и от там ще дойде Мудева.

Общи условия

Активация на акаунт